Коментари - На Марс е имало езера | IT.dir.bg
назад

На Марс е имало езера

Марсоходът Curiosity е открил на Червената планета следи от древни езера.

Обратно в новината

Коментари - На Марс е имало езера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам, каква е външната политика на САШ, все ми е тая, какво има на Марс. Това ли е цената?

Бе то и на Земята днес има с такъв размер "езера" - Великото тихо езеро, Атлантическото езеро, Индийското езеро, Северното ледовито езеро. Та така. И в тоя "умен" дух на обозначения - да не забравим - Плутон не бил планета от 2006, ама той не знаел и продължавал да си обикаля около Слънцето. От ден на ден - все по-зле. Дано един ден да ударят дъното и да тръгнат нагоре.

Процесите в живите организми имат нужда от унижерсалният електролит вода. Също от въглехидрати и е белтъчини и в по-малак степен от мазнини. Но фундаменталният проблем пред самовъзникването на животъ е че физичните закони не го позволяват. Те не увеличават първоначално установения порядък, но само го поддържат за известно време. Много по-вероятно е една сложна система да се повреди в следствие на случайни промени от колкото да придобие нови функции. Поради тази причина еволюционистите не могат да разчитан н анаучни ффакти а единсвено на пожелателното мнислене и на средствата за формиране на масови нагласи в обществото - това са училищата и медиите.

И на планетата Земя, някъде до към 1990 в бившата държава България,(днешен неоколониален регион с туземеноа администрация) имаше тук -там по някои и друг човек с нормални,морални,духовни качества.Имаше дори съвестни хора във власта.Но уви вече от четвърт век няма дори и следи от такива .....

E, съветските другаро това са го знаели много отдавна "...е известно на учените от 10-15 години" - отбелязва Митрофанов. Колко мъка има по тази земя. :)))))

..., но после се появили хората и превърнали Марс в пустиня

Вода и живот. Каква е връзката? В пилешкият бульон също има вода и много органични молекули. Но в нея няма да се появят живи организми ако я оставим във стерилна среда, дори и да е подгреем както намерим за добре.

Не си пиеш хаповете, ще те приберат пак.