17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как ли изглеждат?

Надявам се да греша, но от тук започват големите трудности на изобретателя (към когото разбира се изпитвам дълбоко уважение). Милата родна картинка: Ходене по мъките в патентно ведомство - месеци наред да доказваш "че нямаш сестра". Патента (ако въобще се добереш до него) не ти е защитен извън БГ, и ще пие една студена вода когато китайците произвеждат и продават играта в цял свят. Всякакви БГ институции ще го спъват, ще му пречат, ще го налазят данъчни, прокурори и каква ли не чиновническа сган. Съвета ми е: Бягай човече и патентовай играта в чужбина, ако искаш да видиш бял ден.

Браво на човека

Най- полезните игри са ВОЕННИТЕ... Да знаят българите, как се създава държава и как се ЗАПАЗВА и как РАСТЕ.. Да знаят че Природните РЕСУРСИ са ограниччени и свършват.. И затова и всякакви африкански маймуняци са тръгнали към България и Европа.. Щото са ИЗЯЛИ почти всичко в Африка. А ние трябва да ги трепем, за да живеем добре.

Най полезните игри са тези, които стимулират ума и разширяват кръгозора. Защото, какво е един меч без ум, който да го контролира? Без ум, ако ще 100 меча да имаш, пак ще те прегазят маймуняците. Добре е най после да го проумеете...