Коментари - Учените търсят методи за получаване на по-добри реколти на Марс | IT.dir.bg
назад

Учените търсят методи за получаване на по-добри реколти на Марс

В своите експерименти изследователите отглеждат едновременно в саксии чери домати, грах и моркови

Обратно в новината
| Редактор : Калина Петрова

Коментари - Учените търсят методи за получаване на по-добри реколти на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То първом до там да я добутаме, после водица да намерим, и чак тогава за купон ще мислим... Че засега, като гледам, само мокри фантазии си остават. За Луната даже, дето камък да хвърлиш и ще я удариш, да не говорим за Марс изобщо...

"докато намерим най-оптималната система" ... какво ще значи това? нещо или е оптимално, или не е. няма по-оптимално и най-оптимално...

Досега какви реколти са постигнали, че търсят по-добри?

Тя, рибата още в морето, те тигана гласят. Първо кацнете на Луната, после мислете за Марс. Впрочем, има едни пари за усвояване, защо пък да не ги вземем? А какво ще търсим на Марс е един съвсем отделен въпрос.

Че какво им е на реколтите на Марс сега, че ще ги подобряват?!

Нашите космически оранжерий трябва трябва да се включат в надпреварата своевременно. Депутатите вместо да се чудят как повече да крадът, да гласуват бюджет за развитието на научни изследвания.

Трябва да се краде пара, като се симулира наука от всякакви отрепки дето се водят за учени.

Предвид че досегашните реколти са точно 0 , всяко подобрение ще е по-добро !?!

По-добра реколта, от картофи отгледани в човешки лайна на Марс, няма.

всичко си го носим с нас, и е налично, и не сме го вемали специално...

Малоумният тъпанар Ганьо не може да побере в кухата си кратуна подобна информация. Затова България е на светлинни години зад цивилизацията.

А защо трябва да се подобрява отглеждането на реколта на Марс? Не е ли по добре да започне да се мисли тук как да се подобри живота и отглеждането на реколта!!! Тъпо.

Поредна ГЛУПОСТ, кой е отишъл да Марс, само болното въображение на шепа дебили, не ТАРИКАТИ заблуждаващи стадото ОВЦЕ. Вервай нарзумни юруде, ке идеш на Марс, друг път! ;-)

Намаляха торовете (санкции на Русия) и ся се чудят как да компенсират по естествен път. Пак добре, че нещо някой се опитва да мисли, макар и по идиотски (марсиански) подбуди.