17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тролетарят! Да го духате! Ако някой е достатъчно глупав да ви вярва, да го духат и той. :))

Пак ще кажа, частна фирма, съгласяваш се с "правилата на ползване", ползваш. Като ги нарушиш не се сърдиш, че нямаш достъп....просто е! А всичките отдолу ревящи за нарушения на закони, дето ги няма.....щото първо Тръмп и тоз мастит адвокат щяха да са завели дела за милиарди да вземе да им кажат по кои закони могат да ги съдят, та да изкарат некой лев... Еле пък трябвало, разбираш ли....повече регулации на социалните мрежи. Оооо да, събират се някакви дебеогъзи костюмари и мисят дефиниция на "реч на омразата", вкарват я в закон и после социалните мрежи почват да го прилагат....и местния гешев също ииии се събуждаш в 1984. Да даааа, колко е хубаво да живееш в зоопарк, всичко е контроирано, властта е ДОБРАТА, няма лоши социални мрежи....аммм няма мрежи въобще - абе едно хубаво е! Да ви светна....живеете в демокрация. Като не ви харесва една фирма, отивате в друга - алтернативи колкото искате! Ако не ви харесва нито една, правите си! Ако ви нарушат правата...съдите и така....КАЗВА СЕ ДЕМОКРАЦИЯ! Конкуренцията е мотора на прогреса....не регулациите!

Демокрация и свобода на словото ли.... свобода таратанци....

Виж как те пратиха в Сибир задето врякаш по цял ден и тук, даааа, няма свобода. Я марш да си намериш почтена работа.

Преди малко над 30 години ето така изглеждаше цензурата. Ама тогава се водеше за нещо лошо :) А сега му казват правила на социалните мрежи... Най-много се забавлявам как частни компании заместват съдебната система. Те решават кга да спират, отнемат и .н.

Едно е, държавата да ти налага тези правила, друго някаква часта фирма да ги налага в нейната си сфера на влияние. БЕ МИСЛЕТЕ БЕ!!!

Ютюб да не го лишиха от софиско жителство и да го пратиза в Белене? Смешник. :) Преди 30 години цензуарта иглеждаше като лична среща с биещото сърце на партията - милицията - и една кофа мастило какво си искал да кажеш с това си изказване...

Явно арабите и негрите в САЩ, са дали ПОДКУП на yourtube за да блокират новините за Доналд Тръмп. Преди няколко месеца, когато някакви негри- маймуни СЪБАРЯХА паметници на ОСнователите на САЩ, тогава yourtube НЕ блокира Барак Обама и Джо Байдън..

Така, така... а сега направете още една силна декларация за правата на човека и свободата на словото. Веднага се вижда, че вие в САЩ отново сте глобални лидери в горните области. А Руди да си гледа работата, на Тръмп решил да бъде адвокат - негодник, злодей и без съмнение агент на Путин!

"осигуряване целостта(!?!?!?) на изборите!?!??!?

Що най-неграмотните сте и най-гласовити бе. Не ти ли стигна акъла да видиш, че преводът е погрешен, толкова трудно ли беше да видиш очевидното. Думата, която очевидно са превели като "цялост" е "integrity" - и в тоя контекст означава потеност, честност. В друг контекст може и да означава цялост - въпрос на грамотността на преводача и на четящия превода да види очевидната грешка.

тея самозабравили се идиоти вече почнаха да се гаврят с който не им харесва, време е някой да ги спре

чудя се - до кога ще преписват смърта на полицая на събитията от 6 януари? той почина от ИНФАРКТ БЕ!!! не бе застрелянт като другите!

Как докога?!?! Докато станат 100 "новини". Нали знаеш какво става когато се повтори една ........ 100 пъти?

Онази бургаска патица трябва паметник да му издигне на Рудолфо... ако не се беше съгласил да онанира на лицето и... Друга можеше да бъде историята.

Не разбирам какъв ви е проблема, че някаква фирма имала някакви правила, на които вие сте се съгласили и тя направила нещо...........КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА, не я ползвайте! Има буквално стотици алтернативи!!! Даже това, което правят ФБ, Туйтър, Гугъл и подобни сега е СУПЕР, хората ще търсят алтернативи и ще си построят живота и бизнеса така, че да не зависят прекалено много от тези големите! ИМА НАЧИН!

А ако си ученик и даскала дава информация САМО през ФБ? (Синът ми беше така. 9 клас. Наложи му се да направи регистрация при евреина)

Е и? Кво? Регистрирал се някъде, свършил си работата и след това чао...Човек аз имам около 300 регистрации в последните 20 години...И то даже тук регулацията трябва да е насочена към учитеите да го правят в някаква вътрешна платформа...примерно. Пак не разбирам какво общо има тук ФБ, евреите и световната конспирация синът ти да не се регистрира в някакъв частен сайт, от който да прочете нещо шернато от учителя му и после да натисне бутончето изтрии ми профила???

заради такива задръстеняци с ограничено мислене сме на тоя хал, няква си фирма си прави собствени закони и правила които са в нарушение на официалните закони? и казваш всичко било ок, нали?

Ахааа, яснооо, човекът е с ограниченото мислене викаш. Той се опитва да ви каже, че имате алтернативи, които дори е трудно да ограничиш, ама той е с ограниченото мислене. Да даааа, така ще да е! Най-обичам констатациите "които са в нарушение на официалните закони", тук веднага трябва да кажеш кои са тези закони, защото иначе си ставаш едно тролче повтарящо неистини. И да те светна, АКО бяха нарушени дори 1 изречение от някакъв закон не само Тръмп, адвоката му ами и още около 1000 дела щеше да има. Да си чул Тръмп да съди Туйтър? А Рудолф Джулиани да си чул да съди ютуб? Няма и да чуете, щото хората мислят не като теб!

Проблемът, че няма достатъчна държвна регулация при "социалните мрежи" и те могат да си своеволничат и да изопачават обществения живот.

Дъъъържавна регулация, т'ва да не ти е държавния зоопарк преди 1989 бе??? И кво ония 240-те или в случая на хамерика 700 и кусур човека ще седнат и ще направят закон, който дефинира какво е "реч на омразата" - това е толкова абсурдно, че бас държа не си го помислил въобще, ама то може и мисленето да не ти се отдава много, щом искаш още регулации особено в сверата на словото! Къде ви изравят бе....местният гешев да решава дали някакъв пост някъде е нарушил някакви държавни правила. Хахаха и ще живеем в приказка и повече няма да има лоши социални мрежи. ЦЦЦ...

Ми да иде и да пита бургазлийката от Борат, да ползва нейният акаунт! Сигурен съм наща "актриса" ще му пусне и после туко виж станала още по известна в България.

Същата тази цензура се вихреше у нас и в страните от Варшавския договор в епохата на социализма... Сега явно е станала част и от загниващия капитализъм... На къде е тръгнал света, не е съвсем ясно, но със сигурност не е в правилната посока.

ДА, но има ОГРОМНА РАЗЛИКА....във Вършавския договор като ти наложат цензура, то е завинаги, защото нямаш алтернатива....а тук, еми просто ползва следващата платформа на пазара! ДАЖЕ, това, което се случва е МНОГО добре, да се разбие монопола на големите - ФБ, Гугъл, Туйтър....хората да осъзнаят, че една свободна мрежа от свободни платформи, които те си управляват е много по-добре от колкото да ползваш наготово нещо от голяма фирма....

Социализмът ряпа да яде пред демонокрацията.

Гугъл и социалните мрежи постепенно се превръщат в цензури... Странно къде остана прехвалената от западната идеология свобода на словото ? Появиха се неща които се наричат - "Език на омразата". Странно как изглежда "Език на любовта" - сигурно като реклама ? Може би е крайно време хората да осъзнаят своята информационна зависимост от технологичните гиганти и да вземат контрамерки срещу тях - да ограничат тяхното използване, за сметка на директни контакти по между си, чрез нецентрализирани мрежи, докато не е станало прекалено късно.

Как къде, там си е...като не я намираш в Гугъл ще я намериш другаде! Това е разликата от едновремешния зоопарк наречен комунизъм!!! СЕГА имаш алтернатива, тогава нямаше! Една частна фирма има едни правила, другата има други....къде е проблема не ви разбирам????? Кефти да ползваш която искаш!

СТРАХ ГИ Е ОТ ТРЪМП...

Гугъл са поклоници на пъкъла и ще отговарят за греховете си преди да завършат в огненото езеро приготвено за баща им дявола и чадата му.

Аз викам Дони като се върне на власт да забрани със закон ютюб, фейса, и туит простотиите. И да подкрепи конкурентни решения за да защити свободата на словото.

Хахахахах, Съветският съюз все пак спечели! Изнесе демократичните си ценности по целия свят, сега САЩ е СССР.

Глупости, в зоопарка имаше 1 държавна фирма за всичко и като отпаднеш от нея чукаш камъни нейде! Сега говорим буквално за хиляди частни фирми и едната като не те кефи отиваш в друга...или си правиш твоя! Айде обясни ми в зоопарка наречен СССР как ще го направиш това???

И все пак по -добре такава демокрация,отколкото нашенска .

И какво и е по-доброто? Сигурно престъпността, качеството на храната, здравеопазването, образованието и автопарка втора употреба(автомотга нов внос).Ааа да, свободата на словото... , е вижда се?!

че нали към нашето ги водят :)

Демокрация никъде, никога не е съществувала и няма да съществува! Защото е утопия! Също както и комунизмът! Явно човечеството е способно да достигне само до това ниво на развитие - диктатура!

Абе, според мен, все пак има една държава, която е пример за демокрация, при това пряка. Нарича се Швейцария. Там обаче има други условности. Не я закачат, защото Господарите там си държат кинтите...;-)

Явно си човечец, който никога, никъде не е ходил, по-далеч от селската кръчма. Изказването ти е типично...

Хахаха, о колко демократично. Да задраснеш с дебелия фулмастер човека, който направи от Ню Йорк нормален град....

Дам демократично е, частната фирма да си има правила и ти като си се съгласил на тях, тя после да ги приложи. А ако теб не те кефи, демокрацията ти е осигурила хиляди алтернативи и ти си избираш една от тях....или пък, щото пак е демокрация ТИ САМИЯТ можеш да си направиш такава фирма.... ЕТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ!

Демокрация, както и при комунизма, всички са равни, но някои са по-равни...