17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 10 години бившата империя ще представлява един мухлясващ от влагата среден остров от който никой не се интересува. Кви самолети, кви пет лева?

Великобритания ще прави стелтчето, докато САЩ им кажат да спрат и да си купят техния. Това се е случвало вече няколко пъти с авиационните разработки на Великобритания и Канада.

Мухахахахахахахаха! Великобритания прави!!! Великобритания НИЩО, АМА НИЩО НЕ ПРАВИ!!! И така вече от 60-70 години! Отколкото вече и нямат авиационна промишленост! Може и да успеят да го направят, след 60-70 години, тамън да заменят краварските дефектоносци Ф-35, на които срока на годност тамън ще е изтекъл:)

Ами той май ще влезе на въоръжение с руския Су-57. След 15-20 години.

Големи очаквания за малки възможностти.

Някое среднополово пишльовче да коментира вместо да цъка минусчета? Дендъризма е станал модерна национална черта.

Глупости на търкалета. "Стелт"самолетите са достатъчно видими за да може да се стреля по тях. Кой ги пише тези глупости? Никога не е виждал радиолокационна станция. Повече от 2 години съм висял пред екраните на такава станция и го казвам от собствен опит. Виждат се като плюнки. Много ми е смешно като някой почне да се възпалява че били "невидими". Хем тогава още нямаше станции с фазирана решетка. И пак се виждаха достатъчно.

ето и тук пишльовчето е чукнало минусче..

Tи пък как успя да разбереш, че си засичал стелт самолет НЯКОГА в мизерния си войниклък , като такива просто не са летели наоколо ? А и да са летели, едва ли си разбрал !!!

Освен Хариер друго не сте направили като самолет и се съмнявам да направите друго. Ама поне поправете Хариера да не ползва вода при вертикални функции че е смешно.

След 10 год. и аз планирам да бъда милионер. :))))) само че след 10 год. може и да няма хора на земята.

Новият супер-дупер самолет двуетажен ,червен ли ще бъде? Колко паунда ще е билетчето за туристите,моля? Аз за един приятел питам .който иска да отиди да разгледа Лондон ,щото аз си седя тук на село.И му викам че по - хубави са нашите цигани,ама той искал да види оригинални Паки-та.Амчи кат иска да ходи....

БОГ ДА ПАЗИ АМЕРИКА ! Там, където са Европа и САЩ, там са Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина… Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

Още един елементарен кретен ! Ближеш ли задници, ближеш ли? Сега ти е паднало. Давай да не изпуснеш

А бе ингилизите нормални са да унижават така путлеристан и да създадат самолета си след 10 годили. Мурзилките от двадесет години се мъчат да направят нещо, но винаги излиза жигули в авиацията... -Русия за един месец миналата година загуби ВСИЧКИ от своите самолетоносачи и ВСИЧКИ изтребители от 5-то поколение .... РУСОФИЛСКИ ОЛИГОФРЕНИ, Я МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ Е ВАШИЯТ СУ-57 ? Както преди 20 години путьо беше обещал да имате : -2000 T14 армии и -250 танков PAK-Sukа-57. Тях ги няма. Къде са. А някой да е купил ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЕТА В АРМИЯТА ИМ БРОЙКА СУ-57? Ахххх, Извинете , той позорно падна и изгоря… Тихо в лесу Там догорает Су (57).

И ти си като умен, ама глупав. Ама спечелиха войната с Хитлер, във Виетнам и в Сирия. А говедарта ги биха и на трите места.... Муха-ха-ха.

В Сирия: 1. войната не е свършила 2. Руснаците не са сами, а основната тежест изнесоха Иран и Хизбула. Последните 2 войни които руснаците водиха сами бяха в Чечня. Резултатът известен ли ти е? $30 милиарда /година за наглия Кадиров (такса 'спокойствие') че на всичкото отгоре чеченците не си плащат и сметките за газ. Апропо, след Виетнам имаше и една друга прокси война в Сирия - през 1982, нещо да си чувал какво се случило в Долината Бекаа с 'безаналоговото' тогава руско ПВО?

Що тогава говедарите искат Русия да се откаже от един списък модерни оръжия? Щото ги е страх. Едно е да се дръвчиш ама като видиш дебелия край и ставаш "молещ се". "Молом ви откажете се!" "Бъдете толерантниииии"

Ще, ще, ще, а другите в това време ще спят! Ха, ха, ха.

лудите говеда от кочината Америка заминаха на кино с техните бараки f-35 май британските телета ще се откажат от скапаните ковчези Ф 35 ако искат изобщо да създадат тази своя измишльотина tempest за това ще им трябват пари и то пари които да не влагат краварски те нелетящи ковчези и дефектни ерзаци като Ф-35.четохте ли в краварски те средства за масова дезинформация най-новият ташак за тази барака е в 35 Как се оказа че корпусът му бил достатъчно здрав и при висока свръхзвукова скорост и има вероятност бараката се разпадне затова са от граничили скоростта на f-35 до дозвукова Дори някои античен месершмит 109 от втората световна война може да се свали тая бракма но какво говорим нискотехнологичните кочина Америка може само да произвежда дефектни продукти които е пробутва на папуасите съюзници по васалния блок НАТО. Дебилите За всичките тези години дори един космически кенеф не успяха да създадат та затова летят с памперси в космоса дебилните говеда, и когато не им се взривяват брат Мите сувалки като челинджър и Колумбия те и затова още летят с руските космически кораби съюз а не с експлоатиращите бомбирана консерви за кукуруз на Мъск.

Тебе откъде те изтърваха?

От лудницата, от къде другаде.

Бе за него не знам, ама теб по тиквата ли те изтърваха като малък?

Великобритания от края на ВТВ е едно завъшено военно политическо и вече икономическо джудже.Това е истината.

някога британците правеха наистина добри самолети като Лайтнинг, Арроу , Хариер и т.н.... по-добри дори от краварските! но понякога разбирайте преди 60 70 години а нали се сещате че за тези 60 70 години нещата коренно се променили ! като начало измрели са всичките тези авиационни инженери конструктори които са създали тези самолети а това значи че от 60- 70 години британия не разполага със собствени конструкторски бюра и собствена авиационна промишленост и заводи! Така че британците как по-точно ще създадат нещо за 15 години и то нещо напълно съвременно без разполагат с тези технологии Това ми е въпроса освен ако кравите нещо не им дадат технологии разработки но доколкото си спомням краварите никога не са давали на никого своите разработки, а само се крали или купували от другите!

По - добри ДОРИ ОТ КРАВАРСКИТЕ, ти нещо май признаваш, че САЩ имат добри самолети. Няма за теб копейки днес, утре и вдругиден.

Ми да, британците са ИМАЛИ....НЯКОГА добри самолети....АКО ЧЕТЕШ ИСТОРИЯ, ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ ТОВА НЯКОГА Е БИЛО ПРЕДИ 70 ГОДИНИ дженди:)

Личи си че си функционално неграмотен и не можеш да асимилираш смисъла на репликата ми. Аз не отричам, че британците са имали добър самолет, а твърдя, че ти си се изтървал и признаваш без да искаш, че САЩ са имали добри самолети, тъй като си ползвал израза цитирам: някога британците правеха наистина добри самолети като Лайтнинг, Арроу , Хариер и т.н.... по-добри ДОРИ от краварските. Думата ДОРИ показва, че САЩ са били с много добри самолети. Се разбра ли кртен. И апропо педли сте русофилите и второ само преди 10 дни си купих 17 броя исторически книги. Смятам, че коментарът е излишен за това, колко чета история. Чао, м*хльо.

пак скъсах локума от разтягане?

Англия и стелт самолет, НО след 15 год.!?!? Я камилата ,я камилара! Руснаците разработват 6-то поколение от този вид!!! Интелектуалният потенциал отдавна не е на запад! Времето на империите приключи! 21 векще е за руснаците! И да чукате минуси това е реалността!

И как ЩЕ разработят руснаците 6-то поколение като не могат да разработят 5-то???

Хе хе, 21в. за руснаците. Ти не си си пил хапчетата, пич. Първо Русия в края на века ще е около или под 100 милиона по руски данни, второ икономиката на Русия е по - малка от тази на щата Тексас и трето руската сметна палата съобщи /има инфо в руския нет/, че половината детски градини в Русия нямат ВОДОПРОВОД, а Путин каза, че е изумен, че всяка 12 болница в Русия също няма ВОДОПРОВОД. Баси руския 21 век, ха ха.

И тия ще изпреварят руснаците :)

Явно "и тия" са решили, че бракмата Ф-35 не е за тях.

Да изпревари ли си ги с пръцки с лук може би след 30 40 години ....ама на кукиш

Всичко модерно в Англия, предишния ден в целия свят вече е обявено за морално остаряло. :)

минах през минало свършено неосъществено време, т.е. "щях да съм я е....", ама не съм. Ама то май само аз не се уредих.

Правилно е ..." щях да съм я бил е..... "

Английските времена са най-неопределеното нещо на света.

Ех, мечти ...

Не съм наясно с граматиката. Мислех, че "прави" е сегашно време, тоест, такива самолети са в производство. То се оказа, че евентуално, ако не падне монархията, ако не им свършат парите за проекта, ако се създадат материали (да не се бъркат с матряли) с подходящо качество, Ако успеят да създадат машини с необходимата прецизност и ако преди това не е създадено нещо, което да унищожава всички стелтове, то може би.

Дира - има разлика между "прави" и " планира да прави" !

Не ме поправяй, че ме заболява мястото, като се сетя, какво трябваше да дам на професора, да не ме скъса на въпроса "Бъдеще време в българския език".

То само ти да беше ...

Досега са създали ... името! ;)

Не разбрах само за пазара.На кой ще продават или за лична употреба.Индия не таят голяма любов към Англия.Скъпи самолети на страни с гладно население.Ще си летят около острова ми се струва.

Типично за руска медия насочена към непретенциозни селяндури, пак статия за Ще-Ще-Ще. Също като пропагандата на ботоксовото джудже с токчета. Разбрахме, че F35 имал проблеми, ама видиш ли като излезе това обещание ще е супербезпроблемно. Разбрахме, че ватенките и те щели да имат шесто поколение, нищо че нямат пето още... от пакфато дето путлерчо го обещава от десет години няма и половин дузина прототипи, да ги размотават по паради за радост на видиотения си електорат. С армата същата работа, и там няколко тенекии, сделани за паради. Ама русофилите са прости и се радват на всяка новина, сделана от орките на путя.

Леко, ще пуснеш отзад!

А бе, зале си информиран, ама карай... но пък това е нормално, за такива като теб...

Аз знам че правят хубава бира, освен това обичам мачовете. До тук добре От тук нататък не е добре

2020-05-12 21:44:48 Жожо (нерегистриран) На британците всичките им изявления са в бъдеще време..

Британците винаги са били по-добри авиатори и са правили по-добри самолети от американците. Руските пилоти коментират, че още от съветско време предпочитат да си мерят пишките с британци, защото са по-добри и по-луди от американците, които са страхливци. Това, което е 100% ясно е, че самолетът няма да има лазерно оръжие. Може да има лазерно целеуказване или заслепяване или някакъв вид навигация. Но лазерно оръжие няма да има. Няма да гледаме междузвездните войни на живо в близките 1000 години.

Както се разбира,,руските пилоти” според теб са някаква степен над английските и американските пилоти още от съветско време.Но още от съветско време срещите на съветски пилоти и съветски самолети особено с американски пилоти и самолети завършват катастрофално за съветските летци и съветските машини със корейски,арабски,виетнамски,китайски,югославски пилоти също завършват с поражение за съветската техника

Randall_Zwinge

От коментара ми нищо такова не се разбира, но иначе си прав, доколкото не е "някаква степен", а просто няма място за сравнение. Иначе си прав, че съвременните западни самолети имат предимство пред 40 години по-стари самолети с полуобразовани пилоти без летателен стаж. Какво се случва при сравнително близки условия може да се научи от съдбата на ГДР-ейските иг29, които, след като преминаха в НАТО след обединението не Германия, бяха използвани за тренировки от американските пилоти срещу Ф16 и резултатът беше, ако не се лъжа, 59 на НУЛА за Миг 29. При това, като се има предвид, че Миговете бяха управлявани също от американци, които, разбираемо, нямаха опит на тях.

Колкото и глупости и измишльотини да дрънкаш фактът е, че няма свален Ф-16 от МИГ-29 или от друго руско тенеке.

БОГ ДА ПАЗИ АМЕРИКА ! Там, където са Европа и САЩ, там са Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина… Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

твоята америка напоследък. Тъпак шибън!

Ами... бог. Щото друг няма кой...

дебил затова в кочината Америка има вече 100 хиляди издъхнали луди крави има над милион и половина заразени луди говеда сигурно щот е Бог е с тази кочина Америка та затова лудите говеда издъхват най-добре в целия свят

ИДИОТ

А бе ингилизите нормални са да унижават така путлеристан и да създадат самолета си след 10 годили. Мурзилките от двадесет години се мъчат да направят нещо, но винаги излиза жигули в авиацията... -Русия за един месец миналата година загуби ВСИЧКИ от своите самолетоносачи и ВСИЧКИ изтребители от 5-то поколение .... РУСОФИЛСКИ ОЛИГОФРЕНИ, Я МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ Е ВАШИЯТ СУ-57 ? Както преди 20 години путьо беше обещал да имате : -2000 T14 армии и -250 танков PAK-Sukа-57. Тях ги няма. Къде са. А някой да е купил ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЕТА В АРМИЯТА ИМ БРОЙКА СУ-57? Ахххх, Извинете , той позорно падна и изгоря… Тихо в лесу Там догорает Су (57).

Разби се един СУ57. А СУ57 въобще не е влязъл още в серийно производство. Самолетът даже не е бил на военните, а на завода. И пилотът е бил цивилен. Междувременно се разбиха 5-6 F35. Не само, че никой не ги купува, ами и тези, на които ги набутаха насила, не ги използват. Те си знаят защо.

От 7 един падал. От над 500 - 5-6 паднали, кое е повече?

5-6 как го измисли. Това е като "3-4 Су-27 паднаха" 2 броя Ф-35 са паднали от 520 броя

TDI. като се свърши нафтата го лъжеш че е пълен и пак фърчи

Видно е че това не са техники в услуга на човечеството, а техники за унищожаване на човечеството. в началото на 21-ви век ако кукловодите на света не си сменят мисленето, човечеството не го чака нищо добро. Корона вируса е едно от предупрежденията на кукловодите.

Като гроздето е кисело, русофилитъе започват да ръсят глупости... Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!` Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. Я колко мършляци, основно руски помияри, са се наредили на барикадата да плюят и да пророкуват краят на най успешният съюз в човешката история - ЕС ! И всичко това само защото "лошият" ЕС принуди "добрият" Газпром да намали цените на газа за Източна Европа …. Жалката руска пасмина прилича на лисицата, дето вървяла след коча в очакване, но накрая разбрала: "И на коча мъдите се клатят, ама не падат!"

Ще, ще.... :)))

Поне совмултфилм да бяха поканили като Путин, щеше по интересно да стане.

РУСОФИЛСКИ ОЛИГОФРЕНИ, Я МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ Е ВАШИЯТ СУ-57 ? Както преди 20 години путьо беше обещал да имате : -2000 T14 армии и -250 танков PAK-Sukа-57. Тях ги няма. Къде са. А някой да е купил ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЕТА В АРМИЯТА ИМ БРОЙКА СУ-57? Ахххх, Извинете , той позорно падна и изгоря… Тихо в лесу Там догорает Су (57). До сега песента беше: Тихо в лесу Там догорает Су (57). Сега има и нов куплет: Там, на дне тихо плавает Су (27)

Оръжие оръжие оръжие оръжие.. а спри се бе ГОГОВ. ПИСНА НИ ИТ ТВОЕТО ОРЪЖИЕ. НАПРАВИ СИ РАЗДЕЛ!!!! оръжие оръжие оръжие оръжие оръжие СТИГА!!!!!

Като гроздето е кисело, русофилитъе започват да ръсят глупости... Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!` Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. Я колко мършляци, основно руски помияри, са се наредили на барикадата да плюят и да пророкуват краят на най успешният съюз в човешката история - ЕС ! И всичко това само защото "лошият" ЕС принуди "добрият" Газпром да намали цените на газа за Източна Европа …. Жалката руска пасмина прилича на лисицата, дето вървяла след коча в очакване, но накрая разбрала: "И на коча мъдите се клатят, ама не падат!"

Да не ти атрофират ръчички те от постоянно повтаряне на олигофрена ката ти мантра

Ха ха ха... Точно мене ли наричаш русофил бе изперкал трол?? Ха ха ха.

Тия дали няма да изпреварят нашите Ф 16. И друго си мисля че ,не само руснаците правят самолети по картинка. Рисунката е добра между другото.

Като гроздето е кисело, русофилитъе започват да ръсят глупости... Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!` Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. Я колко мършляци, основно руски помияри, са се наредили на барикадата да плюят и да пророкуват краят на най успешният съюз в човешката история - ЕС ! И всичко това само защото "лошият" ЕС принуди "добрият" Газпром да намали цените на газа за Източна Европа …. Жалката руска пасмина прилича на лисицата, дето вървяла след коча в очакване, но накрая разбрала: "И на коча мъдите се клатят, ама не падат!"

На британците всичките им изявления са в бъдеще време..

Педерас, а кой създаде Хариър ? Като гроздето е кисело, русофилитъе започват да ръсят глупости... Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!` Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. Я колко мършляци, основно руски помияри, са се наредили на барикадата да плюят и да пророкуват краят на най успешният съюз в човешката история - ЕС ! И всичко това само защото "лошият" ЕС принуди "добрият" Газпром да намали цените на газа за Източна Европа …. Жалката руска пасмина прилича на лисицата, дето вървяла след коча в очакване, но накрая разбрала: "И на коча мъдите се клатят, ама не падат!"

Тези и те взеха да разсъждават като руснаците !

Като гроздето е кисело, русофилитъе започват да ръсят глупости... Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!` Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. Я колко мършляци, основно руски помияри, са се наредили на барикадата да плюят и да пророкуват краят на най успешният съюз в човешката история - ЕС ! И всичко това само защото "лошият" ЕС принуди "добрият" Газпром да намали цените на газа за Източна Европа …. Жалката руска пасмина прилича на лисицата, дето вървяла след коча в очакване, но накрая разбрала: "И на коча мъдите се клатят, ама не падат!"

Заработи ли си центовете за тоалетна хартия

Как намеси русофилите, като новината е за Великобритания?