17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе колеги!? Като гледате снимката на Станков и четете писанията му , не хващате ли огромно НЕСЪОТВЕТСТВИЕ?

Нещо като - има глава на снимката, но няма мозък в коментарите?

Южна Корея са друга ракия. Те си вадят 300 миларда ей така и се въоръжават както пожелаят. Защото хората работят, конкурентни са и просперират. В Северна Корея с единственат им голяма пдводница, която сигурно тече от всякъде за да направят нещо ново ще трябва да спрат и единственото ядене на жителите си.

_stankow

И като се обединят - стой та гледай. Ядрено оръжие от севера и балистични ракети от юга. Япония ще издивее. Имат основания и двете Кореи да не ги обичат много, много. Как ще се обединят ли ? Ще намерят начин. Те са азиатци, не са като нас, не можем да ги разберем. Китай и Хонг Конг как се обединиха, без война ? Китай как може да обедини капитализма със комунизма, в една държава ? Да се готви Тайван. Тогава пък щатите ще издивеят. Най-големият производител на електроника да се обедини с най-големия производител на интегрални схеми. Не може вечно да се държат разделени народите ... Най-накрая янките си отиват и страните се обединяват - Виетнам, Афганистан.

за пореден път доказваш колко си бос и в историятая и в отношенията м/у хората "Имат основания и двете Кореи да не ги обичат много, много." - С кого ли прави съвместни учения Ю.Корея? Кой ли викат когато С. Корея почне да се зъби? Кой ли им спечели войната 1950та? Китай и Хонг Конг как се обединиха, без война ? - идея имаш ли си колко им харесва на Хон Конг да са "обединени" с Китай??? Въобще слушал ли си новини от последните години. Стигна се до там, че искаха пак да се губерния на Англия "Китай как може да обедини капитализма със комунизма, в една държава ? " - иедя имаш ли си от значението на думата КОМУНИЗЪМ???? А от ИДЕИТЕ НА КОМУНИЗМА???? Чак Ма е равен с продавач на ориз???? Без Янките и Европа - АЗИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ... Пазара е ЕВРОПА И САЩ!!!! Точка по въпроса. КУПУВАТ ЕВРОПА И САЩ телефони и техника по 1000 евро. Китай и Индия купуват по 50-100 евро телефони. Не ми гледай 5% дето имали пари. Говорим за 95% от населението им.

Китай и Тайван ще се обидинят, когато Китайската ком партия падне от власт.

Население на Китай (5%) - 70 мил. Население на Индия (5%) - 70 мил. Население на САЩ - 330 мил. Население на Европа - 750 мил. Горе-долу са на кантар нещата, да не забравяме, че в Източна Европа населението е около 130 мил :)

Тролейчики, идине вы на х...ер. Брутния ВВП на Ю. Корея е колкото на Матушката ви. Ю. Корея е най-големият корабостроител в света. 16 южнокорейски ледоразбивача изнасят сгъстения газ на Путя от Ямала. Целогодишно. Самсунг, с инженерното си подразделение за строителство, е ГЛАВЕН ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ на руските газопроводи и нефтопроводи в чужбина. Русия нито има технологиите, нито ще я пуснат сама да строи. Така че, Това'ищи, Ю. Корея не е само електроника. Няма да споменавам, че в Русия всяка трета ИНОМАРКА е южнокорейска кола. Не толкова Япония а Китай е основен враг на корейците. Китай завладява Корея през средновековието и корейците воюват до смърт с поробителите си. Корея има толкова силно влияние в Китай, че една от императриците е корейка. С удоволствие пазарувам прясна риба в южнокорейски огромен супермаркет и ми е приятно да се потопя всред тези културни, достойни и работливи хора. Изключително чисти и спретнати. За разлика от китайците, където думата АНТИСАНИТАРИЯ е обществен почин.

Абсолютно различен стил за двете Коереи. При северната олелии, съвещания, вайкания. При южната някакви технически данни. А става дума за едно и също - изстрелване на балистическа ракета. Просто смешно.

Снощи гледах в ТУБАТА руснаците имат един пропутиновски историк ИСАЕВ - изкарал е снощи един филм за Порт Артур първа част- та Русия с огромни подкупи зема Порт Артур под наем, и Япония го атакува. Като в самия Порт Артур има 40 000 руски щика. Първата вълна на японския десант е също 40 000 щика и десанта става на север в най-тясното място на полуострова. Обаче там е адски плитко и корабите свалят воиската на 5 километра навътре в морето и японците газят като мулета натварени с по три боекомплекта + оръдия+ картечници. Идеални мишени щото водата е до колене и няма къде да залегнат - ки са издавят. През тва време точно на брега е един руски полк с най-съвремени 12 картечници И руснаците през цялто време чакат командира да изтрезнее и да заповяда огън бии. Накрая японците ги разбиват поголовно и прекъсват жепелинията от материка. Пленяват им и сичките картечници А от Порт Артур се е контролирало Корея и китайските пристанища в Жълто море Исаев вика- руска разгилдяйщина

_stankow

Значи срещу вас настъпва 40,000-на войска, с най-най-прозрачни намерeния, имате заредени "най-модерни" картечници и чакате заповед за откриване на огън !? Имате също и оръдия, имате и 40,000 винтовки. Полковникът е пиян, но имате командири на батальони, командири на роти, имате заместници на командира. И всички стоят и чакат !? Докато ги пленят, пък и не само ... Евалла, страхотна интерпретация на историческите събития ! :D

дай да сменим историята щото не ти изнася на логиката.

логика, викаш. майтапчия. виж се какви си ги наплел по-горе за пияния.

Но Россия губи войната, нали?

Като гледам Северна Корея, ми става жал за България. В Северна Корея неселението нараства, в България намалява.. Европейски статистици говорят че през 2120 година в света няма да има и един българин. България няма армия, ползва стари руски оръжия.. Северна Корея има огромна армия, създава даже балистични оръжия.. В България нищо не се създава освен политическа нестабилност и катастрофи с жертви всеки ден. Май сме по големи маймуни от северно корейците..

Ми марш към Северна Корея тогава, какво чакаш? Ще ядеш оръжие и ракети от сутрин до вечер докато ти изгният зъбите от глад

Той в Русия на екскурзия не ще да иде ти в Корея го пращаш :):)

Интересно - ако трябва да ядеш само нашенска продукция ... щв си фалирал , но гордо умрял от глад .

Тъпунгер то и в Сомалия населението нараства, въпреки че масово гладуват и се трепат. Ми циганите също се плодят много. Това ли ти е аргумента за съжаляване? България изнася продукция за 30 милиарда евро, колкото Северна Корея за 10 години, ама тъпака гледа армията.

30 милЯрда евро? Хайде, няма нужда.. Освен ако освен Дънди ни ограбва и друга фирма.