17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надървих сее…..

Пропагандата показва, че несъществуващият руски 5Г изтребител е по-добър от съществуващият американски такъв.

поредното отбранително оръжие.....

На русоробите и путлерастите ръцете им вече са с мазоли от лъскане на бастуните, пък вие тука плямпате?!? Оставете хората да се радват на поредното руско/путлерско "порно"!! И без това ги е яд, че са гласували за Славуца инвалидната!!!

О ВЕЛИКИ ОРАНАЛНИ РИЦАРЮ ОТ ОРДЕНА НА ВЕЛИКИТЕ ДИЛДОНАВТИ И СТРАПОНАВТИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ХОМО СОРОСИФИЛТИКУС ДЕФЕКТУС ИЗКАРАЙ СИ ОТ УСТАТА УМРЕЛИЯ ЧЕРВЕЙ НА ДЬОРТ И ОБАМОВСКИЯ ЧЕППОТ ГЗООО

Смотрите "Армата"-последный фильм производства киностудии "Путин военфильм"! Распространитель для Болгарии тов. Гогов.

"Особеностти русской @Банной танкостроения". В къщата на самообесен не се говори за въже, Това'ищи! Точно днес бе първия пилотиран полет на поредната ЧАСТНА КОСМИЧЕСКА КОРПОРАЦИЯ в САЩ. Хората отидоха и се върнаха от първата в света КОСМИЧЕСКА ЕКСКУРЗИЯ....ДИР.РУ отново ни ОБНУЛЯВА с новини на съветски танкове. Прави са кубинците: Баста комунизмом!

7 метра оръдие?

Еми явно редакторът се е притеснил да пише за калибъра, все пак 125 мм е по-малко от една средностатистическа пишка. Друго си е да каже "7 метра".

Няма. Сещам се за Сърбия,Либия, Ирак...

Тия освен оръжие могат ли да напрявят и нещо полезно за потребителите или както обикновенно всичкото рус купува западно?

Хахахахаха!

И оръжие не могат! Когато изтътрузиха картонената Армата преди 6 години обещаха 2000 броя до 2020та. Су-хавицата 57 - същата трагикомедия.

Руснаците са с едно десетилетие пред всички в танкостроенето. Факт!

Най-добрите файтони произвеждали в 1922г.... същата далновидност брат!

Сериозно ли пак за тоя прототип, които очевидно никога няма да влезе в производство?! И тоя, водещия, на каква дрога е?!

Ня тоя танк 3 - ма са му много. Един да кара, втория да стреля и това е. На танков взвод един от танковете да е с 3-ма, където да е командира на взвода който да командва тактически взвода и това е.

_stankow

И като се скъса или изскочи веригата механик-водачът работи отвътре с двигателя, а отвън вторият човек сам я придържа ? Не става ! Трима са си добре ! Вторият направлява звеното, а третият набива клина. Пък докато мерачът стреля, командирът оглежда за нови цели. Трима са си добре.

Един джавелин и приключва драмата....от над 5000 метра... Със spike пък съвсем трагично - няма и да видят откъде идва....

до "уф": ти наистина ли мислиш, че при разработката на танка не се взимат предвид съществуването и въответно противодействието на подобни системи? Ама наистина ли си го мислиш? :))

""Армата" е оборудван със системата за активна защита "Афганит", която няма да позволи на Javelin да порази танка толкова лесно. В случай, че тази система откаже по някакъв начин и ракетата все пак достигне целта, Т-14, въпреки че ще получи значителни щети, няма да бъде унищожен. А екипажът, разположен в специалната бронирана капсула, няма да пострада и може да продължи да участва в бойните действия."

На мен и в микровълнова фурна ми е просторно.

За Сталину, за Родину! Только мы не здаемся никогда!!! Наздоровя!

Грешите- първо е За родину и после за Сталину- за това Русия ги е преживяла тези войни.

Това е върхът на технолочигното чудо, сладоледът на висште технологии. Никой друг не може да има такива технологии. Хората тук поне не са правили холивудски видеа и инсинуации.

това не е верно, влез тъбата и ще видиш колко такива клипа има за НАТОвските оръжия включително и за лазерните оръжия на Ерврейте

_stankow

Руснаците не искат чудеса. Искат прости и надеждни неща. Работещи. Лесно произвеждащи се в собствените заводи. Такава им е инженерната школа. Иначе, ако е за "чудеса" - има южнокорейски танкове, има японски танкове. Израелските също са тъпкани с електроника. Ама едно е танк, който да продаваш, друго е танк, в който ще влезе синът ти !

Станков, само две забележки: повечето родители мислят не за това как ще влезе синът им вътре, а за това дали ще излезе! Това първо. И второ: руските пълководци никога, ама никога не са вземали в пред вид човешките загуби! - „Бабы опять нарожают“! Все още се помнят прякорите му сред войската -"Мясник" и "Катафалк"!

Става въпрос за Жуков - маршала на победата!

какво ни интересуват тия глупости ... някаква безсмислена съветска пропаганда. само танкове и ракети са им в главата.

Много си лош, това е единствената утеха на нашите мизерни русофилистичета.

Само американска пропаганда ли искаш да ти наливат в главата?! Между другото, военният бюджет на САЩ е над 10 пъти по голям от този на Русия, но американците пак не могат да постигнат военно превъзходство над руските оръжия, което означава, че руснаците изразходват своите средства за отбрана поне десет пъти по ефективно от янките!

Глупости. САЩ имат много повече и много по-модерни самолети. Флотът на САЩ има повече самолети от Русия. Флотът на САЩ е в пъти по-голям и модерен от руския. Само виж жалкия самолетоносач на Русия. Русия е пъти по-зле от САЩ. Това, което казваш само показва тъпотията ти.

хаха. Може да имат повече самолети, но тези които имат са бая по-скапани от руските изтребители, за ф 35 даже няма да отварям тема. Човека по-горе е напълно прав, че ефективността им е много по-висока, след като с по-малък бюджет могат да парират сащ. В ракетостроенето са ненадминати, имат работеща хиперзвукова ракета, а сащ имат само прототип. Сащ са силин по- вода, но по суша никакви ги няма, за какво и е на русия самолетоносач? В системите за радио-електронна борба също са доста по-напреде от янките.

Какво се хилиш, идиот? По-скапан ти е само полирания русофилистичен мозък! Ф15 няма загубен въздушен бой! Нито един! Малоумните глупости, които ви наливат в тъпите кратуни имат значение само за тъпата ви секта! И САЩ имат хиперзвукови ракети от десетилетия! Размърдай си малко мързеливия мозък и потърси инфо! Те разработват хиперзвуков самолет! Жалки малоумни идиоти!

Вескоооо...! Няма конфликт, в който са се срещали американски и рассейски оружия(най-вече самолети), и американските да не са ги наврели в на кучето в гъ...за

_stankow

Няма такъв конфликт ли ? Ех, де да беше така - американците щяха да ви почерпят ! :) За справка - По американски данни от от 1962 до 1973 година ВВС (военно-въздушни сили), ВМС (военно-морски сили) и КМП (корпус на морската пехота) на САЩ са загубили в Юго-Източна Азия 3339 самолета от всички типове. В това число 2430 по бойни и 909 по небойни причини. С отчитане на загубите на Армейската авиация, САЩ признават загубата на 3744 самолети от всички типове. Загубите на БПЛА (безпилотни летателни апарати) по американски данни са 578 единици. Загубите на въртолети по американски данни от 3 февруари 2018 г. са 5607 машини от 11827 задействани. Загинали са 4867 пилоти, членове на екипажа и пасажери, без да се броят южновиетнамските пасажери. По този начин, по американски данни, САЩ са загубили във Виетнам почти 10000 самолети, въртолети и БПЛА . Освен това китайските прехващачи са свалили повече от 300 американски разузнавателни дрейфуващи аеростати. Та да си му правят сметката, С-125 още е на въоръжение, с нея и С-200, С-300, С-350, С-400, изпитва се и С-500. И още колко комплекси има ... Та те така. Ама май не помните Виетнамската война ? Пък аз помня. Деца бяхме. И всеки ден съобщаваха по радиото - виетнамската ПВО е свалила 2-3-4-5 американски самолета при въздушно нападение над Ханой. С това общият брой на свалените американски самолети достига ..." Първо бяха 1700, после надминаха 2000, после не помня. Ние си мислехме - абе преувеличават нашите. Чак сега, на стари години намерих данните и виждам - не само че не са преувеличавали, ами съвсем точно са ги казвали. Страшно е руското оръжие, не го подценявайте !

То хубаво си спомняш, ама китайците, русляците и виетнамците даода 950 000 убити военни, а САЩ и коалиция 330 000. Та айде у лево тъпак.

Американското оръжие, навира "на кучето в ...." съветското/руското оръжие само в един единствен случай - голямо числено превъзходство... Пример, във войната в Югославия, американците и техните съюзници имаха числено превъзходство във въздуха 24:1, и въпреки това 2 месеца почти не се рашаваха на сухопътна атака, а когато най-накрая се решиха и загубиха 12 Апачита за 3 дена в "тренировъчни полети" се отказа от нея... Ирак - превъзходсвто във въздуха 12:1, превъзходство по земя 4:1... Единствено Израел с американско оръжие успява да нанася нереципрочни загуби на арабските си противници, въоръжени със съветско/руско оръжие,и за това си има и причина, първо Израел не ползва оръжието както е произведено а ВИНАГИ прави свои модификации, второ обучението на екипажите и мотивацията им е в пъти по-добра от на арабските им противници и трето.... не винаги им се получава въпреки предишните две... Накрая с две думи - оръжието си е оръжие, но много по-голямо значение има кой го ползва и какво стои зад него, когато зад войника стоят корпоративни интереси (каквито стоят зад американския войник) ти трябва числено превъзходство и дори тогава победата е под съмнение, когато зад теб стои дом и семейство, тогава и една гега може да бъде смътрно опасна за врагът ти!