Коментари - Вижте как 4 екзопланети "танцуват" около звездата си (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имайки предвид разстоянията и размерите в нашата слънчева система, като гледам тези тук, няма как да приема това за истинско. Мащабите не се връзват. Оказва се, че близките три планети, които се въртят около въпросната звезда са на разстояние от около половин до три пъти диаметъра на звездата. Което едва ли има, как да стане. Отдавна да са се придвижили по спирала към слънцето там и да са паднали в него. Че Меркурий, най-близката планетка тук до Слънцето обикаля на 57М километра от него. Видеото определено е фейк. Но това са повечето от нещата, които идват от НАСА. Ето ви мащабът на нашата слънчева система и сравнявайте с това, което са ви показали. Няколко секунди за наивници. Но повечето хора предполагам ще се вържат така или иначе на очевидната лъжа. https://joshworth.com/dev/pixelspace/pixelspace_solarsystem.html Това са разстоянията в една планетна система. Има дълго да държите бутона на мишката върху стрелката за скролване надясно.

100% менте видео Ютуб клипчето ми хареса повече, thanks

Това клипче, линка към което, дирци незнайно защо решиха да изтрият ли? Ето го отново: https://www.youtube.com/watch?v=zR3Igc3Rhfg

Дванайсет години за една анимация? А навремето цял лунен сериал за седем. Да не излезе, че и аниматорите са били трофеен внос от Германия?

А бе, Стоенчо сега ако ни кажеш и какъв "танц" изпълняват

Ще чуете мелодии, хора, народни песни Цигански кючеци, всичките са лесни