Великобритания погва инфлуенсърите?

Плашат със затвор „звездите“ за реклама в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, дано стане и у нас! Тогава ще стане ясно какво счетоводство стои да речем зад безплатните билбордове в полза на Юлен и унищожаването на природен парк Пирин или зад постоянните участия на серийните медийни “независими” коментатори като Каролев и оня, осъдения директор на напоителни системи. :)))))))))))))))

Естествено, че им се плаща на тия инфлуенсъри. Иначе защо да го правят? Как да живеят, никой не иска в китайската фабрика за купичка ориз.

Либерастите надминаха себе си в стремежа да контролират какво мислим и какво правим

Точно либерастите ги набутаха тия инфлуенсъри, да ти промиват мозъка.

''Свободи'' , ''демокрации'' - Дрън - дрън , и накрая пак стигаме до МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА !!!!

Ей, дебил, точно твоето право да бъдеш информиран пазят властите с тези си действия! Има си закони, в някои държави дори се спазват. В случая става дума за закон за защита на потребителите, на дебили като теб. Всеки може да рекламира, никой няма да ги спира тия инфлуенцъри да рекламират каквото си искат. Единствено ги задължават да обявят, когато им е платено да кажат и/или покажат продукт или услуга. Нищо повече.

Либерастите надминаха комустите, честно!! Няма такива нагляри!!

дърдориш глупости да се намираш на приказка.

Рубли срещу глупости - справедливо.

Не ми стана много ясно - АКО моята жена ЗВЕЗДА , се похвали на всичките ми звездни любовници , за марката на червилото си , или нещо друго , и всички ги вкарат в затвора , Аз какво ще правя ???? Това няма ли да струва много на държавата , имам предвид ако ще вкарват всички по затворите ?! Май този Брекзит , ще си го избиват от хората във Фейса ?! Толкова ЖАЛКО ли стана всичко в ''ПРЕКРАСНИЯТ 21в. '' , дето всички са щастливи и свободни ?!

не. но ако твоята жена получава пари за да се хвали с червилото И НЕ ГИ ДЕКЛАРИРА... то това е данъчна измама.

Ааааааа ........ ?!

не се трепи виж че ще му се самоубие самотната мозъната клетка

А ако не е получила до сега? А ЩЕ получи евентуално? Трябва ли зомбито да декларира колко ЩЕ ПОЛУЧИ, колко ДОД, ДДС, ОСИГУРОВКИ ще плати? Да им имам ченгесарската политика на англетата...

доходите трябва да се декларират за годината в която са получени. Погат тези които укриват данъци и вемсто тези пари да заминават за хората които си плащат данъци, то те заминават за вили и хотели. Просто не искат после да ревът за пътища, магистрали, осветление, болници и каквото още чуеш да се рИве и все някой друг е виновен, но не и този които не си плаща данъците... щото го убирали, щото били чегета и бла бла бла... знаеш си какви ги квичиш.