Коментари - Австралия пусна първата ”видео марка” | IT.dir.bg
назад

Австралия пусна първата ”видео марка”

Австралийските пощи пуснаха първата "видео марка" в света, с която клиентите им могат да изпратят с колета си клип с продължителност 15 секунди.

Обратно в новината

Коментари - Австралия пусна първата ”видео марка” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леко са изостанали, Българските пощи от близо 2 години вече предлагат подобни услуги. Даже има приложение за смартфон. С две думи услугата е даже по-готина снимаш със смартфона надписваш снимката и въвеждаш адреса на които да се получи оригинална пощеската картичка с твоята снимка и пожелани. Сървърите на пощите се грижат да приемат и отпечатат снимката. Който го итересува може да провери BGPostCard в сайта bgpostточкаbg

бахти простотията, ще записваш клип с телефона и ще пращаш писмо... Хората пращат хартиени писма - да видидиш и пипнеш нещо истинско, написано на ръка, а не виртуално. Иначе като искаш да пратиш клипче, отдавна има MMS-и за това. Какви ли не глупости измислят само да включват думичките "модерни технологии", "смартфон", "уникално изживяване" и вече някой е получил виртуален оргазъм :)

Пич, наостри си пачето перо и не се обаждай там където не ти е ясно за какво става въпрос. Сигурен съм, че има достатъчно хора, които ще се зарадват, по получат марка която им казва "обичам те". Това, че ти си много голям за такива неща си е само твой проблем.

Яко! Много добра идея.