Коментари - И реклами в YouTube добивали криптовалута | IT.dir.bg
назад

И реклами в YouTube добивали криптовалута

YouTube също са били засегнати от популярната напоследък атака за добиване на криптовалути чрез компютрите на нищо неподозиращи потребители.

Обратно в новината

Коментари - И реклами в YouTube добивали криптовалута | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато с тока и ресурсите на невинни жертви могат да се изкарват пари, хакерите няма да се спрат пред нищо, за да го правят. Необходима е пълна законова забрана на всякакви криптовалути и други блокчейн продукти, които се копаят чрез ток, за да могат да функционират. Това са напълно ненужни и вредни технологии.

Аз пък си забраних на компютъра всичко,с изключение на дира и порнхъб

Добиваш нищо от нищо, и накрая пак едно голямо нещо-нищо. След това трябва да намериш балък да обмениш нещото, което всъщност беше едно голямо нищо за едни истински кинти. Това е криптовалутата, и за това са тези платени съобщения за ловене на балъци.

А класическите пари какво са? Мислиш си, че все още са обезпечени със злато ли? Хартийки! Само че са напечатани от едни ояли се, самозабравени тулупи, дето всеки ден ги псуваш. И дето ни спретнаха хипер-инфлацията от 1991-а година...

А виртуалните с какво са обезпечени? И откъде си сигурен, че зад тях не са същите онези, с белите якички. Да не мислиш, че е дело на някой самотен гений, постващ от гараж. Айде малко по-сериозно.

Какви ли шеметни криптовалути се добиват с нещастен ARM-процесор на батерийка, като знам че от 30-те видеокарти дето имам и харчат киловати едвам излиза колкото за една скромна заплатка?

Не е зле да почнеш някаква по-сериозна работа.

По-сериозна работа си имам. Имам си и фирма, и семейство, при това от много години. Това е "допълнителен приход" и занимавка.

Ако напишеш някакъв тъп ап за някаква тъпня и го продаваш по 50 цента, гарантирано ще спечелиш повече.

Нека да е един центос на ден, нека да са само скромните за мащабите на YouTube 10 милиона потребителос. Смятай. За месец е 3 млн. долорес.

всички потребители на тубата по цял ден ще въртят клипове на хакнатата версия... И то така цял месец... :)