Япония се включва в плана на САЩ за база на Луната

Правителството преразглежда усвояването на Космоса

Обратно в новината

Коментари - Япония се включва в плана на САЩ за база на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам скоро и нас да ни включат. За Марс на марта у сряда. Срещу някои и друг милиард.

Ходили 6 пъти на Луната, кючек играха, байрак развяваха, коли караха, и накрая Япония ще включват. Ами включете Русия и Китай бе! Ега ти Луната, ега ти чудото. Пеша да бяха тръгнали, вече да са стигнали!

Ще купим перката на някой двигател срещу 4% от БВП

съм сигурен че по някое време 'аполото' ще се включи, да отсега га кажа - тоя път със сигурност 'ще кацнат'. и не заради мъск, ми щот япония 'се включва'

Най голямата изчама: човек стъпил на Луната! Сега, с ай развитите технологии не могат за отидат, пък в каменната ера преди 50 години махала го направиха.

Защо все още се коментира кацането на луната при положение че с аматьорски телескоп за около 300 лева се виждат следите и оставените роувъри от мисиите.

Пък ти брътвиш глупости за телескопи, до които не си се приближавал даже.

Може бе, може и да са кацали, ама ЧОВЕШКИ крак не е стъпвал!

Хора! 50 години напъни да се качат на Луната! 50 години! При положение, че имат произведена ракета Атлас, изложена в музея на космонавтиката! Кое му е трудното на великите съединени Американски щати да копират ракетата и да я пуснат!

Ти ли ще платиш? Или просто за да ти покажат, че са се качвали, трябва да хвърлят няколко милиарда ей така...

Когато интелекта ти е с отрицателна прогресия на понижаване, си оставаш до края на живота!

И Гагарин не е летял в космоса!

Проблема е във високите нива на радиация, това беше основната причина за прекратяването на мисиите, Почти всички астронавти починаха във времето от ракови заболявания.

Абе умнико, тези които са участвали в тази програма къде са бе? Ай малко ум трябва и образование , което го нямаш явно. Трябва се създават нови програми и проекти, това не ти е ЗАЗ или АЗЛК...смешник!

Така ли пише на кутията на пластмасовия боклук в Лидл или Технополис? ХАХАХАХАХАХАХ

Аз ще платя! Колко са за САЩ няколко милиарда, при положение, че БВП е 20 трилиона долара!

Телескоп нямам, но имам руски бинокъл 12х60 , но се симнявам, че разбираш за какво става въпрос.

Аре да не говориш глупости. Никой от астронавтите не е починал от рак, а някои са все още живи

Не било ЗАЗ! Ами пич, точно си е Фолксваген костенурка, с въздушно охлаждане! Най масовата кола на Запад!

Музика за ушите ми! Как плачат рушляците и робите им тук. Да кацали са и атома отриха и совалките и са всичко което искате да бъдете. Ама от рушляците нищо не става.

Ха, чуждите пари най-лесно се харчат, нали? И за какво? За да може някой пурко да види, че са кацали вече. Нещо, което никой друг освен тъпите русофилистици и плоскоземци единствено отричат. Не мисля, че който и да е политик би счел това за достатъчна причина за да хвърли едни милиарди на вятъра.

Бетон си....

КАцали са другиият път! Що не кацнат сега? Щото ще светнат като Коледни елхи от радияцията!

Още преди 15 години Американските президенти заповядаха да се отиде на Луната! Последно Тръмп! КАза - пари има , качвайте се!

Щото пък Гагарин е летял все едно, айде айде....

Сега пък оправданието е че пари нямало! Тръмп им каза, че пари има, да не се притеснват, това 2016 та, ама му казаха, че било много трудно! Трябвали 10 години

И се качваха 6 пъти досега. Сега пак ще го направят. Но не заради пурковци като теб, а за да направят база там.

Пиърс Селърс е починал на 61-годишна възраст от рак на панкреаса, съобщи НАСА Всеки може да провери в гугъл.

Правиш ли разлика между "няма пари" и "няма смисъл да харча пари зараяди прошляци"? Очевидно не правиш. Нищо простено ти е, явно толкова си можеш.

Ама ако знаеш колко ме интерва, дали някакъв руснак, алкохолик е летял или не!

Това "повечето" астронавти ли е? Да, сбърках, че казах никой, но 1 случай от всички...

То се вижда колко ти е интелекта, след като не знаеш как се пише радиАция. Но говори си, сам се показваш колко ти е акъла...

Цивилизованият свят ще има база на Луната, а клоаката Фашия ще има... чушчици с отхапан връх - за Пупи в жопата.

и наденица пекоха и стреляха във въздуха с пушки

Автоматът АК-47 Калашников - копие на STG-44 на Хюго Шмайзер. Известните руски пушки Бердана - изобретени от американския оръжейник Хейръм Бердан. Също както и известните "Кримки" - на чешкият оръжейник Силвестър Крнка. Тези водкаджии изобщо нещо изобретили ли са? Нещо оригинално, свое?

Абе водка да има, на бляддът друго не му трябва. Ако няма водка - и боярщникът е водка. И въшките да не хапят много, и милата мечка да не хърка силно. И Пупи Великий да лови риба гол до кръста. И някой друг да му е крив, че е миззерник. Какво му тябва на блядда руски?

Сега аз да ти обясня! Идва президентът на САЩ и ми казава: Слушай пич, има съмнения , че си ходил с каруца при баба си на село, преди 50 години! На ти тези пари, купи си двип, зареди бензин, осташи си 20 % за теб, за труда, и отивай на село! И ти искаш да ми кажеш - Не , не искам, аз агнешко не ям

Не че нещо ама тази опорка се изтърка ЗАЩО ракетата сега да струва МИЛИАРДИ нали е разработена и просто трябва да се копира технологията тя от злато ли е ???? за 50 години на технологиите поне 1000 пъти и са им паднали цените, а за прогреса да не говорим какво толкова е скъпо в тази ракета та постоянно използвате думата милиарди??????

Германци, руснаци, южноафриканци, японци, все се търси кой реално да свърши работата. От великите демократи чеп за зеле не става, даже и кенефа не могат да си направят сами.

Нерде американското кацане на Луната, нерде русофобски проститии.

Сега очаквам оня подлец Дада, да се пояши след няколко часа и да ни убеждава, как онези са ходили и то много пъти!

Матрьошката, самовара

Водката също не е тяхно изобретени, а скандинавско.

браво, това е бъдещето на човечеството. Но трябва да се направи така, че да се използват ефтините ресурси на територията между Китай и арктическия океан. И без това народа, който обитава тази територия не ги ползва по предназначение.

Абе джапанки, защо се бъркате с милиарди? Нали тука тъпите соросчета казват, че нчма смисъл да се ходи до Луната, че много пари струва, вече е ходено, а вие и за бази бълнувате, още по-скъпо!

Михаил Калашников е неграмотен колхозник, със завършен 7 клас, с трудност е писал дори името си. Миша Калашников в 1947 е бил 27 на години, бивш ранен танкист, алкохолик и е работил в бюрото на пленения немец Хюго Шмайзер в Ижевск. Когато през 1952 год. се разбира че Хюго ще умре от рак, ватенките за да не се изложат, че немец им е изобретил новият модернизиран немски автомат STG-44, набеждават Миша за конструктор. След това през целият си живот Миша Калашников нищо повече не е изобретил, а само е давал интервюта. Митът за Миша е същата раздута, фалшива история както и за "полетът" на Гагарин, Стаханов, Александър Матросов, Зоя Космодемянская...и други подобни. За времето си е бил необходим обикновен съветски гражданин, по който да се равняват останалите крепостни ватенки в зомбираната държава. Така и пистолета Макаров е копие от Валтер ППК – "изобретен" в 1948 год. Нищо ново във ватното блато, всичко кражба, плагиатстване и лъжи. Явно това е "уникалността" на Русия.

Ми имат - бъркат се бре боярщник! Вие като сте бедни "бурлаки на Волге" и дрипляци, кой ви е крив?

Ама нали твоите хора по -долу ме кандардисваха, че било скъпо и ненужно, сега пък имали пари! Последно , Белина, защо не ходите на Луната? Пари ли нямате, технологии ли нямате, или никога не сте ходили?

Точно това е бъдещето! Щото тука някакви ми обясняват, че САЩ са ходили на Луната!

Не знам кой "мои хора", аз съм за себе си. Надпреварата за Луната беше спечелена от САЩ и от тогава вече не носи пропагандлият елемент, може би затова не е така интересна. Да, скъпо е, но не и за нормалните, работещи икономики, каквато вашата фалирала бензиноколонка НЕ Е.