Коментари - Задава се нов руски смартфон | IT.dir.bg
назад

Задава се нов руски смартфон

Третото поколение на руския смартфон YotaPhone ще се появи тази есен.

Обратно в новината

Коментари - Задава се нов руски смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, направил го руснака!.....ибем ти айфони, самсунги и вся остальная сволоч...:)

Направил го е китаеца като всички други, направени от него. Само малоумник може да си помисли, че ако обяви китайски телефон за руски ще се купува повече.

....руски смартфон? Oксиморон някакъв?

Нещо като дървено желязо ...

Имам двойката. Добре работи. Не знам защо се намират ненормалници да го плюят, като апаратчето си е добро - по нищо не се различава от другите марки. А и всички други марки се правят със същите чипсети, същия софтуер и в същите заводи.

Телефона дървен ли ще бъде,и колко кг.ще тежи?

А....дали ще има алкохол в него...

Пазарният дял на Йотафон в Русия е пренебрежителен. Имаше претенции да измети Айфон, а и едно Блекбъри и Аллател не може да заплаши.

малий, малий много ги мразим тия руснаците... ма на повечето от вас някой русначе ви е изяло десертчето в децката градина :) за мен истината е че явно дори тия жалки напъни на руснаците са толкова безкрайно повече от това което ний българите правим, че не ни остава нищо друго освен да избиваме комплекси на техен гръб (пък ако статията е с американци, китайци или некви други няма грижа ний и по тях можем да плюем)

Руснаците са изяли доста повече от десерта на всички в БГ, още не можем се оправи от окупацията им насам. Това, че нечии напъни там да изглеждат и те като нещо - без да правят нищо - ти се вижда нещо е само защото ти никога не си правил нищо. Сума хора в БГ правят НЕЩО, някои много нещо.

Самопожертвувателно и самоунизително си го заби отзад в името на руските ,,братушки"!Но това е само твоето мнение,че за нищо на ставаш щото си българин,а руснаците са велики с китайско ноухау!

сравняваш 150 милионна държава притежаваща много ресурси с малка държава без ресурси която е роб на голямата дори това че ги сравняваш е провал за голямата държава сравнявай русия със сащ и ЕС дори пак русия е три пъти по-голяма от сащ! а сащ е много много по-напред задръжте си величието със 100 $ минимална заплата и не ни се бъркайте

Ако беше вярно написаното от тебе, американците отдавна щяха да са в Русия, както в много от страните по света ама ... А сега помисли как 150 млн поддържат паритета на 350 млн американци и 500 млн съюзници и много милиони сателити. Мисли ако можеш.

ДеЦки ти е интелекта и писмената грамотност.

сектантите от протестна мрежа се загрижили за русия.Абе сектанти че какво американско има на пазара .Че то и хартията дето печатат купоните за 70 млн.гладници в гетото и тя е внос.Всичките безаналогови суепер мега холивудски американски компании преди 30 години избягаха от сащ на всичкото отгоре си държат парите не в сащ а в офшорки.

Това руските слуги сте толкова жалки. Как това има ли няма ли нещо американско прави руското повече или по-малко. Така и няма да разбера защо като сте руски слуги си въобразявате, че всички останали са американски такива. Всъщност много малка част от всички останали са нечии слуги въобще, приемете реалността.

Apple = 13.6 Сбербанки Amazon = 9.7 Газпрома Alphabet = 12 Роснефта На пазара в твоето село със сигурност няма нищо американско, я обаче погледни компютърчето от което дращиш - дали е Елбрусник inside? ;)

Ами на компютрите в магазините пише МАДЕ от Китай, МАДЕ от Тайван и други има. Само от САЩ не намерихме. И Български даже намерихме.

Намирам телефона за доста интересен. Аз ползвам активно Kindle и зная добре разликата между двата дисплея. OK съм с хиляда лева за телефон, но за съжаление предпочитам телефонът ми да е по-тънък и с екран не повече от 5", а с два екрана няма как да не е малко грубоват.

Защо предпочиташ да е по-тънък? На мене напънът да са по-тънки от 8, че даже от 10 мм ми е бил винаги неразбираем (настрана от стойността която тънкият вид добавя като моден аксесоар естествено).

процесор - американски екран1 - южнокорейски екран2 - американски ОС - американска А от телефона 65% държат китайците, ама видиш ли бил РУСКИ СМАРТФОНА ?!? По-голямо стадо за облъчване от русофилистиците едва ли се е раждало някога. За нищо не става втората ви родина !!

кво ?американски процесор?Да не бе да е американска консерва с царевица.

Не си чувал за американски процесори? Intel, AMD, Qualcomm? Я по-добре си наглеждай царевицата.

Штт..тихо ! Ако си мълчиш някой може да реши, че не си глупак! Ама само ако си мълчиш!

К'во става... мурзилажа е тотално втрещен и не коментира новото безаналогово устройство на постинна р00сия, пардон путкинска. Само цъка тук-там по некое минусче, ама трае. Трайте си, събирайте сили да викате ура, когато жужето дойде на гости догодина.

Виждал съм yota phone 2 на живо. Въобще не е лош и е доста иновативен. Реално ако го ползваш с e-ink дисплея, може да караш цяла седмица без зареждане.

Тия азбука не можаха да си направят, телефони тръгнали да сглобяват.

А откриването на Америка не е заслуга на американците. Какъв позор!

Да, ама американците не казват, че са ги открили от македонските земи.

Та така - руската страна участва с 25% капитал и 10% мениджмънт. Телефона е проектиран и изработен в Китай. Тоест - просто една руска държавна компания е вложила в пари в перспективна (и чужда!) разработка. Добре де - и защо тогава този телефон се води руски? Ами всичко е много просто! Както в СССР, така и в путинска Русия най-важното е месното население да се ГОРДЕЕ с нещо си - няма значение с какво. И няма значение, че цялата държавна каруца с фанфари върви към блатото - важното е поданниците да не се оглеждат колко са забатачени нещата. Защото отворят ли им се очите, другарят Путин ще последва съдбата на Мусолини - ще го обесят на Червеният площад!

"Чем гордемся есть, просто - денег нет."

Телефонът ще има ли клавиатура на византийска кирилица от македонските земи?

VenkoGrig

Ей така и не доживях един истински русофиль да заяви че си е купил российската мобилна гордост :D

И при все всичко руснакът с пари ще си купува iPhone. ;) Патриотизмът си е патриотизъм и е за простаците. Хората с пари предпочитат класата. Ето... Путин - Mercedes S600.

Така е. Те руснацице си имат лаф за това - може да съм патриот, но не съм глупак!

Къде се слагат въглищата?Манивелата за стартиране в цената на комплекта ли е?

Голяма работа. Пешо от Люлин какъв Чушкопек-3 се готви да изкара на пазара. С чалга мелодии и светлинки по целия корпус. Ако му стигнат парите на Пешката, може функция "гюбеци" да му сложи - чушкопека ще се тръска в ритъм с циганската музика, която звучи. Трепач!!!!

Защо пък андроид да е хамериканска.От американци няма нищо измислено, само откраднато или позаплатено леко.

Хорошо! Садись!

в ИТ-то всичко е американско, тиквеник

Видях му предшествениците на това чудо. Поредния китайски смартофон, със съмнителни качества и незнайно къде сглобен.

Ще е красив и надежден колкото ЛАДА Калина...

само в русия може да се направи трета версия на лайно излизането на 3 се забави защото чакаха държавата да събере да инвестира защото самата компания не може да изкара никаква печалба та на всичкото отгоре защо е и новина?!?! технологична????

ана на теб държавата и селският кмет дори колибата ти не може да поправи.Смешна изостовена госпожа/бивша другапка/.

Хъхъхъхъ... първо се виж теб си... хъхъхъхъхъ!

Иначе е руски.

Руски телефон , произведен обаче в Китай с тайвански части и с американска операционна система

Se taia

И нито една руска технология :)

Se taia

Тези дето слагат минуси да ми кажат, кое точно е руското в този телефон, освен името :)

И на всичкото отгоре надписите ще са на византийска кирилица от македонските земи! Какой резьил!