В какво се срещат и в какво се разминават Европа и САЩ в борбата за контрол на AI

Планира се съвместен кодекс за поведение на фирмите, работещи с изкуствен интелект. Стига страните да се споразумеят какво да пише в него

Обратно в новината

Коментари - В какво се срещат и в какво се разминават Европа и САЩ в борбата за контрол на AI | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Което е,че ФАЩ И Европа не се борят срещу АI ,а дори ни налагат да го ползваме и бил много полезен за човека ПОНЕ ТОВА ДРЪНКАТ ПО ШИБАНИТЕ МЕДИИ.НАПРОТИВ ИИ Е ОПАСНОСТ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, СТИГА ДА ИСКАТ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА Е АРМИЯ ОТ РОБОТИ БИЕЩИ ХОРА ПРОТЕСТИРАЩИ ЗА ЧОВЕШКИТЕ СИ ПРАВА! ТОВА НЕ ЕШЕГА РАБОТА ИМАЙКИ В ПРЕДВИД,ЧЕ СА ИЗМИСЛИЛИ СЪВЪРШЕН ХУМАНОИД НЕ ИСКАЩ ХРАНА,ВОДА И ПОЧИВКА НЕ СЕ ЗАМИСЛЯЙТЕ УБИВАТ НИ!НОВАТА ПЛАНДЕМИЯ СЕ ГОТВИ ОТ СЗО ТАЗИ И ТЕ НИ ПРЕДУПРЕДИХА ЩЕ Е ПО-СЕРЬОЗНА!ВЯРВАЙТЕ ДРАГИ ОВЦЕ ПП И ГЕРБ ПРОСТИТЕ СТЕ НА Г.З!

По време на едночасовия обяд с филе от треска и шоколадови пралини служителите от Вашингтон и Брюксел разработиха доброволен "кодекс за поведение"... === Тия са свършили голяма работа в обедна почивка с изискано меню.

Pазработван от индийски IT, с китайска техника, платен с краварска хартия и наложен в EU?!

мога отговорно да кажа, че AI все още е много далеч от истинско AI... Със съжаление установявам обаче, че все по-галяма част от хората си изкарват прехраната с лаладжийство и локумаджийсто. Като събралите се на подобни "обсъждания".

Проблемът с ИИ ( AI ), по принцип е "лаладжийски", а не информаджийски! Докато ти се гордееш, какво си сътворил, някой трябва да мисли за последиците. С това винаги са се занимавали, псилолози, философи и прочие "лаладжии".

Давайте, давайте! Регулирайте всичко и нека после плачем, че Китай и Индия са ни завладявали! Ще останете без работа не заради ИИ, а заради забраните, които китайци и индийци НЯМА да имат!

Изкуственият "интелект" в сериозна конкуренция на естествената тъпота...

с Китай, който... им показва среден!

В САЩ водеща е алчността в Европа, страхът, а би трябвало да е естественият интелект, който обаче в тези територии вече е рядкост.

А цялата технология идва от Китай.