Установиха произходa на водата на Марс

Някога Червената планета е имала два океана вода с различен химически състав

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно марсианската цивилизация е теглила вода от Земята !

Само водата на Перник ще да е. Перничани да заведат иск.

Установиха произхода, бе, ей, а не произходът. Много сте зле. Днеска бяхте написали за сега,, вместо засега, пак в заглавие.

Пак ли лъжи бе НАСА? Същата процедура както и при Аполо програмата - съвместна кинопродукция с Холивуд. Аман от тези ИТ специалисти, покрай тях америка успя да произведе толкова лъжи, колкото никоя друга държава в човешката история.

IT специалистите направиха и много фалшиви "доказателства" за да обвинят НАСА в лъжи...

На теб пък какво ти пука? Ти нали ги разкри, след като изгледа две клипчета в ютюб.

Гогов... Водата си е химично съединение. Няма как да има различен химичен състав. Прави разлика м/у ВОДА и ТЕЧНОСТ. А за тъпанрчето - az #ЛибераленКрах дет го еВах - няма какво да се коментира. Тъпото си е тъпо. Поне ти прави копейки и ти клика по статиите.

"два крупни резервоара или океани с вода, чийто химически състав е бил много различен." Химическия състав на океаните е бил различен.

Моя грешка

може да е водород и кислород ама водородът си е три чешита и по тяхното съотношение се съди за това откъде е водата. При астереодитие е едно, в земния пояс е друго, на Марс кой знае какво е. Впрочем нали на Марс водата я бил издухал Слънчевия вятър?

Като цяло си прав, но това се нарича изотопен състав, а не химически. Слънчевия вятър е издухал повечето атмосфера, не само водата. Но тук става въпрос за водата в миналото. Част от нея се е свързала с минералите и точно нейния изотопен състав искат да изследват.

Краварски лъжи и измишльптини. Как могат да знаят дали има или нема вода на Марса кат са на няколко милиарди километра от там и никога не са ходили до Марс?

Да не говорим, че и щом господарите ти не успяха да приземят сонда там, значи Марс въобще не съществува!

Статията кърти мифки. Заглавие: Установиха произходът на водата на Марс Заключение: По-подробното изучаване на изотопния състав на марсианската почва ЩЕ помогне на учените да установят произхода на Марс и появата на вода на планетата.

Мисирки, господине.

това че няма течна вода не значи, че няма вода в хидратно състояние, тоест захваната за някоя молекула.