През месец април тази година смартфоните Samsung Galaxy S8 и S8+ изглеждаха свежо и перфектно, но все повече китайски производители на мобилни устройства започнаха да представят на пазара собствени устройства, които почти с нищо не отстъпват на южнокорейския флагман, но струват значително по-малко.

Съвсем скоро се очаква анонсът на смартфона Ulefone F2, който се очаква да стане „убиецът“ на безрамковия флагман на Samsung.

Вижте как изглежда Ulefone F2 >> >> >>Според много анализатори, това може да стане действителност – Ulefone F2 не е просто копие на Samsung Galaxy S8, а усъвършенствана версия на един от най-добрите смартфони за 2017 година.

Днес се появи информация, че Ulefone F2 ще има безрамков AMOLED 5.7-инчов дисплей със съотношение на страните 18,5:9, ще се базира на осемядрения процесор Qualcomm Snapdragon 835 с тактова честота 2,4 GHz и цели 8 GB оперативна памет, предава Kaldata.

Оказва се, че Ulefone F2 може да е почти същият Galaxy S8, но с по-добър хардуер. Според публикуваните изображения, устройството има двойна основна камера, която може да заснема с използването на ефекта боке. Galaxy S8 не може да прави подобни снимки.

Освен това, в Ulefone F2 е избегнат основния конструктивен недостатък на Galaxy S8. Основната камера на китайската версия се намира в горния ляв ъгъл, а скенерът за пръстови отпечатъци е на традиционното си място малко над средата на задния панел, което е много по-практично.

Ulefone вече са се специализирали в производството на евтини и надеждни смартфони с двойни камери.