Видео показва за минута милиардите години еволюция на земните тектонични плочи

Анимацията показва зелени континенти, които се движат през океаните, които са представени в бяло

Обратно в новината

Коментари - Видео показва за минута милиардите години еволюция на земните тектонични плочи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е напредък в геологията равен на теорияна на Дарвин в произхода на видовете. До 60-те години на 20-ти век тектониката на континенталните плочи е смятана за фантазия. Сега да се спори за това в геологията е все едно да се отрича Айнщайн във физиката. Вгледайте се на филма по-внимателно в един конкретен епизод от последните 120 милиона години - отделянето на Южна Америка от Африка. Преди 120 милиона години са били един континент, започва отделяне което продължава 20 милиона години и от 100 милиона години те вече са напълно отделени, а в момента между тях има цял океан.

Ей колко са умни и виждат в миналото, и никой не може да ги опровергае, а и няма смисъл да са напъва.

Абе щом камъни от изригването на сейнт Хелън са от 8 до 13 милиона години, явно е, че няма начин да не са уцелили … Тя “Еволюцията” е най-модерната секта днешно време и лекува всичко, даже хемороиди!

ъхъ.. вервайте точто тъй ше да е било - както ви го показва тая анимация... малоумие е въобще да се опитват учЕните да правят такива видеа за преди "милиони години"... Не боравете с понятия, представата за които не се побира в скромната човешка глава... Какви стотици милиони години ви гонят.. като човек не изкарва и век...?

на някой хор главите са по-скромни от тези на други ... нормално е да не разбираш

повервах им... така ще да било..