17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само не става ясно, това в прикаченото видео, какво е всъщност...

Наса не е кацала на луната, трябва да си идиииииот кат Дада за да вярваш на лъжите им

Айде пак вместо да изпиеш лекарството си го разлял по себе си. Да ти дадат нещу против тремора.

Обаче Путин е кацал на Луната. Даже няколко пъти. Русия е велика. Долу Сорос.

Така е. И племенника на Цун Кай Хуй от Северна Корея, опа...май беше Ким Чен Нам Кфо си , а той кацна пък на Слънцето. Чича му го пратил там по тъмно, че да не се изгори . А за благодарност пък племянничето му донесло парченце от Слънцето .

Нанайси оня ракета у вашето село, къв и е двигателя анадолски ли, а чалматия ходжа и имама четат ли инструкции от контролният мюфтийския център р-тийп туркспейс сарай индъстрис за експлоатацията на "летящите" молитвени киилимчета а??? Синхронизирани ли са честотите със Мека рададаррадикал технолоджис??? По високо в света от минарето на село нема и от Босфоро по дълбоко нема.

Това не е огън в космоса. Там няма гравитация. Кибритена клечка изгаря за част от секундата като експлозия. Тук огънят има посока на горене :)))

Както АДАДЕМИЦИТЕ на Б-я Каун Борисов и Ритнитопко Стоичков. Тежко и на наука с такива АКАДЕМИЦИ.

petrovito

Чалъджър, и те ли са от експеримента?

американските совалки имаха само 1 проблем: СССР като монополист не продавашя титан на САЩ. Затова совалките бяха с корпус от алуминиеви сплави покрити с топлоизолиращи керамични плочи. Именно поради отлепяне на плоча изгоря въпросната совалка. В момента Русия изнася единственно суровини. Вкл. титан. Затова космонавтите и 2 месеца гладуват на МКС, докато американските товарни кораби служат за научни експерименти при заръщане. Тол Тролеивич, давай подсчитать, сколько кораблей иномарок подключались к амеканскому отсеке МКС: Того американского корабля, корабль Маска, ЯПОНСКОГО ГРУЗОВИКА с 10 ТОНА ГРУЗ, ещё кто? К русскому отсеку только один "Прогресс" с мах. 2400 кг.

Тая лъжа с десетте тона и на рiдна мова да я напишеш истина няма да стане. Максималният полезен товар на HTV е 6200 кг. Всяка бройка от кораба струва по 220 милиона долара, а ракетата още само 112.5 милиона. Така цената на килограм товар излиза по $53629. Хвала на такЪви успехи!

Не, тъпако. Това е наземен експеримент, като този с маршал Неделин и 150 овъглеми руслямци

Пожара в космоса..а и на земята..под водата..винаги завършва по един начин...Лошо!

Леле! Това е най великата мисъл, която си казвал до сега. Направо сложи Далай Лама и Конфуций в джоба. Някакви други мъдрости ще споделиш ли с нас, о велики Троле?

Ами това че си нАкан олигофрен пишещ под 100 ника. Това достатъчно ли е?:)

На Мир е имало няколко пожара, но е оцелял. Така че явно има и втори начин на свършване....не толкова лошо

извини ме редакторчето,ама ако си младичко и не помниш прочети за двете совалки на сащ изгорели на живо и тогава търкай по съвета батковците от дир бг,щото те само това могат,да търкат без да мислят като преписват

За совалките се сещаш, ама за руската ракета избила 150 човека на стартовата площадка, не се сещаш. Каква избирателна памет имаш, само. Направо, като на социалист.

гръмналите ракети на сащ и тогава да се правиш на клоун,щото не си и клоун а обикновен опраскан соросид мечтаещ прайд под дъгата,аман от диванета дето квичът като изрупани кулени

И коло са били? Доста над 100, а колко точно руслямците крият и се опитват да намалят броя им с всяка година.

гордия защитник на изгорелите сащисани в космоса,бегай оттука бе боклук комунистически замирисал на пикня

Кротувай си в хосписа, гълтай лекарствата, там не си застрашен от експлозии на космическа техника. Не и докато слушаш санитарите поне.

пак ли са ти разбили скротума в стационара бе спермоблизалеца

Пак си превъзбуден, вместо да вряскаш и да си щракаш плюсове на врякота слушай доктора, кажи му, че пак си затормозен та да ти даде седативи да мирнеш.

Поредна безмислица с парите на данъкоплатците. При липса на гравитация няма самостоятелна конвекция на въздуха - топлия не се издига, студения не пада. Пламъка сам ще си изгасне като свърши кислорода на сантиметър- два от горящия предмет. Просто трябва да спреш вентилатора.

Гравитация няма, но горящите газове се разширяват и раздвижват въздуха.

Не е непременно безсмислица. За Аполо едва ли са правили подобни тестове, но сега сигурно ще е пълно с литиеви батерии и това не може да се игнорира при планирането.

Е то на станцията Мир се вижда какво стана. Няколко пожара и спасяване на косъм с пожарогасители. Огънят изобщо не разбрал, че трябва да загасне сам....

а бе виждали сме на живо как избухва пожар в космически кораби на сащ,тамън два броя совалки

Виждал си ти на живо! И двата пъти ли си бил там? Някоя отломка да не те е фраснала по главата, че дори и името си не можеш да запомниш и копираш моето?

Издърпват въздуха и готово. Въпроса е там ще има ли космонавти, да затворят люк преди това.

О, вече всички сме виждали как избухва нарочно запален пожар от НАСА - в предстарта на Аполо 1 през 1967-ма. Тогава в адски мъки изгарят големият пилот Гюс Грисъм и двамата му съекипници. Единственият им грях е, че не са се били съгласили да участват в грозната манипулация за фалшифициран полет до Луната. На тяхно място идват Армстронг, който цял живот после е измъчван от разяждаща вина за лъжата - и Бъз Олдрин, който просто си е боклук и престъпник.

Баси и болната фантазия!

И трите небостъргача, които се самовзривиха пред очите на всички ни 2001-ва ли са болна фантазия? Може би грешно съм видял?

Нещата не се самовзривяват. Дори и да не са рухнали вследствие на самолетните сблъсъци, поне експлозив е нужен, за да се взривят. Ти що не си се самовзривил досега?

Не ти отива да се правиш на тъп - а много често го правиш напоследък. Трите небостъргача бяха взривени с нано-термит от ЦРY и еврейския си собственик Лари Силвърстайн, който ги е купил само няколко месеца по-рано и изрично ги е застраховал срещу инцидент с забиващи се в тях самолети. При това взема ДВОЙНА застраховка в милиарди, защото ставало въпрос за два отделни инцидента. :) Еврейска работа. Нано-термитът буквално стопява стоманата и е единственият начин три огромни небостъргача да се дезинтегрират във въздуха. Освен това е намерен навсякъде в останките, които са на ситен прах.

Само се излагаш с постовете си. Първо пишеш, че се самовзривили, а после, че собственикът им ги е взривил. После аз съм се правил на тъп! :)))

Тъпунгер, евреина не е собственик, а лизингов наемател за 99 години. Не е взел двойно парите. 1 млрд е дал на собствениците - Пристанището на Ню Йорк с другите е задължен да построи сградите наново, едновременно с това е плащал по 120 милиона на година за наем на терена. Новите сгради са му стрували всички други пари и се е наблъскал с кредити допъ,нително. Сградите се срутват точно където самоелтите се блъскат. Термични заряди се задействат веднага, ан ечас след сблъсъка. И едва ли някой предварително е знаел къде ще се блъснат самолетите. След сблъсъсците няма кой да е тъчал да постави бомби. Просто си тъпак, плямпащ тъпотии скарани с логиката и реалността.