За пръв път от 10 години: Южна Корея проведе мащабен военен парад

Сеул чества 75-ата годишнина от създаването на въоръжените си сили

Обратно в новината

Коментари - За пръв път от 10 години: Южна Корея проведе мащабен военен парад | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блондирошано това селфи с управителя на паркинга афрохоландеца за тирове кога го снима? След като сибирските тираджии те обработиха и ти лепнаха руски флаг на челото.......

Първият успешен тест на L-SAM се състоя на 23 февруари 2022 г. Системата има обсег от 180 километра във височина. Това означава, че на теория тя може да сваля ракетите на Пхенян още преди те да са навлезли в земната атмосфера. Ето нещо за нас.

а глипаците се паляк къф бил Пути джиджето къф бил прасчо север корееца а истината е че САЩ са напечатали хартии долари които нямат покритие и Пути вече неще да им ги зачита за пара и неще да ги оставя да се ширят и грабят ресурси от чуждите държави и ше стане големия кьотек накрая много сме паплач вече на таз планета и хипер богатите спокойно могат да ни похарчат в една голяма война не сме им нужни толкоз много псета просто дишаме им въздуха пием им водата искаме все повече, досега ни лъгаха с демокрацията но то стана ясно че я няма а малкото останали диктатори не си дават ресурсите без бой

само забележете... колко много точки по сввтъ има напрежение и са нсбъркани САЩ

И за какво е това цялото оръжие като Северна Корея има Ядрено оръжие и може да ги направи да светят за 10 минути? Не че ще го направят, все пак са един народ. Излишно перчене, файда няма.

мхм. то така се прави. оп и пускаш атомна бомба тупан

Между другото точно така се прави, питайте САЩ :-).

каква изненада. москалските подлоги подкрепят колегата си прасе от Севера. отидете да поживеете там да ви похрани малко той.бързо ще опънете костюма в пръстта ;- /

И последен в живота им!!!!

мда. в твоя

Южнокорейците имат някои добри оръжия, на сравнително по ниски цени и се правят много бързо. За 1,5 млд доларес можем да вземем ракетни системи и артилерия. А ако добавим малко и танкове. Пък бтр ите имаме възможност да си ги правим тука, като не е лошо да почнем и дронове.

Южна Корея има 1.8 пъти по-голям военен бюджет, отколкото е цялото БВП на Северна Корея. Добре, че е Китай да брани севера, иначе отдавна да беше заличена като държава. Тези атомни бомби дето ги направиха най-много да им гръмнат на тяхна територия, защото ще ги свалят без никакви грижи. Нали виждате невероятните хиперактивни кинжали как падат от 40 години по-старата ПВО система Пейтриът. Еми Северна Корея няма по-модерни ракети, докато Южна Корея има. Да не говорим, че юга имат 8 ядрени реактора, което значи, че с тяхното технологично равнище им трябват 15 минути да направят атомна бомба и те, ако искат. Тези от севера един хотел не могат да построят и седи гол и грозен в центъра на столицата им, пък за война говорят. Жал ми е само за хората им, които умират от глад, докато онзи дебеланко нагъва манджа.

Подкрепям горното, в допълнение от началото на година има спогодба със САЩ за разполагане на атомни подводници с ядрен арсенал във водите на Южна Корея.

Ти май си вярваш,а?! Ана Маляр, наскоро уволнена зам. министърка на украинската отбрана скромно беше казала че повечето украинци вярват на руските телеграм канали... най-вероятно защото украинците лъжат като вас-) А иначе Пейтриъта е страшно оръжие... прекрасно e за "френдли файър, а иначе пази боже да не те пазят с "Patriot";) Правителствено разследване разкри, че неуспешното прихващане в Дахран е било причинено от софтуерна грешка при обработката на времевите марки от системата. Батареята Patriot в Дахран е работила в продължение на 100 часа, като по това време вътрешният часовник на системата се е отклонил с една трета от секундата. Поради скоростта на ракетата това е еквивалентно на грешка в разстояние от 600 метра. На 7 април 1992 г. Теодор Постол от Масачузетския технологичен институт и Реувен Педацур от университета в Тел Авив свидетелстват пред комисия на Конгреса на САЩ, заявявайки, че според техния независим анализ на видеокасети, системата Patriot е имала успеваемост под 10%. и може би дори нулев процент на успех при свалянето на балистистчните ракети с които Ирак обстрелваше Израел. Последват три модернизации на ракетите, като основната модернизация е в начина на догонване на целта и промяна на бойната глава, а резултата от това е че на 19 Септември, 2019, 6 батальона, всеки с по 5 батареи, Пейтриът не можаха да се справят с 25 дрона и крилати ракети, изстреляни в две вълни от йеменските хути срещу нефтените инсталации на Саудитска Арабия. След тази атака на Саудитска Арабия спешно и се налага да купува още ракети заради критично намалелия боекомплект... и да ремонтира поразените рафинерии;)

Не знаеш колко си жалък дебилен комуноид но пък нали трЕбе и да се надъхвате до като ви избият зъбките та си вЕрвайте,то красавицата с косата ви прибира всеки ден

И кво има да се надъхваме?! Южнкорейците видяха колко трува Пейтриът и искат ТААД... украиците видяха колко струват Пейтриът, и ей ги на врънкат да им дадем нашите С-300, саудитците видяха колко струва Пейтриът, и щот имат пари, водят преговори за С-400. То ако Пейтриът бяха толкоз хубави САЩ щеше да си ги държи на въоръжение а не да ги сваля от бойно дежурство-)

Преди 30 години ли гледаш какво било? Е, кретенче, нещата са се променили много в софтуерно отношение. Всички ракети включително 7 кинжала изстреляни към Киев последните 7-8 месеца се свалят до една. Затова руслямците вече стрелят по малките градчета с надеждата да уцелят някъде нещо.

Издънката в Саудитска арабия беше срещу домашно сглобените ракети и дронове на хутите... като mрез 2019-а година саудитците вече разполагаха с модификацията с която днес рпазполага и Украйна, тъй че спокойно мога да каже че Дада пак лъже, като украинец-)

Всички ракети изтреляни по Киев ги свалят, това е по-скоро благодарение на Ирис-Т ако си чувал за това ПВО

А, след като дитирамбите за Пейтриъта не хванаха дикиш... сега ще възхваляваме другата издънка, дето дори Германия, дето уж ги произведжда, не ще да ги вземе на въоръжение, щот германските екипажи които ги управляват много бързо дадоха фира поразени от "свалените" от тях ракети. Мен не ме интересуват лакърдиите които раздухват украинците... аз чета, и цитирам, само това което Конгреса или Бундестага са обсъждали по повод хвалените от вас тенекета-)

Южня Корея няма намерение да напада Северна ,че да ги пази Китай.

Нямат ли си и те някой мазен шопар да го разхождат гелосан?

Къде са им на тия РАКЕТИТЕ БЕ? Кви бяха тия кюнци на талиги? ИРАН имат по адекватно въоражение. Само джелезо за отстрел видях на видеото? Further coverage is expected.

Какво,бе,имат си хората ..Де да имахме и ние поне толкова "кюнци", имаме шикалки

кюнци са ония ц400 дето украинците вече помляха една а твоя кюнец май е вече доста задръстен:)))

Що решиха, че в Северна Корея ще ги чакат да им се появят на фронта. А са мръднали а са станали на пух и прах.

Смешник, ако не е Китай Северна Корея изчезва за броени минути. Южна Корея е с жестоко въоръжение, има двойно по-голямо население, 1000 пъти по-добра икономика и има 8 ядрени реактора, с които на практика може да направи атомна бомба за 15 минути, ако ония дебили на севера решат да се пробват да изтрелят атомно оръжие.

аве човек вземи прочети малко преди да пишеш глупости, Северна Корея има най-голямата армия в света, има ядрено оръжие, ако ги няма американците ще превземат Южна Корея за 3 дни, и ще си вземат обратно териториите откраднати от САЩ

Южна Корея разполага със суровини и оборудване за производство на ядрено оръжие. Въпреки това не е избрал да направи такъв. Южна Корея продължава декларираната политика на неразпространение на ядрени оръжия от 2004 г. насам и е приела политика за поддържане на Корейския полуостров без ядрено оръжие. За разлика от това Северна Корея има и разработва допълнителни ядрени оръжия. Сарматите са вече в Северна Корея. Ей така да си знаете от Посолствата.

И голям Брат не дава да имат. Са си яде ноктите:)

Съжалявам но стратегически са от лошата страна на полуострова.....в случай на конфлит.....да си казват молитвите....

Гей парад навярно?

Най-големият гей парад е в Москва на 9-ти май всяка година на който тоталния педал Путлер помахва с ръка