Коментари - Големите новини от Facebook тази седмица | IT.dir.bg
назад

Големите новини от Facebook тази седмица

Тази седмица Facebook обяви 4 важни за бъдещето на компанията новости.

Обратно в новината

Коментари - Големите новини от Facebook тази седмица | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Педерастка работа - плачат за Комисар по защита на потребителите

Ша затварят сурат тефтеря ли?

Всеки има право на избор, обаче както Стив Джобс не даваше на децата си да ползват 'супер джаджи' така и едва ли и Марк Зукърбърг ще накара децата си да живеят виртуално. Умните хора се радват на истинските неща в живота, а 'успелите' предимно виртуално. Аз лично не бих заменил една истински студена бира и чифт готини цици за някаква виртуална 'слава'. Разни хора, разни идеали, успех на виртуалците ;-)

Станахме изключително зависими от Интернет и за елементарни неща търсим информация и помощ от Интернет. Не е лошо, така пестим време, но донякъде закърняват способностите ни да мислим , защото е по-лесно да намерим нещо наготово и да го адаптираме. Но по-големият проблем е че закърняват способностите ни да общуваме директно с хората, защото пак е по-лесно, поне на първо четене , да обменим мисли отново през Интернет или нещо повече. Не е лошо, но е пак виртуално. Като че ли започваме да забравяме удоволствието от директния контакт, а даже изпитваме затруднение да общуваме. Мисля че още не е късно , особено за младите хора, да изживеят усещането за човек, а компютърните технологии и комуникации да помагат само да си вършим по-добре работата.

Сураттефтерът е напаст, сураттефтерът е опасен. Следят ти всяка стъпка, пъхат си носа навсякъде, искат да знаят всичко, което правиш. Няма отърване от тях. Използвам сураттефтера само служебно и никога не споделям нищо лично там. Никакви коментари, никакви чатове. НИЩО!

прочетете го пак...

Не съм във фейсбук и не се вълнувам, но се вълнувам от образованието в България. Как можа Бойко да допусне човекомразката Кунева ндо МОН. Това ще съсипе и малкото останало от образование и наука в България. Бойко, ако искаш поне малко да те запомнят с добре в бъдеще, забрави за магистралите, а махни Кунева от МОН. Иначе все повече българи ще работят за фейсбук, гугъл и други големи фирми, но не тук.

Така,Зуки обещава,че повече нямате лично пространство,каквото нямаме и сега.Всичките тези неща за защита на личното пространство са глупости-bullshit.Ок,Те просто се навират навсякъде.Съвсем скоро гледах снимки на приятели на мой приятели -объкващо е малко,и това във Facebook разбира се.Има и решение-моля,ме публикувайте толкова много и толкова лични снимки .Кого ли го интересува.Само приятелите ти,другите гледат за сейр и клюки,разбира се.Айде сега!!!

Не ползвам ФБ, не мисля, че е нормално много хора да знаят какво правя, къде ходя, с кого се познавам и т.н. Нищо хубаво не би произлязло от това.

Благодарим ти, че сподели това с нас :)

Аз забелязах, че рязко спадна личното споделяне и се замести от новини, смешни клипчета и т.н. Вече никой не споделя - fb се превърна в newsfeed

Ползващите социални мрежи са ударната сила на Световние Кукловоди. Ако още не са загряли, ТЕ са самите кукли....

Да знаеш, че "кукловодите" са измислили и интернет и е най-добре да спреш да го ползваш :)))

Конзолата на ЦРУ постоянно се обновява и усъвършенства. Така ги прави още по силни. Аз вече 6-а година си нямам фаца-бук и не се чувствам зле, а напротив. Виртуалното пространство на тоя не ми върши работа. С нищо не ми помага в работата и организирането на времето. А виртуалната ракия с виртуални приятели не ме грее както истинските. Според мен човек трябва да е малко психопат или тийн, за да не намира разликите между виртуалното и реалното. Съжалявам, но аз просто порастнах и помъдрях. А вие кога ще го направите?

Фък .

Накрая все едно казва, че ще прави таргетизирана реклама. Нещо като Гугле. Гледаш сайт за гащи, отиваш на друг сайт и ти излизат реклами за гащи или дори на същия сайт. ;)

този фацебоок отказа хората от личен контакт и ги направи комп.работи.една голема клукарница и нищо дръго *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чудесно и точно обратното на това, което вече искат хората. Всички се местят в Снапчат, за да се отърват от реклами и усещането, че са в черна дупка, която поглъща всяка секунда свободно време с напълно излишна информация и фалшиви животи. Само рекламни ботове липсваха!

Дайте възможност на всеки да допълва досието на всеки. Досега всеки пишеше само своето.

Е*гати нахаканото пишлеме. Много му здраве и на него и на финансираното му от специалните служби предприятие. И това ще отмине, както отминаха толкова много технологии.

Като всяка социалка си има и предимства и недостатъци. За мен най-големия недостатък беше, че бъркат невероятно много в личното пространство на човека.. Това е и причината поради, която от година вече не го ползвам

новините са страхотниии, отивам да празнувам с колегите от виртуалната реалност

"Дайте възможнсот на всеки да споделя всичко с всеки" ??? - този явно има психически проблем - не разбира какво значи лично пространство!

Така може да го извъртят, че да се споделя публично а ти да си мислиш, че е лично до приятели. Компютърджиите са гадове.

Четири напълно безмислени предложения на един безмислен сайт.

ceляka

спокойно, скоро така ще извъртят нещата че всеки който не е в "социалните мрежи" ще изглежда като аутсайдер. След няколко години хартиените пари трябва да изчезнат, а да се разплащаме с електронни такива. Телефонните номера също трябва да изчезнат - ще комуникираме през профилите си.....ако нямаш профил няма как да се свържеш с някой....

Абе те и автомобилите през 2000 година щяха да летят, но засега не се виждат такива. Така че не вярвай на светлото бъдеще.

Че то вече е така ...