Коментари - Учените търсят методи за получаване на по-добри реколти на Марс | IT.dir.bg
назад

Учените търсят методи за получаване на по-добри реколти на Марс

В своите експерименти изследователите отглеждат едновременно в саксии чери домати, грах и моркови

Обратно в новината
| Редактор : Калина Петрова

Коментари - Учените търсят методи за получаване на по-добри реколти на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намаляха торовете (санкции на Русия) и ся се чудят как да компенсират по естествен път. Пак добре, че нещо някой се опитва да мисли, макар и по идиотски (марсиански) подбуди.

Поредна ГЛУПОСТ, кой е отишъл да Марс, само болното въображение на шепа дебили, не ТАРИКАТИ заблуждаващи стадото ОВЦЕ. Вервай нарзумни юруде, ке идеш на Марс, друг път! ;-)

А защо трябва да се подобрява отглеждането на реколта на Марс? Не е ли по добре да започне да се мисли тук как да се подобри живота и отглеждането на реколта!!! Тъпо.

По-добра реколта, от картофи отгледани в човешки лайна на Марс, няма.

всичко си го носим с нас, и е налично, и не сме го вемали специално...

Предвид че досегашните реколти са точно 0 , всяко подобрение ще е по-добро !?!

Трябва да се краде пара, като се симулира наука от всякакви отрепки дето се водят за учени.

Малоумният тъпанар Ганьо не може да побере в кухата си кратуна подобна информация. Затова България е на светлинни години зад цивилизацията.

Нашите космически оранжерий трябва трябва да се включат в надпреварата своевременно. Депутатите вместо да се чудят как повече да крадът, да гласуват бюджет за развитието на научни изследвания.

Че какво им е на реколтите на Марс сега, че ще ги подобряват?!

Тя, рибата още в морето, те тигана гласят. Първо кацнете на Луната, после мислете за Марс. Впрочем, има едни пари за усвояване, защо пък да не ги вземем? А какво ще търсим на Марс е един съвсем отделен въпрос.

Досега какви реколти са постигнали, че търсят по-добри?

"докато намерим най-оптималната система" ... какво ще значи това? нещо или е оптимално, или не е. няма по-оптимално и най-оптимално...

То първом до там да я добутаме, после водица да намерим, и чак тогава за купон ще мислим... Че засега, като гледам, само мокри фантазии си остават. За Луната даже, дето камък да хвърлиш и ще я удариш, да не говорим за Марс изобщо...