Коментари - Всеки пети човек на планетата ползва Gmail | IT.dir.bg
назад

Всеки пети човек на планетата ползва Gmail

Google отчете 1,5 милиарда потребители на електронната си поща

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Всеки пети човек на планетата ползва Gmail | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз имам 5 акаунта. и как стават тези сметки?

Кой ползва джимайл освен глупавите андроид телефони Имам джимайл от времето когато беше с покана, обаче отдвана не го ползвам.

ти си в Яхууу и АБВ...

Абв, абс и други Иаж ми уя, аз български емаил нямам няма и да имам

екстра са си , ама нещо напоследък уеб мейла им малко го пренабиха с тулове и много тежък стана. Щом и5 с 8гб рам чат пат зависва .... , но пък си включваш lite версията и хвърчи.

Направих си там поща заради телефона (че искаше да е там). За проба пратих от друга поща - RAR файл с дъъълга парола (над 20 знака). Съответно джимейла отказа да го приеме. Не можел горкия да го провери, че можело да има вируси. Да съм бил по-спокоен.... Смених си паролата на джимейла с някаква дъъълга и то без да си я запиша (нито запомня). Просто не ме интересуват гестаповците, въобще!

тц..тц..тц..Гугъл са много, ама много разтревожени, че бай Никой не искал да е там ))) И като си направиш друга поща къде ще пращаш мейли, файлове, така че ''гестаповците' да не те следят (ти твърдиш, че са такива, не аз) ? Нали прочете че почти всички са в gmail ))) Акъл море.

Ползвам си телефона само за разговори. Без регистрация в тъпата им поща. Преместих си го в другия крачол.

И какво от това , че не ползваш тяхна поща ? Ако си интересен , ще те следят и нищо не може да ги спре. Та те дори и в момента със сигурност записват 1 тон информация за всеки потребител , без значение имаш ли профил при тях или не :) Бедна ти е фантазията колкото много данни се трансферират нонстоп от "умните" ни телефони.

По едно време им бях дигнал мерника да ги напускам, понеже като пътувам все ми пращаше кодове на телефона, че съм аз (а кой друг да е бе мама ви проста програмистка), което е много досадно. Но нещо май смениха и сега си работи навсякъде без тъпите им сикюритате.

Двойната аутентикация си се задава от потребителя и е само и единствено за негово добро. Особено за обикновения потребител който ще си запише паролата на листче или в word файл някъде из лаптопа. Май не блестиш с много интелект. Не е за хвалене :))))

Щеш, не щеш, за да имаш акаунт в Гугъл, трябва да си регистрираш джимейл. Привлекли не е правилната дума. Задължили, е нещо по-близко до действителноста.

Никой не те задължава нищо, не ползвай ако не искаш.

Аз ползвам Джимейл още от както беше с покани. През 2004 г. Най-добрия мейл клиент е и не само! Просто Гугъл са номер 1!

Така е, подкрепям! Дори онази gmail от 2004-та ако вземем в наши дни, пак е несравнимо по-добра и от най-добрата съвременна поща.

Тоест толкова ползват и Андроид устройства, защото тези устройства изискват регистрация в имейл акаунта на Гугъл!