Коментари - Носим все повече джаджи в себе си | IT.dir.bg
назад

Носим все повече джаджи в себе си

Gartner прогнозира, че до 2018 г. всеки потребител на развитите пазари ще има по три-четири джаджи, но каква ще е причината за това?

Обратно в новината

Коментари - Носим все повече джаджи в себе си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето затова кадъните раждат по 10, а ай-фанджийките по нито едно! И скоро ще изчезнем като раса/нация. Защото всеки гледа собствения си рахатец и глупавите джаджи, които западняци и китайци се скъсват да ни подхвърлят...

"Растящата зависимост от информация, постъпваща в реално време..." КАКВА ЗАБЛУДА,КАКВА НЕВЕРОЯТНА ЗАБЛУДА !Информацията която ни предлагат Интернет,Феисбук,Туитър,Гугъл,Уикипедия и т.н. е силно филтрирана и тенденциозна през схващанията на определени хора,световната финансово-икономическа върхушка за която основния девиз е превръщането на държавите и народите в "Племена със знамена".Тази парадигма съвсем не е някакъв "конспирация" както се опитват да я изкарат,а реална политическа задача поставена от Стратфор.И нискосъпротивителни нации като нашата са изцяло във този капан-излизане НЯМА!

това е истината, за жалост !!!!!

Скоро, много скоро всичко ще ви бъде "СМАРТ"!

Само внимавай да ти не резнат безценното пръстче, my precious...

Откакто си изтрих феисбоклука и махнах всякакви ненужти такива боклуци, и останах само с телефона да си чета новините, се чувствам много по-добре от преди. Отново си живея спокойно, както преди появата на тези зомби глупости.

и тел нямам .. спрявх го тотално 2009 о от тогава съм много добре а бях един от първите който имаха онези тухли мобифон навремето още и като се качиш в автобус или влак и те гледаха като робокооп :) дори някой с отвръщение . сега е обратното :) на където и да погледна виждам откачалки който мажат с едно пръстче по една плоска джаджа .. .а уж седнали да пият по кафе и да се видят .. трагикомично е !!!!!!!

Единственото нещо което нося в себеси го изсирам чинно всяка сутрин, за щастие. А телефонийте и другите боклуци ги нося по джобовете си а това е отвън мене, не вътри!

Ти само тласкаш ли? Не изхвърляш ли? Жилата не олабваш ли?

Бас ловя, че след такива статии стадото ще се накачули като коледна елха с всякакви ненужни боклуци.