Ползва ли Украйна дронове от AliExpress за бойни мисии?

Машините Skyeye са успешно конвертирани в безпилотници тип камикадзе, смятат от военния сайт War Zone

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А те може би от Алиекпрес направо ги пращат за където ги поръчаш? Вместо да плащаш доставка до теб и после да се занимаваш, направо даваш координатите на обекта .....

бзпльтьникъ , ха ха ха , и ойй .

А кой ще върже бомбата?

Защо не? Руснаците го правят! Евтини машинки, да, няма да ти изкарат 50 години ако ги сложиш в склада, не са направени по военен стандарт, но във война са важни ресурсите. Ако с един такъв дрон за $1500 с една бомба, които в Украйна с лопата да ги ринеш можеш да удариш петролна сонда на стойност $20 000 000, защо не?

може и с пистолетчета от Зрънчо да се трепят.. ако запалят..

да произвежда отново Лада 2107 и Москвич 412..

Лъжете. Както си му прилича на либерал. Не е започнала да произвежда Лада 2107, а продължи да се произвежда Лада Веста, Лада Гранта и Лада Ларгус. На завода на Рено, който Рено продаде на Московската община за 3 долара, символично. С опция като махнат санкциите, пак да си върне собствеността над завода. Рено иска да работи в Русия, но и те като нас - забраняват им. И заводът продължи работа, за да не останат хората без работа. Работят си. Зловиди ли ви се ? У нас, немците нали щяха да ни правят завод на Фолксваген ? Какво стана, къде е ?

Рено е с ПРЕОБЛАДАВАЩО ДЪРЖАВНО ФРЕНСКО УЧАСТИЕ. Затова, блядь, Рено няма в САЩ. Поради Стоманената война между САЩ и Франция през 1968г. Но Рено има в Канада, бля. А френския президент Макрон ДАРИ ФРЕНСКИ СИСТЕМИ ЗА ЗАЛПОВ ОГЪН. ЦЕЗАР. Заедно с волфрамовите топчета на Хаймърсите....разпарят жопите на производителите на "Москвич" БЕЗ КАТАЛИЗАТОР и КЛИМАТИК.

"Петролните сонди" са на окупирана украинска водна територия. Тези съоръжение носят на Русия нефт за НУЛА КОПЕЙКИ. Но са накичени с всевъзможни подслушвателни станции, заглушители и темподобни устройства. Не заради няколко тона нефт а за УНИЩОЖЕНИЕ на ВЪЗЛОВ РУСКИ РАДИОЛОКАЦИОНЕН ЦЕНТЪР украинците отправиха ято дронове. Слава Украине! Героям Слава!

20 кила тротил каква сила е. Рашките да си крият цистерните по-надълбоко.

може направо да помолиш китайците )) Ще ти я вържат и ще ти я пратят по адресс )

Какво беше това?

Как къде е? Що се правиш на луд , твоят човек ББ ги отпрати в Турция!