Коментари - Ulefone F2 е по-добър от Samsung Galaxy S8? | IT.dir.bg
назад

Ulefone F2 е по-добър от Samsung Galaxy S8?

Ulefone F2 е по-евтината и по-мощна алтернатива на Samsung Galaxy S8.

Обратно в новината

Коментари - Ulefone F2 е по-добър от Samsung Galaxy S8? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се смейте само за това,че е китайска марка.Самсунг и Голдстар /LG/ така започнаха преди 30 години-копираха тотално Сони,Панасоник,JVC и другите японски технологични гиганти.Като си спестяваш милиарди от иновации,развитие и внедрване на нови технологии след време отиваш доста напред...

самсунг не е за простолудието таи че улефон ли е какво е там да се знае за кои е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всъщност, като ти набият хаковете във firmware или по множеството допълнителни чипове, а ти преинсталирай колкото искаш.

ne mojesh da vadish noj na umrialo kuche, kak she go ubie kato toj sam si e umrial

които не са технически настроени, им пречи ;) а повечето консуматори са такива...

Пръска ме от смях, неее, не мога да спра просто .....

Истината е, че китайското правителство субсидира "фирмите" бълващи евтини китайски ментета за да продават на ниски цени! Има и фирми, който продават и използват личните данни като пароли на имейли, кредитни карти и достъп до пейпал акаунти! Те следят, чрез шпионски софт, по този начин китайските тайни служби имат достъп до пълните данни на стотици милиони потребители, както и най-различни хакерски групи! А после панелните таласъми се радват колко евтино били минали! Мощен тИлфон двойно по-евтин от Айфона!

Егати хората щом марката на телефона те прави Човек! Съжалявам, че трябва да го напиша, но така виждам нещата. В държава, в която МРЗ е 460 лв, да се дават 2К за една лъскава плочка е перверзно. Реално всичко над 300-350 лв е чесане на его.

Има само една причина хората да дават 2000 лв за телефон и това е КЛАСА. Панелните плъхове, както би се изразил МАЙОРА, няма как да го разберат. :))))

Не бъркай класа със "sine nobilitate".

а ти до кой клас изкара... 3ти?

LOL, ако си опрял до скъпи дрънкулки за "класа" сериозно ли очакваш да успееш да излъжеш някого, че я имаш. Всъщност знам ли каква шетня и какви заблуди и самозаблуди се ширят сред селенията, може и да работи.

класа означава да хвърлиш едни в пъти повече пари за един боклук, като нещо подобно мишо може да си го купи за жълти стотинки:) е с колите малко не стоят така нещата... ама с тея силициеви боклуци... най-новите технологии минават през ръцете на тея оризоунищожители така, че все нещо прилично ще изкопират:)

По-скоро ГЛУПОСТ

Ама изобщо не ни интересува как си бъркате в дупките с майора. Или как сам си бъркаш, ама нали няма нужда от регистрация за да се пускат коментари и сега се изкарваш сякаш някой ти се кефи, майорче :)

Наистина е прав "майора"-панелни мишки сте си и за това така цвърчите но те просто не ви обясниха точно защо

китайскиа БОКЛУК, за бедни хора дето носят реплики

Всичко е китайско. Още ли не си го разбрала с промития от реклами и маркетинг мозък. А Ulefone отдавна са доста яки телефони. Но няма как да го знаеш...като знаеш само 2 марки:)

Знам две марки - Самсунг и Ай фон, тва са марките за смартфони, другите са реплики и китайски боклуци. А ти си носи новите реплики и китайските боклуци :D

Ако е над 200 лв, да си 8бават майката.

Cheeseus

"Безрамков" ли? Ало, пишурката, ти очи имаш ли? Тия двете дебели по един пръст отгоре и отдолу какво са?

Бокето на с8+ си го правя като намаля блендата, което си е нормално. Пробвали ли сте да го правите софтуерно ? Резултата е под 10% успеваемост.

Е кво сега, няма да вземат да се замислят китайците, най-добре да изкопират 1:1 :) Аз iPhone нямам, ама iPhone има една особеност, която тия всички китайци я нямат :)

Явно Гогов се е поръчал такава пръчка от Алиекспрес-а !

Абе пръчка пръчка, но и двете ги правят в заводите на Фоксон. Но на едната пише Самсунг и заради името я продават за 1700 лв, а на другата пише нещо друго, иначе чарколяците вътре са еднакви (даже на другото китайско менте на хартия хардуера е по-добър).

Въпроса е какво е общото усещане от пръчката. Гладка ли е, усуква ли се, пука ли като я стиснеш, останали ли са трески за дялане или са я минали с шкурка, и хубав лак след това... Да се сглобят едни части е лесно, има си дори и референтен дизайн, но да го накараш да работи както трябва, да отговаря на нуждите и очакваният, е съвсем друго нещо. А пък да го направиш и лесно за купуване... е вече трето и четвърто.