Коментари - Русия: Нямаме пари за YotaPhone 3 | IT.dir.bg
назад

Русия: Нямаме пари за YotaPhone 3

Руската държавна корпорация "Ростех" обяви, че замразява работата по третото поколение на YotaPhone, защото за смартфона няма пари.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Нямаме пари за YotaPhone 3 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се тая. Скъп е

Наскоро си купих 2-ка от Китай. Телефончето си е супер а цената беше смехотворна (е тук ме драха на митницата...). Ако вземете да четете reviews по нета всичките започват с "тоя телефон е руски" и завършват с "не си го купувайте". От което цената му пада.

Колегата ми има втория йотафон - доста е зле откъм производителност, много често нещо "забива" спира да звъни, камертата щракаш - не прави снимка, но го разбираш после, когато тръгнеш да ги разглеждаш. Иновацията му - гърба от електронно мастило.. просто забива и не се обновява. Нещо не е както трябва с това нещо.

И аз имам Yotaphone 2. От близо месец. Никакви забележки, много повече ми харесва от Хуавей-ът. Колегата ти ако е подменял андроида с по-нов и "хубав" може и да има ядове. Ползвайте оригиналния Андроид. Чист без никакви боклуци. на 4.4.3 всичко върви като светкавица и никога не ми е забивал.

Нищо ново както всичко руско.Фейса е пълен със статии как са "създали" поредната нарисувана кола която не само ЩЕ бъде евтина но ЩЕ умори ,унищожи,побърка останалият свят.Проблема е че епълно с шизофреници които се радват на измислените статии а в крайна сметка не пускат Не руските си телефони и карат Не руските си коли .

Важното е да има статия за Русия.На този свят има хиляди големи компании с проблеми,но щом е нещо за Русия,веднага се пуска.Помияри!

Така е, но с обратен знак. Зорът е да споменават Русия - и като няма с какво да я споменават споменават неудачите им. Алтернативата е забвение, хората ще се сещат за Русия колкото се сещат примерно за Монголия. Така че да, слугуват - на Русия.

ИдиотоФон, мухахахахахахаха! "Денег нет, но вы держитесь"!

Всичко сделано в СССР, което се развива с гаечен ключ под 22 е нанотехнология.

бот!

Мнение за продукта от потребителите на РУСКИ сайт:может стать заменой плееру, может выступать в качестве GPS-приемника, тяжелый, простой, с плохой камерой, некрасивый, неудобный, обладает слабой батареей, дорогой.

Никога са правили нещо сами без чук и електрожен. Всичко технологично е или крадено или внесено от Китай и Северна Корея. А парите им от продажба на природни богатства, контролирани от шепа шейхове стигат колкото да дрънкат оръжие и да умрат от глад.

Напротив телефонът е фантастичен, имах възможност да си поиграя с такъв миналото лято. Приятелят ми Василий тъкмо се беше сдобил с него когато пристигна в Б-я.

Вместо да си играеш с рускините си взел да си играеш с телефоните на руснаците....

Никога са правили нещо сами без чук и електрожен. Всичко технологично е или крадено или внесено от Китай и Северна Корея. А парите им от продажба на природни богатства, контролирани от шепа шейхове стигат колкото да дрънкат оръжие и да умрат от глад.

Кагебето влага съветските пари в сградите на Тръмп, затова няма пари за съветския смартфон. А и китайците щом са се отказали, голям боклук ще да е.

Se taia

Кой ще ни даде парииии!!!?

Айдеее.Потъна като Курск.

като фобос, спре като армата, като москвича, както руския телевизор, така и руския тилифонь - сДелано в ССССР, толко

За телефони нямат пари, но инвестираха в мои проекти милиарди долари.

Затова българите ще сме толкова зле. Не случайно българин е продал Левски. Като ви гледам мненията сте до един от тези българи, които навремето като малък най-мразех. Дойде ли някой чужденец, дори и част да е там, тук му се мазните все едно ви е господар. Жалки сте. Да имахте поне малко достойнство и да казвахте нещата каквито са, а не да ги изкривявате, защото са ви платили! Да, телефона е произведен в Китай, но е руски дизайн. Точно както и Айфона. ама не ревете против него, защото е тука дизайна е американски и видиш ли телефона е американски. Толкова сте жалки подлизурковци, че думи нямам. Затова няма да се оправим никога! Заради такива нагъзвачи като вас, които с лекота казват на черното бяло само защото са г.золизци! Е скоро Епъл няма да изкара нищо иновативно. Джобс го няма. Така че ще видим как ще ми говорите за Айфон!

Ти си фен на самсунг, нали.

На Kawazaki...

Знаеш ли кои се мазнеше едно време на чужденците? Комунистите на руснаците. Документирано е и в игрални филми и в книги, но най вече е видно в този сайт!

Ха, ха.......Поредният платен руски клакьор. Сега, обаче в ролята на платена оплаквачка. И тоя тръгнал да прави морална оценка на хората. Разликата между теб и онези, които се присмиват на нероденият руски телефон е, че те в случая говорят истината , а ти, плачеш срещу заплащане. И със сигурност използваш в живота си много повече творения на "загниващата" западна цивилизация, отколкото съветски/руски такива. И ти си тръгнал да говориш за предателства!

Това руските орки броите руските си господари за свои а не за чужденци, затова не се гнусиш от себе си, разбирам. Няма по-погнусяващо нещо от перчещия се с господаря си чужд слуга - и не че сте само руски слуги от тоя вид в БГ но сте над 95% от общия брой на слугите (който е към 15% от населението).

България загуби 10 милиарда само за 1 година, а тия за някакви 7 милиона.

Не са 10 а 16!

Не са 16 а 1600 милиарда. :) :) :)

Тоя смартфон е като самолетоносача им - бачка на донабаски кюмур. Има ауспух, деба.

Няма пари,защото никой не си купува техните боклуци!

Не е вярно. Аз си купих. Значи все пак някой си е купил. Ама нали трябва да тролите като слабоумни.

Този нелеп продукт е измислен от пропагандата да радва путлерастчетата, ама дори и най-скапаните продажни непрокопсаници, които се продават за рубли, не са си купили с тях тоя боклук. Същата работа като с политиците русофилистици - лаят срещу запада а си пращат децата там. Това е само шоу за най-жалката утайка на обществото - промиват им мозъчетата с руското "величие".

Мнението ти показва колко си невеж. Аз си го купих не защото е руски, а защото като инженерна мисъл е много добре измислен.

колега, и аз го имам. много му се радвам. оригинална идея и дизайн.

Щом е руски, този телепон може ли да стреля и пръска плутоний при нужда?

Само батериите му гърмят.

Моем ли ви отперем един въпрос, кое му е руското на този телепон? Процесора, Ram, Rom, цялата електроника, софтуера и дисплея са на известни неруски производители, изглежда само корпуса и името са руски. Така на времето построиха завод за компоти, пардон пютри в Правец, да зарадват правешкия диктатор, че съселяните ми са скочили от феодализма в зрелия комунизъм. Сложиха за директор сина на комунистическия главен прокурор Иван Вачков, именуващ се Пламен Вачков. Последния разбираше от далавери, но не и от компютри. Крадеше се всичко от запада и се сглобяваха компютрите "Правец". След като избухна демокрацията синчето Пламен получи куфарите с нашите пари и основа фирма в Сингапур. Направи изявлвение: "по тъп народ от българския няма, преди го ичехме на комунизъм-не прихвана, сега ще трябва да го учим на капитализъм и пак няма да прихване". Гласувайте за комунистите да ви доят и стрижат, овчици смирени.

Дизайна. Цял свят ползва същите процесори, памет и дисплеи. Но се различават по дизайн и изпълнение.

Всеки иска да е Епъл, ама не е проста работа. В сектора със смартфоните почти 90 процента от печалбата се прибира от Епъл. Другите Марки еднвм се добутват да са на нула и нещо отгоре ако остане.

Някакви цифри ще цитираш ли или няма нужда от такива подробности щото всичко е ясно и от само себе си? Ебати и домораслите икономисти дето сте се разпасали с тъпи коментари под всички новини.

Ето ти цифри: За последното тримесечие на 2016-та, Apple са продали 73,5млн. апарата, което ги прави абсолютен рекордьор по приходи и печалба. Има достатъчно източници, можеш да провериш информацията!

Напъни се малко провери това е истината. Цифрите съм ти ги дал. ПП такива като теб стават пасивни обратни. Къде ще се напъват да вършат работа, я по-добре някой друг да им го вкарва, че иначе трябва да се напъваш да клатиш.

Щом китаеца е пипнал така ще е!

На руски лаптоп ли пишеш в момента?

Аз на американски. Китайците само го сглобиха за без пари.

Хубав е телефона, но няма реклама на запад. Липсва пласмент.

Лол една шепа безделници по цял ден хейтват Русия в тоя сайт. 100% са киселяци на средна възраст и на държавна работа. Колкото до тоя телефон, нищо изненадващо. Държавна корпорация да прави масов продукт, резултатът е еднакъв винаги.

Всъщност руските агит-орки от тролефермата постват огромната част от постовете (90+%) под новините в сайта, тая новина е изключение. Заети са другаде в момента - не е трудно да намериш къде.

Много са добри телефоните, там е проблема. Нокиа затова фалира - защото правеше качествени телефони, а те струват пари. Сони и Ериксон също се разделиха, Сни продължи, но само с няколко модела. Китайците не могат да бъдат конкурирани - там е проблема. Соросоидните квичалки да си затварят лайняните усти, щото пролемът НЕ Е РУСКИ, а на всички производители.

Проблема им е че са скъпи и дават много дефекти. Затова няма кой да ги купува.

Глупости. Правят ги същите фирми със същите детайли, каквито и в другите телефони. Пак соросоидна пръдня.

Пияните ватенки нямат пари за нищо , а само надуват червената тромба на лъжите и популизма: Ша отидем до луната... и до марс ша отидем... Тъпа лумпенизирана нация. Двата еврейски лилипута путкин и медвежии окрадоха парите дори и на пенсионерите.

путин има 200 милиарда долара изкарани с "честен" труд. Да бяха го кръстили путяфон и сега щяха да имат спонсор.

Е то има путинофон. Златен. Само дето всъщност е айфон. Гаден соросоиден, ротшилдов и краварски айфон. С Путин. Светотатство!!!

Ти требе да си му личния швейцарски банкер. Тц-тц-тц, колко важно място стана дира - швейцарските банкери го списват...

По-добре да им осигурят качествен спирт, телефоните има кой да ги прави.

https://link

Основният проблем на Йотафон 2 е продажната му цена равна на тази на Iphone 6. Като прибавим и по-дребните проблеми, като: с качеством сигнала сети, там, где на другом телефоне та же сим-карта ловит на полную - ловит на половину, где и так не очень ловил - сигнала совсем . или Ребят, перестал работать передний экран. или Греется, процессор снижает частоты и начинает немного подлагивать или Не могу нормально слушать музыку и смотреть видео, ибо телефон довольно таки часто подвисает или задний экран абсолютно не устойчив к царапинам или Итог - сегодня сдаю его обратно в магазин (спасибо Закону о защите прав потребителей) и так далее дребни проблемчета... Инак е префектен

Как ще е по-скъп от айфон? В Китай го продават за 150$ Нещо си се объркал!

В Китай продават ментета ;))) През 2014 г. в Русия го продаваха за 40 000 рубли при 40 рубли долара. Сега поради голямият интерес са посмъкнали мъъъъъъничко цената на 10 000 рубли (при 64 рубли за долар) в очакване на Йотафон 3.

съвеЦки стандарт! държавата трябва да има пари за да пусне марката щото марката сама не може да ги изкара :)))) дайте там на танкове и алкохолизъм

Не, драги, защото западните държави дори да признават че е добър телефона, няма да го купят напук. Ето нас ни накараха да закрием Южен поток, без никой да ни обезщети. Всичко е за наша сметка, с огромни загуби в бъдеще, но само и само за да е напук на Русия. Затова САЩ си прокарват политиката. Защото има подлизурковци като нас да плащат и да седят у калта от бедност.

Ти луд ли се, бе? :) И германците и американците са сметкаджии - дай им нещо качествено и евтино и глей ще се избият! Как китайците - идеологически враг - пробиха в САЩ? Напук може да не купуват само червени кратуни в Болшевикистан!

Отде ви изравят бе... "държави" иска да му купуват телефона, мале мила.

Сигурно не помниш,че Путин спря "Южен поток"от Турция?

Ще,ще ще и вече не ще. Ще духат супата.какви фанфари бяха кво чудо.но всяко чудо е за три дни.

Интересно как пламенно плюете Русия как били зле, а че САЩ пак ще си вдигат тавана на дълга, защото няма изход, то и дума не казвате. Знаете ли какво става като дължиш на другите много - ти си тяхна собственост! Кой ще ви плаща тогава?

Точно по дълг към БВП САЩ са на 35то място в света. По-зле от тях са държави като Германия, Австралия, Великобритания, Швейцария и т.н., но не съм чул някой руски поклонник да се е раздрънкал за фалит на някоя от тези държави например. Нито Австралия ще фалира, нито Германия, нито пък и САЩ. Аман от тъпашка руска пропаганда от Блиц, Пик и РИА Новости.

Германия е с доста под 100% от БВП на дълга. Няма закакво да я буташ в сметката. Путлераста обаче се е объркал. Външния дълг на САЩ е около 5 трилиона долара. Другите 14 трилиона са към американски ланки и най-вече към Федералния резерв, който обаче е основно държавна банка, а управителят му се назначава от Президента.

Аз пък не съм чул никой да не се е раздрънкал освен за Русия. Смешни ставате! Хората си живеят там и им харесва. Обаче гологъзите последни в Европа по заплата реват как били по-добре. И как Русия закъсвала. Аз затова питах защо не ревете за САЩ например. То е ясно че има и други държави скоро с по-голям Дълг. Или що не ревете в България какво е? Ами ревете за Русия?

Никой не плюе Русия, тя сама се обосира.

Когато САЩ фалира, Русия съвсем ще го закъса. Както и ние. Освен ако доларът вече не е световна валута.

Аз, ще кръстосват един ден руски космически кораби слънчевата система! Само 2-3 века след като американските започнат да я кръстосват! Тия бояришници още до луната не могат да идат 60 години след американците!

Дори самите американци не са такива глупаци и продажници като вас бе. Знаеш ли какво е оставил на луната Армстронг? Един от медалите на Гагарин. В уважение към него! Ти си седнал да плюеш/ Че нали ако не бяха руснаците ние никога нямаше да излезнем в космоса!

Лунният модул изцяло е проектиран от българинът Иван Ночев. Без него и американците можеше да не стъпят на Луната. Приносът му е толкова огромен че на пограбението му присъстват 3-ма американски президенти, нещо което не може да се каже дори за Фон Браун.

3евзек

Дрън та пляс. Ако пък не беше Галилей, сега всички щяха още да седят на плоската Земя.

Амиии... Нещо си се объркал. Налазихме космоса първо заради китайци, че измислиха ракетите, и после заради германците и фон Браун, че разработи модерните ракети.

Жоре Туристе паметник наши пиедестал, ти ли си, ве?

"Че нали ако не бяха руснаците ние никога нямаше да излезнем в космоса! " - ти си бил голям цървул .. искаш да ме убедиш че СССР са дали технологията за пътуване в космоса.. това че са били първи съвсем не означава че са дали на света нещо ето ти инфо .. каква е разликата Първият в историята космонавт: Юрий Алексеевич Гагарин. Той лети в Космоса на 12 април 1961 година на космическия кораб Восток-1. Първи американски космонавт и втори човек летял в космоса: Алън Бартлет Шепърд. На 5 май 1961, Меркурий III .

Аз имам YotaPhone 2. Уникален телефон. Голям майтап беше играта на шах на е-инк дисплея. Най-забавното бе, когато открих че има безжично зареждане вградено. За другят ми телефон трябваше да купувам калъфи за по 100лв за да имам безжично зареждане. Признавам си руснаците са го направили добре. Няма какво да се лъжем.

Тоя телефон се прави в Тайван и е с андроид ... все руснаци са работили

ЙетиФоун е уникален. Има резолюция 40 на 50 пиксела, черно-бял, тежи едва 2кг и е със шайба. Батерията му е външна и се носи на колана, като манерка. Руската инжинерна мисъл е ненадмината, а изпълнението е неземно. Вижте само ВЕФ206, Темп и др. подобни руски чудеса !!!

Не говори лъжи. Телефона има награда за най-добър телефон през 2016!

Samo da ti pripomnya, che Bulgartia ne proizvezda veche dori chesun. Taka che si zatvaryay ustata

Пещерно човече, в България сега се произвеждат толкова много работи, ама ти като си се заврял в няква миризлива дупка, как да знаеш!

Умньо, в България в момента се произвежда ВСИЧКО ! Не 10, не 100 а сигурно по стойност, количество и разнообразие 1000 пъти повече от това което се правеше преди 89-та! Аман от атакистки неграмотни тиквеници на всяка крачка !!

е, карай, важно е нокията с лика на Путин да се продава

Кой го е казал това? Има ли официално изявление от Путин? Лъжа и демагогия на Сорос, ЦРУ и ЕС. В Русия с талива технологии разполагат, че на краварите и еврогейовете свят ще им се завие. Затова гласувайте за БСП или Патриотите, за да може и ние да се облажим от православните славянски благинки на Майка Русия.

Така, така, а като се събудиш - двата пръста в контакта, а от з*дника ти стърчи супена лъжица

Абе змей, човекът го е казал иронично бе. как може да сте толкова залупени бе!?

Полярната папуасия нещо го закърши с импортозамещението...а такава пушилка беха вдигнали....

Според последните директиви импортозамещението няма да може да достигне мечтаните 33%. Поставена е по-реална цел - между 19 и 20 %. Сега остава да гледаме как ще го постигнат ...

Нищо, че нема да има повече йотафон! Нищо, че нема кво да ядем! Нищо, че децата ни ги избиват в Украйна и Сирия! Важното е, че Крим е Наш и Путин е Вожд наш!

аре стига си ревал на чужд гроб. Ние в България имаме негативе на русията и нито един от позитивите и! Достатъчно е прочетеш новините тука за да разбереш че сме пред закриване на държава и народ. Един ден като космически кораби кръстосват слънчевата система, можеш да си удебен че част от тях ще бъдат руски. До тогава, думата България ще се знае само от тези специализирали история и археология. Лек ден.

И кое ѝ е позитив на папуасията? Какво имапт повече от нас? не виждам да живеят по-добре от нас

глупости...телефона беше развит за по малко от половин милион долара и после този чемезов го шитна на един руски оператор за $300 милиона. Не опира до пари а до стратегия как да се копира ЦРУ и техният подход за интегриране на подслушвателни устройства в разни джаджи за масите. Проверете каква е работата на чемезов и веднага ще вържете 2 и 2.

Няма ли да има йотафон с образа на Путин?

държавна му работа! даже пари за лепенки нямат - поръчват милион броики хуивеи с иоталепенки.... ма денги нету :) тръгнали в кодмоса да летят. на луната да кацат. на марс база да строят.

до 10 години частниците SpaceX ще им вземе и бизнеса с ракетите!

това в аналог с yotaphone ли го каза? Руснаците имат дълги традиции в производството на телефони..

Само че руските частници не спят и те рабитят по въпроса.

американците като имат смартфони от 10 години да не са кацнали на Марс.. трол..

толкова съм разочарован, ще отида да се гръмна. тъкмо се бях навил да си купя една иотка...

човеченце, недеи! толкоз си бездарен само ще потрошиш нещо само без да свършиш полезната работа. иди в ъгъла да плачкаш и нищо не докосваи!

Като могат да откраднат и произвеждат телефона в Китай за къкво им е да инвестират в Руската икономика - която е губеща?

Руска им работа, като всичко останало. Не може "Адмирал Кузнецов" да пуши, а смартфоните им да работят.

Денги нет, но держитес :)

Ма пуснете си кампания в Kickstarter бре, мужики.

за тва акъл се иска, иване! не става само с комсомолска агитпроп :)

Няма проблеми - важното е, че Крим е ваш и че имате Армата. Тия смартфони така или иначе са за еврогейове и кравари, истинските мъже имат нужда само от Крим, модерни оръжия и литър препарат за вана дневно.

Приятелю, забрави, че му трябва и портрет на Путин яздещ сибирски тигър!

Аз пък се чудя къде се скри АКан 47 :).