Всеки пети човек на планетата ползва Gmail

Google отчете 1,5 милиарда потребители на електронната си поща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоест толкова ползват и Андроид устройства, защото тези устройства изискват регистрация в имейл акаунта на Гугъл!

Аз ползвам Джимейл още от както беше с покани. През 2004 г. Най-добрия мейл клиент е и не само! Просто Гугъл са номер 1!

Щеш, не щеш, за да имаш акаунт в Гугъл, трябва да си регистрираш джимейл. Привлекли не е правилната дума. Задължили, е нещо по-близко до действителноста.

По едно време им бях дигнал мерника да ги напускам, понеже като пътувам все ми пращаше кодове на телефона, че съм аз (а кой друг да е бе мама ви проста програмистка), което е много досадно. Но нещо май смениха и сега си работи навсякъде без тъпите им сикюритате.

Никой не те задължава нищо, не ползвай ако не искаш.

Двойната аутентикация си се задава от потребителя и е само и единствено за негово добро. Особено за обикновения потребител който ще си запише паролата на листче или в word файл някъде из лаптопа. Май не блестиш с много интелект. Не е за хвалене :))))

Така е, подкрепям! Дори онази gmail от 2004-та ако вземем в наши дни, пак е несравнимо по-добра и от най-добрата съвременна поща.

Направих си там поща заради телефона (че искаше да е там). За проба пратих от друга поща - RAR файл с дъъълга парола (над 20 знака). Съответно джимейла отказа да го приеме. Не можел горкия да го провери, че можело да има вируси. Да съм бил по-спокоен.... Смених си паролата на джимейла с някаква дъъълга и то без да си я запиша (нито запомня). Просто не ме интересуват гестаповците, въобще!

тц..тц..тц..Гугъл са много, ама много разтревожени, че бай Никой не искал да е там ))) И като си направиш друга поща къде ще пращаш мейли, файлове, така че ''гестаповците' да не те следят (ти твърдиш, че са такива, не аз) ? Нали прочете че почти всички са в gmail ))) Акъл море.

Ползвам си телефона само за разговори. Без регистрация в тъпата им поща. Преместих си го в другия крачол.

И какво от това , че не ползваш тяхна поща ? Ако си интересен , ще те следят и нищо не може да ги спре. Та те дори и в момента със сигурност записват 1 тон информация за всеки потребител , без значение имаш ли профил при тях или не :) Бедна ти е фантазията колкото много данни се трансферират нонстоп от "умните" ни телефони.

екстра са си , ама нещо напоследък уеб мейла им малко го пренабиха с тулове и много тежък стана. Щом и5 с 8гб рам чат пат зависва .... , но пък си включваш lite версията и хвърчи.

Кой ползва джимайл освен глупавите андроид телефони Имам джимайл от времето когато беше с покана, обаче отдвана не го ползвам.

аз имам 5 акаунта. и как стават тези сметки?

ти си в Яхууу и АБВ...

Абв, абс и други Иаж ми уя, аз български емаил нямам няма и да имам