Коментари - Учени контролират мозъка чрез ултразвук | IT.dir.bg
назад

Учени контролират мозъка чрез ултразвук

Учени контролираха поведението и мозъчните функции на вид червей с нискочестотен ултразвук.

Обратно в новината

Коментари - Учени контролират мозъка чрез ултразвук | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това отдавна са го описали в "Дюн". Ако не сте чели книгата, поне гледайте филма на Дейвид Линч. И с червеи показват и с хора. "Спящия трябва да се пробуди!" :)

Контрола на мозъка никога не е било проблем пред учените ! Основния проблем е да бъде открит...мозък !

Основният проблем е отсъствието на съвест, почтеност, морал, етика, хуманизъм... такива работи. Пък с мозъка на учения се вижда до къде сме се докарали - до мъчително самоунищожение.

Същите вибрации с положителен ефект се постигат и когато не живееш в среда с постоянен шумов фон (градските условия) и слушаш българска народна музика. Тишината пречиства. Вибрациите на българските песни зареждат

Novae

Изглежда че кръвното налягане зависи от тези взукови вибрации.Има, както се знае, биопатогенни и биоенергийни зони по земята.Навсякъде около нас ги има тези зони.Откриват се, когато куче лега някъде-това е биоенергийна зона, ПОЛЕЗНА!

Контрол над разума. Предсказано е. Не е предсказана степента. Тя зависи и от вас, роби на глупостта, на турците, на циганите, на труда, на Русия, на САЩ, на евреите, на майната си ... ! Но като дойдат избори, не се замисляйте, грабителите народни от парламент, адвокатски колегии, кандидат политици и други зловонни места са го направили вместо вас. За вас са оставили опияняващото действие, че от вас зависи нещо! Идете и се изокайте, както казва Чудомир, така, че да ви чуе цялото стадо. Един ден историята няма да помни и пише за глупаците, както и сега не го прави. Ще спомене загубилите и ще величае победителя. Вижте какво направиха от Германия - каква държава е била, каква я правят и каква ще бъде! С тези милиони резаци натикани в нея! А познайте кой етнос е виновен за скапването на голямата и силна държава Германия? Вижте му методите и начините! Ще го познаете!

Прави го не някой определен етнос, а човешката глупост във взаимодействие. Етносът няма нито едно значение! Когато глупостта отвори задника на нацията или някоя общност, веднага се намира кой да го запълни. В природата празно няма! ;-) Не ти е виновен таковащият етнос, а глупостта на претакования етнос.

на населението в бг отдавна му контролират мозъка чрез чалгата...

На учените, ама изобщо не им дреме, че откритията им ще се използват главно за потискане на човечеството. Явно, за пари и слава, и майка си ще продадат. Дето викаше бай Иван бояджията: "Учен, ама прост!". В съвременна интерпретация - учена гад, мръсна.

Всичките пари за наука за изследване на мозъка в САЩ се дават чрез военните, за военни договори. И когато видят мозъчно стимулиране например на мишка, която кротува със червена светлина и се възбужда с зелена, първият им въпрос е: колко време и пари ще трябва за да се направи за хора. Интересно е да се отбележи че и женската виагра са я финансирали частично военните.

Абе, то там е работата, че май все стигаме до мишки и оттам-нататък забиваме тотално с разработките... Пък тая женска виагра не върши особена работа и скоро като гледам мъжете тук ще трябва да опираме до услугите на нийгъри и латиноси.

Ето, технологиите малко по малко от военните започват да намират усвояване и в живота на обикновените хора.

Алчните за пари, власт и Господство над всичко в Света, работят планово и упорито да постигнат целите си за Контрол!Лошо!Ало, Учените,не всичко е пари! Мислете! Не опустошавайте човешката същност, създадена от по-висш Разум!На Човека предстои неудържимо Духовно развитие! Със силата на мисълта ще посещава други планети, звезди...летателни чудесии..Работете в тази насока: как с духа си да проникнем в Безкрая- в макро и микрокосмоса,как да се отървем от международни конфликти, войни , които унищожават човека, света в който живеем!Не превръщайте научните технологии в мишена против себе си и човечеството! Светът в който живеем е Преходен!Всъщност, всичко е преходно, рано или късно ще се изчерпи!Технологиите също!

Искал(а) си да напишеш нещо хубаво, но излязла голяма безсмислица.

който пръв седне зад копчето на ултразвука, печели джакпота, всички останали хора се превръщат в негови частни зомбита... примерно подаваш на блондинката сигнал директно в мозъка й да почва да ти прави свирка, и тя започва...

Те това още финикийците са го измислили.

гладна кокошка просо сънува