Коментари - Windows 11 има проблеми със стартирането на стандартни приложения след актуализация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си ползвам още 7-мицата!

Ползваш ама друг път

Като се гътна win 10 на единия компютър пак си включих компютъра с win 7. Трябва да се работи някакси.

След една такава актуализация ми изчезна драйверът за USB. Няма клавиатура, няма мишка. Добре, че имах една стара на ps/2.

Аз ползвам само руски операционни системи.

ГЛЮПОСТИ - руснаците пречат

коментират проблеми, които дори не са виждали, а дали и друго освен Уиндоус са виждали?

найш отколко мъничек гледам през уйндоуса, макар че у наше село му викаме джам. Не сам виждал яз.

прозорец към смъртта с номер 11. представям си изкуственият интелект на микрософт на уруда бил гейс в какво състояние ще го издокарат. а пък ако копират от интелекта на гейс за изкуствен такъв, то това наистина ще е една ужасна трагедия със син екран на смъртта. Бог с нас

Гейтс определено има доста повече интелект от теб, защото него го знаят кой е сигурно 70% от хората на Планетата, а ти си обикновен панелен плъх, дето и комшиите 2 етажа на на долу не го знаят.

Знае се, че малкомеките пускат читава ОС през една. Последната читава беше десятката - така че 11 ще е скапана!

След ХП и 7 както преди, така и след, те нямат нормално работеща ОС. Но пък и кой ли ги ползва вече, с такова огромно наличие на различен избор, точно на М$ или на червива нахапана ябълка да се спреш, показва проблем с главата!!!

10 работи супер стабилно - просто не трябва да я обновяваш. Изобщо. Дори ако е от 2018та. 7 беше същия боклук преди 3тия сервизен пакет, а да не говорим какви проблеми правеше с драйверите...

... усещането, че "Червива ябълка" си виждал само на дървото на двора на село! смешник!

Тя има проблеми с всичко....

Да накараш , някой да ти плаща милионо за ,,боклук" си е изкуство .

Ами не е точно изкуство... Наречи го "зависимост", ако повече ти харесва (като зависимостта, която се развива към наркотиците). Зависимост на всички, които предпочитат платените удобства...

В БГ е силно развито това изкуство. Хляб от фуражна пшеница, сирене без мляко, салам без месо, празни пенсионни фондове...

Тоя боклук с кое ли няма проблеми. Най-най калпавата от всички ОС! М$ трябва да плащат на потребителите за да си хабят компютрите с тая боза. Всяка следваща "версия" е тотално пре... още в зародиш.

С парите , няма проблеми .

Каквото и да си говорим - 80% за най-калпавата ОС не е зле, нали? Тая дето ти написа колко % я ползват?

е забавно - на най-кривата до сега версия на тази ОС, най-опасната й част е онази, призвана да оправя бакиите. Това вече не се трае, преди два месеца, когато решиха да затегнат сигурността, пуснаха кръпка, която да вдигне нивито на криптиране на Kerberos. И почти седмица никой не успя да се логне в стандартен Windows домейн с AD... Ще ви пикая на професионалната ОС, овци митиляви такива!

Като чуя уиндоус Стор /Магазин/ и се сещам за PSO2 (фентъзиСтарОнлайн2) катастрофата... хахах

windows 7 и 8.1 бяха последните читави. 10 се търпи ако си приян или дрогиран. 11 е индикация за умствено заболяване.

8.1 читава?! "Само" 10-на пъти по-бавна от 7-цата. Принудих се компютър закупен с 8-ца да даунгредвайм до 7-ца.

Има ли още хора който го използват?

Ако не беше тъпата професия да писане на код за комерсиален софтуер отдавна да бях разкарал уиндоуса. То да задръстиш четириядрен процесор на 4 гигахерца си е талант.

Но пък си е % от продажбата на хардуер . Та кой казваш е лудия ?

само кръпка до кръпка между дупките

Интересно, тия дето обикновен казват за продуктите на Microsoft "Професионалното си е професионално!" или "Аз нямам никакви проблеми!" сега мълчат.

като не ти работи пеце-то

Е това е само след System Restore! Мисля, че е нормално повечето потребители да нямат проблем

Да бе да , няма ли да поискат да се преинсталира целият Windows ! Ха , ха . След една актуализиция половин година не можах да играя игри с DirectX 11/12 . Помощ никаква , та с едно момче намерихме проблема - Game bar на Windows .Пфу , половин година нищо не направиха .

виндовс е БОЗА.