Коментари - Ядрото на Земята e обвито от неизвестна древна структура | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земята расте. И то наистина расте.

На 2900 километра? Това океанско дъно е пропаднало почти колкото българския футбол.

Най- дълбокия сондаж направен на сушата е СГ-7 на Кольский полуостров. 12262 метра. Доказано някои твърдения за строежа на Земята отпадат, но тия сеизмолози как тъй от южния полюс изследват цялата планета? ...как наблюдават на дълбочини от 3, 4 хиляди километра?!

Ми със сеизмични вълни. Принципът има доста сходства с ултразвуковото изследване на бременни жени. Там да имаш възражения? А руската дупка, макар и впечатляващо техническо постижение, не е даже драскотина по повърхността на Земята. При радиус от 6400 км, дупка, която няма и 13 км, е като да си си ужулил кожата и по това да твърдиш, че нямаш сърце.

А за 400км орбита се говори за космос... Това и с пърхот не може да се сравни

Така е. Космическите ни изследвания са наникъде. Извинявам се и за правописната ми грешка: Ожулил

Емо, за граница на космоса се приема границата на Теодор фон Карман, американски физик от унгарски произход. Тя се определя от физически принцип, според който над тази граница един космически апарат не може да бъде управляван с аеродинамичните сили. Над тази граница също има някаква атмосфера. Има и термин "дълбок космос". Той се определя на принципа брой частици на кубичен метър пространство.

Дали тази структура е бивша океанска кора или не, може да се каже само след като се изследва състава и, което за сега няма как да стане със сеизмични вълни.

Теория за "кухата земя" ?! Сигурно като по филмите, там се разхождат праисторически животни, интелигентни рептили...

И македонци :))

А за Земята говорим, че има има мантия и ядро.

ана мен един пък ми каза, че земята й плоска и няма ядро...

Ама и то е плоско. И колкото повече 5G има толкова повече ще изтънява. Докатонсе свършат тия мъки.

разтопеното метално външно ядро среща скалистата мантия над него

п.п. Между долния край на мантията и ядрото живее древна цивилизация, само че им се налага да живеят с главите надолу и мъдете са им виснали до ушите

:)))))) Яко

и какво са открили, че Земята е била значително по-малка оформена планета, която след удар с друга плането се оформила и е натрупала значително по-голяма маса и се е създал естествен спътник с 80 пъти по-малка масаа? И затова ни бяха необходими 3 годишни изследвания със сеизмични вълни, които ни предоставят отговори съдържащи винаги с думата "вероятно"

IT дезинформатори, кой отиде до ядрото че да види с какво е обвито? и изобщо има ли ядро или ще въртим тази индоктринация до откат?! вземете свършете някаква полезна работа вместо да въртите ежедневно пропаганда..

от Антарктика ще да е как иначе,където обикновен човек няма достъп а "експедициите са ограничени на мах 20км от базовия лагер който пак е направен в "най-неинтересната" зона!!

Чиче, аргументите ти са от типа "кой ми е виждал мозъка, че да твърдите, че съм интелигентен?" Камара хора, далеч по-умни и образовани от теб, че дори и от мен, са ги гледали и са ги мислили тези работи и продължават да ги гледат и да ги мислят. Например, ти какво разбираш от разпространение на механични вълни в твърди тела и течности? На базата на какво твърдиш, че информацията им е грешна, че дори и пропаганда била?

и да ти дадат мотика.