Увеличава се търсенето на "глупави" телефони

Продажбите на обикновени телефони са нараснали с 5% миналата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно правилна тенденция.

Доскоро и аз имах "стар" телефон, ама... Новият е наистина удобен, но много тежи. За това често го оставям в колата!

няма нищо по-добро от една "глупава" нокиййка - по възможност меденка-любимка с кликващи бутони и една тлъста кутия с водно охлаждане под бюрото.........

Смартфонът не е телефон, а джобен компютър. Ползват го бедните млади хора, които нямат жилища и съответно няма къде да сложат нормален настолен компютър. Затова те съхраняват смартфоните върху телата си, в непосредствена близост до най-ценното, което притежават - половите си органи.

Да ти таковам и най-ценното, ма...

По глупава статия едва ли има. Тя и баба вече е смарт. Утре вече на слънчевите очила ще ми се показва всичко .

На теб и чип в педалския задник да сложат!

По-глупаво нещо от "умен" телефон може да е само собственикът му. Иначе тези, които са успяват да убедят дебилите да си сменят бръмбарите през месец, само защото следващият модел е с по-по-най джаджи от неговия, са направо гении.

Възмущавам се от американския маркетинг за наименование на изделията. Това което се нарича смартфон в действителност е мобилен компютър с 2% функции на телефон от всички други.Подвеждането идва от битовото мобилен телефон. Вместо за 100лв даваш 700лв, за най-често използваната функция. Вярно че може да се използва skype,което намалява разходите,но аз със обикновен телефон много по бързо действам. Вярно е че като си далеч ,примерно в командировка можеш да прехвърляш пари,или да четеш новини,но 7 до 10 пъти разлика в цената е много.

Е има и добри смартфони за 200 300 лв

Кой нормален човек ще си купи телефон само за 700 лв?! Това ще да е някакъв кибер боклук. Цената на един сравнително приличен телефон започва от 1500 лв. Останалото е за прошляци, некви евтини телефони...

Още ще расте!!!... с тяк можеш да си пърдиш на воля, без за това веднага да е разбрал половината свят!!.. при това с подробности... къде, кога... колко шумно си пръднал.. дали не си оцапал случайно гащоте... е не чак до там де, но скоро и такива данни ще се окаже че събират ! :)

И, какво търсят не разбрах, като всеки има поне два, или три такива в къщи. Аз имам няколко и са напълно заредени и изключени. В перфектно състояние. Ако не се заредят и изключат, батерията си заминава за месец и край с нея.

Никога няма да си купя смартфон. Всъщност, обикновените телефони имат същите функции.

Това че ТИ не искаш да си купиш смартфон си е твое решение. Да твърдиш че обикновенните телефони имат същите функции е смешно. Смартфона е повече от телефон...това е преносим компютър и хората които го ползват го знаят. Те не искат да имат само телефон, те искат да имат този преносим компютър. Това, че ти не разбираш за какво може да се ползва си е твой проблем.

Понеже спорите, искам да попитам: смартфон минет делает? Ше те прегърне ли и ще ти каже ли нежни думи? Като му падне батерията пак сте в изходно положение с гол фуй в ръцете - както ви е майка родила, преди времето на цифровите технологии. Имайте приятелства и любовни връзки с други хора; не се оставяйте смартфоните да ви заробват.

Заменям "глупав телефон за смартфон".

По добре замени тъпата си тиква за по умна.

ако няма пари да си купи, затова мислил ли си?

Глупав телефон + 10 месеца свирчоци; с два почивни дни в месеца. Смартфона е ползван една година и е много добър

Със старото ми немско зарядно зареждам NIMH батерии за 5 минути

е за к'во ги зареждаш, след като се зареждат за 5 мин. ? Това значи, че акумулаторите са заминали тотално. Явно ника ти подхожда на 100 %

работят си перфектно.

а колко секунди работят перфектно, че не уточни?