За първи път използваха изкуствен интелект за измама с образа на известна водеща от БНТ

Във фалшивото видео е използван и образът на началника на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски

Обратно в новината

Коментари - За първи път използваха изкуствен интелект за измама с образа на известна водеща от БНТ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видеото е доста нескопосано и явно се вижда несъвпадането между звука и картината.... Очевидно не е продукт на ИИ...

Клипа еротичен ли е, има ли *бане ? Преди са работниците чупили машините, за да не останат без работа... От една страна активно работят за сатанизма, новия световен ред, от друга канцелират и своята професия журналяги. Би сравнил с цитат от последния филм на Пазолини, "120 дни на Содома", в също време си и палач и жертва. Седиш дистанционно вкъщи, цъкаш нещо безцелно в метата, получаваш пари, социален рейтинг с който може да си купиш скакалци... Това за 80% от нас, другите 20% ще са производители на инсекти, куриери с колела, пазачи в лагера...

оливате се вече с тая капча... един два пъти добре, ама 5-6 показва липса както на естествен така и на изкуствен интелект

нищо ново, тв го има отдавна и тепърва ше си патим.... затва я на картинка от екран не вервам, на новина от инернет също а за бнт даже не ми се миски

аз очаквах да видя как яде салам и бешамела, а то .....

Добре де , блокиран но ЗАЩО.Най вероятно по приятелска линия-някой "приятел" е модератор. Нито ТОЙ ще поумнее, нито аз ще стана по глупав от ТОВА. Приятен ден все пак.

озрее-Узрее.Глупав журналяк....

Ами той Путя е същия дигитален фалшификат ,ама нали сте слепоци вервайте на утепаците от кликата!

Да ама само за простотии става този изкуствен интелект

Крайно време е, а армията и полицията вече демонстрираха че и го прлагат. Закънявате

“Първите текстове, засягащи регулацията на изкуствения интелект, бяха внесени в парламента през май. Текстовете са свързани с обучението на изкуствения интелект.“ Ох милите те, мамини сладки. Пръдлювци. Те не могат с основни въпроси за обществото да се оправят, тръгнали АИ регулации да мъдрят. И то не на майтап ще кажа, че сигурно Пеевски и Мария Габриел най-разбират, барабар с ония сценаристите. Та може да си направите изводите за какво става въпрос. Е хубавото е, че от БГ в тази сфера нищо не зависи. Това е като стадо овце да блеят из полето докато над главите им минава Старлинк.

Ти дам поиче лайкуи, иначе бих

Е измама като целия Запад! Досега ни лъгаха,а с този интелект ще си изтриват ръцете още повече!

Това е новина от серията бавноразвиващи се научават за изкуственият ибтелек и дип фейка. На журнлистите вярват само пълните дебили, и ИИ нищо няма да промени в това. И до сега без ИИ журналистите добре се спревяха с измамите. На приемр интервю с някой в маска, или в гръб или в тъмното за да не му се вижда лицето. Примери за това че дип фейка се използва от отдавна са клиповете на Борис Джонсък с Джереми Корбин и разбира се Зеленски, на който официално мъ направиха пълен 3Д цифров скан и сега не е ясно кога говори Зеленски, а кога пускат дипо фейк на Зеленски. А за това разбира се трябва много време за да озрее в празните глави на тъпите мутрафоните, за да проумеят как могат да го използват против нас, че да напишат подходящите за целта закони Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога .

Забрави за Путин нещо да кажеш! Само образа на Зеленски ли е фалшив?

Естетсвено. Путин и руските "новини" са единствените 100% автентични неща на тая земя. И любовта на българина към Русия, разбира се. :)))

Така направихме и в Буча.

И алеята на ангелите !

Въпросната "водеща" е доста антипатична - и като глас и като излъчване... Започвам да си мисля, че близки на тези "водещи" разпостраняват тези "измами" с цел повече популярност! Не бих направил покупка с нещо рекламирано от дамата!

Как пък не разбрахте , че в по-дълга перспектива това ще удари интернет медиите и ще даде по-голям шанс на телевизионните ?

Че то държава нема бре?Или ти още си вярваш ,че още малко останало на туй,що зове се дръжава е нящо.

Абе хора ?! Явно някой трябва да ограмоти населението кое ИИ и кое не е !!! Това с Аделина не е ! Толкова долнопробна компилация с помоща на последните версии на Фотошопа ! Видеомонтажа се прави и от седмокласници и освен пенсионерите всеки средно интелегентен хваща измамата ! Но тъй като в България и средно интелигентните са на свършване,то и без ИИ фейк държавата си заминава !

баце!

Са го измислили американците!!!

Какво са измислили тия бе целият изкуствен интелект се базира на теорията че сигналът може да се управлява.Пълни тъпаци.Изкуствен интелект НЕ съществува не мисли не разсъждава просто свързват процесор към база данни.

Експерт си ти, сега кажи нещо за ковид и световното правитлство.

Че съм експерт експерт съм на теб проблема ти е че не можеш да ме обориш а не можеш да ме обориш защото съм прави.Ай фани се разкарай тогава тъпак

По тая логика и ти си ИИ. Невроните ти просто свързват мозъка ти с даните !

Дайте да го видим тоя клип, че като чета, по-скоро звучи като някой да е правил видеомонтажи. Ако и качеството е като това от снимката...мани

Естествено че е видеомонтаж да не си от тъпацияте които вярвят че има изкуствен интелект

Не съществува такова нещо като изкуствен интелект

Изкуствения интелект го признавам, кога я качи у PornHub в тройка с Миа Калифа и Тиквата.

Браво, Путин ше е навсякъде

Това е deep fake и наистина е доста опасен инструмент.

Адито е сгодно путе.

Честито https://www.nahuatl-adventurer.com/%d0%b8%d0%b7%d0%ba%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bf%d1%81%d0%b8/

..те пък щото новините, които съобщават не са фалшиви, манипулирате зрителите постоянно, занимавате ги с глупости

Тия и двамцата са лишени до голяма степен от естествен, та затова им е нужен изкуствен интелект.

Тъпичките потребители на фейсбука се хващат, колики.

Тоя що напада карфиол хирурга?

Не знам защо от Националната телевизия някои хора си мислят, че им имаме доверие и вярваме на това което показват и за което говорят?

що ми е блокирано IP -то като никого не съм псувал или обиждал.Искам обяснение.

ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ СЪЗДАДЕН ОТ ЧОВКА ИМА САМО ЕДИН ПРОБЛЕМ ..... КОЙТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ НЯКОЛКО МИЛИОНА ГОДИНИ ..... ?????? АМИ ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ НЕ МОЖЕ ДА ОПИШЕ ВКУСА НА РАКИЙКА СЪС ШОПСКА САЛАТА И ПРЕЖИВЯВАНЕТО КОГАТО ГО КОНСУМИРАШ ..... ДА ГО ОБЯСНЯ ШЕГОВИТО .... ЗАТОВА ОТЦА - БОГ - СЪЗДАТЕЛЯ ГО Е РЕШИЛ ВЪПРОСА МНОГО ОРИГИНАЛНО ..... РАЖДАШ СЕ ЧОВЕК , НАТРУПВАШ ИНФОРМАЦИЯТА И СЛЕД ТОВА БОГ ТЕ КАЧВА НА ЕЛЕКТРОНЕН НОСИТЕЛ - ДАЖЕ ТОЙ Е ПО НАПРЕД , ПРАВИ ТЕ БЕЗТЕЛЕСЕН :)) .... НО САМО ! .. АКО НЕ СИ ГРЕШНИК ИЛИ ТЪП ЧОВЕК .... :))

ㅤ

Забравиха (разработчиците) 3-те (6-те) закона на роботиката и резултатът е налице. А те се отнасят в пълна сила за ИИ.

Е, как нали г-н Мутафчийски каза - Яко, много яко ще мрете. Резултата е късен.

Са заплашени от Фалшиви ИИ генерирани новини. КРАСОТА.

Убав е тоа итеуект, ама да ми не падне на винкеуа!

Ще стане страшно когато тия с изкуствения интелект започнат да крадат на хората рикията

сакън!

И първо, не е от вчера, и после, не ИЕ. Програмата е с отворен код и всеки може да си я свали и ползва. Разбира се, на собствена отговорност.

Какво е отворен код