Xiaomi прави завод за смартфони без хора

Производството на устройствата ще е роботизирано на 100%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кривозъбите колхозници сами ще се прострелят в краката с тия роботизирани заводи! Вече нико няма да изнася производството си там, защото всеки ще си прави сам роботизирани заводи и няма да имат от къде да крадат!

Втори етап към завода - месомелачка за китайски работници с топлоцентрала за производство на биоелектричесво

И ябълчевия ще струва стотинки ?

Подобно на американските бисквити от хлебарки , които вече се продават ?

Да имат да вземат да си купя нещо, което е направено от роботи. Искам да има работни места за хората, китайци, виетнамци, българи - няма значение, хората трябва да имат работа.

Така е. В Китай се избиват за тях, а и Руслямска държава иска да закупи огромни количества.

Че то и сега смарфоните в китай се правят от роботи. По 10-12 часа без прекъсване за храна...

Ще трябва да плащат пари на машините, за да могат да си купуват телефони.

На хората работа не им трябва. На хората им трябва ядене, пиене и секс.

Точно така после роботите ще късат топките на хората и накрая планетата без хора. За какво ще са им на роботите хора, само ще им се пречат.

Колко му е, за тези прости джаджи, за един монтаж, да се направи завод-автомат??? Хайде, Xiaomi да направи завод-автомат за производство на електромобили? Тогава, може и да го приветстваме. Но, не сега.

"Machines making machines? How perverse!" C-3PO, "Star Wars"

Следва автоматична фабрика за Терминатори и интелигентни дронове, и насочването им към ЕС и USA...

и после ще ревнат за равни права за дроидите...

Ако някой си мечтае цените да паднат, ще има да взема. Скоро и автомобилите ще се правят ИЗЦЯЛО от роботи, но цените равномерно си се качват. Има една малка подробност. Ако липсва само един елемент, цялата поточна линия, ерго в случая завода, спира работа. Сега се наблюдава недостиг на процесори в световен мащаб. Samsung както изглежда ще пропусне тази година моделите от линията Galaxi Note.

Тия дето ще правят Шауми телефоните не са хора!

Качествен софтуер знаеш ли какво е?

а за какво им е на роботите планета? Може би сценария на "Матрицата" дава донякъде отговор.

Те китайците правят вече хора без хора та едни телефони. Вече очаквам новината 'китайски телефони с IQ 200'

апокалиптичните страхове и спекулации са нещо нормално макар и в случая напълно безпочвени. премахнати са още няколко човека от производствения процес - нищо ново под слънцето. откак има хора на този свят, които работят винаги сме се чудили как с по-малко човешки труд да се свърши повече работа. Сами разбирате, че дори самия израз "Завод без хора" е силно пресилен. Хората все още са неизбежна част от производствения процес, но дори да приемем, че действително няма да има и 1 човек в този завод не виждам проблем в това. Докато най-важното от икономическа гледна точка звено в тази схема го има - крайния потребител и той е човек, няма проблем. виж започнем ли да заменяме и крайните потребителите с роботи, тогава може сериозно да се замислим, къде остава мястото за човека на този свят.