Уолстрийт: Тeхнологичното удължаване на живота ще стане бизнес за стотици милиарди

Иновациите в науката за генома, големите данни и „безсмъртието“ може скоро да удължат здравословния човешки живот далеч над 100 години

Обратно в новината

Коментари - Уолстрийт: Тeхнологичното удължаване на живота ще стане бизнес за стотици милиарди | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някъде бях чел, че Господ много се ядосал, че хората са отдадени на разврат и други лошотии и решил да съкрати живота им от 1000 на 200 години. После, отново видял че не се поправят и решил да смали живота им на 120 години. Изглежда, че пределната възраст е 120 години,с изключение при някои йоги, които успяват с упражнения да намалят ударите на сърцето и така да си осигурят по-дълъг живот. Вероятно всеки човек се ражда с определен набор от сърдечни удари, нищо няма писано по въпроса, освен ей тук казаното по-горе. В други статии за произхода на положителния Rh фактор се казваше, че учените разкодирали ДНК-то и установили , че се е появил преди 200 000 години, докато отрицателният-преди 30 000 години. Позаинтересувах се малко от малко от паразитология и май че започнах да вярвам, че съкращаването на живота от 1000 на 200 години е станало с появата на различните паразити. От една страна лошо, но от друга, паразитът комай ще се окаже катализаторът на човешкия прогрес! Както, подразбира се, и човешкият мързел. Нямам нужните пари за да изследвам в моя си лаборатория ДНК на паразитите, така че който има, ще може да се добере до еликсира на дълголетието и вероятно и до този на безсмъртието. За мен лично интерес представлява, ДНК на кандида албиканс, от кога е нейната ДНК. Много ми се струва, че тя се структурира не след 200-годишнината, а много по-рано, а паразитите-по-късно. Не знам, само така предполагам.Нужни са научни изследвания, а от мен - догадките.

Оправете си заглавието! Не се разбира дали: "Технолоигично, удължаването на живота ще стане бизнес за стотици милиарди" или "Технологичното удължаване на живота ще стане бизнес за стотици милиарди"

Богатите евреи планират да живеят вечно.

На тези , които са им удължили живота , но в един момент той им писне то в България ще им предложм нова услуга - спешно съкращаване на живота . Тука ги владеем тези работи до съвършенство !

Ако живота ще е такъв като у България,напъно излишно е това. Даже е жестоко. Агонията и мъченията да продължават толкова дълго. Сега поне се надяваш до края на живота да намериш изход от него в един близък хоризонт. Не , ли ?

Да дялкаш чаталчета и да ги използваш за протеза на Онзи....орган. Иво Карамански остави велик израз: Добрите момчета отиват в Рая а лошите там, където пожелаят. Ако това е живот ....да "живееш" плътски без Душа?!

Един коментар по NG по темата за безсмъртието: "Ако жена ми повярва в реалността на безсмъртието, ще ме убие още на момента!"

да не е тухло-генично?

Не е - тухло-генетично е!

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ОТДАВНА ТЕЧЕ СЪКРАЩАВАНЕ НА ЖИВОТА С ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТРОВНИ ХРАНИ ПО МАГАЗИНИТЕ ! НЕ СА НУЖНИ ВОЙНИ ВЕЧЕ - ПРОСТО ЯЖТЕ ХИМИЯТА ОТ ХРАНИТЕЛНИТЕ МАГАЗИНИ, ЖИВЕЙТЕ МАЛКО , НО РАБОТЕТЕ МНОГО ЗА ПРАВОИМАЩИТЕ !

ами за начало можеш да пазаруваш български плодове и зеленчуци по пазарите , нищо че са по-скъпички ... за без пари нема кой да ти ги дава ...

"български плодове и зеленчуци по пазарите" отдавна не са български. Това, че са произведени в България, нищо не значи. За сортовете думам...

Тухлологичното съкращаване на живота е измислено от к-нистите, в тухларните на трудовите лагери.

Тухнологично? Тухнологично трябва да ви увеличат коефициента на интелигентност. Не мога да повярвам, че допускате такива елементарни грешки, при това в заглавие на статия.

Нарочно го правят. Така се пявяват коментари като твоя и се започва рефрешване. Така печелят от реклами, представят им на рекламодателите, че имат голяма гледаемост. А ако стане спор между "читатели", още по-добре - повече рефреша...