Коментари - Zamunda спря да работи (обновена) | IT.dir.bg
назад

Zamunda спря да работи (обновена)

Към днешна дата най-популярният торент тракер в България - Zamunda.Net не работи.

Обратно в новината

Коментари - Zamunda спря да работи (обновена) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хора казват че не е редно да се краде (филми, игри и музика) и са прави, но за нашия стандарт на живот е оправдано. Аз лично съм против но след като нямам пари да си позволя филм, песен или дадена игра и знам че американците живеят на наш гръб и са толкова дебели защото винаги някой друг плаща не мисля че ги ощетявам толкова много пък и цените са нечовешки 100 лева за игра или филм. Ако взимам заплата 2 бона бих отделял по 200-300 лева да си купувам няколко заглавя всеки месец както повечето хора в нормалните страни, но за съжаление не взимам и докато има замунда ще тегля пък после ще му мислим.

Замундата работи като пушка. Току-що дръпнах за децата "Нерви" да го гледаме довечера. А за така ужасните и огромни DDoS-атаки от 21-и нито съм чула, нито съм усетила нещо.

Юруш на маслините тръгна :) хахаха

ти не беше ли против замунда?

Винаги съм ненавиждал Замунда и всеки отделен торент. Незнам защо всеки гледа, да краде като не плаща за софтуер, филми и игри. Е толкова ли не ве е срам поне малко да отделите за хората които ги създават тези работи. Беззаконова държава, няма ред нито дисциплина. Къде останаха българските ценности от едно време. Защо никой не се запитва тези важни въпроси.

Защо мълчите, всеки иска безплатно а! На никой не му се плаща, но иска да гледа и играе на аванта. Айде сега всеки да си отделя по 20-30 лева на месец и да събере пари за всичко откраднато до тук.

За какво го направихме това с торентите. Аз съм в паника. Какво ще правим.

Ivan Ivanov

така е искат хубави игри и хубави филми .. но не плащат .. или поне бутончето Donate понякога да натискат .. и кой колкото му е на сърце .. 1 - 5 - 10 лв .. иначе няма как да се направят хубави филми и игри .. или поне по различни от тези с който ни заливат .. големите фирми !!! но и това не правят затова да си теглят на воля но да няма изказвания като мм то тоя филм или тази игра не е хубава или пък качеството не е добро или пък не е хакната добре играта .. ами така е кибици всичко си има цена .. теглете си на воля - Пуснаха го вече но е безмислено да имате изисквания след като не плащате нищо :)

Добре де, пошегувах се! Пуснете замундата, че останах без порно. На зор съм, моля ви, бъдете хора!

тръгнА!!!

Това е началото на края. Ходете на Кино! Работете за да изкарате за софтуер!

Къде да работим като в провинцията работа няма! По принцип работа има но за без пари. Трябват връзки за уреждане на работа. Дори и да се уредиш и да имаш работа, идва втория проблем - повече от 500лв в провинцията не дават! А тия пари не стигат само за храна и сметки! Как да заделиш тогава за други неща като софтуер?!

Айде народе има връзка, а ти ходИ на кино!

ZAMUNDA винаги се връща! Пригответе кошниците за банани ;)

403 FORBIDDEN интересно защо това се появява в гугъл?

си получава заслуженото... link имам в предвид, че бе открадната ...лощото е ,че страдат потребителите ... но има съдба zamunda.se e вдигнат

И аз се чудя снощи защо не можах да гледам бълг. телевизия по сайт с име SeirSanduk.

"НякоИ виждат конспирация..." Ама научете го тоя български език, най-накрая!!!

Позволете да отбележа, че когато местоимението се отнася за двама или повече души или предмети, се пише някоИ. Това е форма за множествено число...

Позволяваме, само че в статията е употребен изразът"НякоЙ виждат конспирация...", срещу което Ралица основателно протестира...

Бачка с пълна пара!

ГДБОП уж отричал да е тяхна работата. Може пак да са се заяли със старите собственици и да се атакуват. Почвайки от еднакви сайтове, намирайки пробойни при себе си, ще очакват, че не са оправени от другата страна. Може да се управлява от малко хора и някакъв важен да е болен или дори починал и да не могат да се оправят. Може да е проблем с хостинга (място на сайта). Иначе гледам за домейна (името на сайта) и IP-то им ми дават, че е от Цюрих. Очевидно със сложено криене на данните и дава, че са от Панама собствениците. И на мен ми даваха други от Панама за някакъв сайт. ;) Иначе сайта си се пингва и трасертва. Вероятно им е забило нещо като базата. Няма кой да рестартира. Възможно е наистина да е и DDoS атака, но не знам колко вероятно. Можеха просто да блокират напълно за начало достъпа с грешка за забрана, която да излиза. После да търсят обща характеристика от лога, по която да ги изрежат. Ако някой реши да изчита сайта, също се държи като DDoS атака, ако не се съобразява. Такъв номер дори Гугъл може да направи. Но нелогнат не знам какво се вижда. Може да се ограничат от webmaster-а му колко често да влиза бота (изчинащата машина).

Пуснаха го! Абакалъм на маслините

Е тя замунда откак я отделиха (тия от зелка/ .se говореха за кражба на домейна) не спряха да я ръчкат, торентите станаха банани, порусчиха я и кой знае какво още, нищо чудно да са се оплескали нещо тотално и още да не могат да се оправят. Как да е, зелката нали свири. Другото което ми е любопитно е защо rarbg не отговаря на адреси от БГ, само през външно прокси се обажда (друго положение и не знам де, не е новина това).

Бъркаш се. Бананите са в старата замунда. Тая зелката .SE е с торенти засега.

Е за нея говоря де, зелката не са я променяли особено (настрана от търсачката, промяна към която имам смесени чувства - доколкото ги имам :). Тия от зелката говореха, че са им откраднали домейна, "отделиха" не съм го подбрал особено добре в контекста горе наистина.

Зелката и Арената работят. И без това в час пик замунда.нет едвам се търкаляше.

Не забравяйте и доброто старо е-муле. Там има неща, които не се намират в торентите.

.se работи

Освен link, от днес не работят и конкурентните тракери zamundа.se и zelkа.оrg. --- Това е един и същи тракер, което е цитирано, а не два различни.

Минусът ми да се смята за плюс! Грешка на ръката...

DNS-и - има, сървър - има, връзка има, пинг има, отговор на 80 порт - няма.

Подозирам съседа.Има 8-ядрено xixaomi,и ползва мощен интернрт на наш мобилен оператор.Само той е ддос хакера.Адреса му е модератор.дир.бг/ддос

И без това Мамундата е проводник на лош вкус, слабоумни сериали, порнография, сатанизъм и евтина пропаганда.. дано никога повече не тръгне!

и ти също

Спирай да ползваш интернет тогава.

Абе вървяха разни южнокорески, китайски и японски филми и сериали, които по другите тракери тук едва ли са популярни. Отатъка има кой да ги превежда.

То пък една новина, няма що.

Замунда връща пинг, значи не е нищо сериозно, скоро ще го видим пак онлай. А за филми защо не си изтеглите Popcorn Time ?

Аз ви казах, че така ще стане! Порното не е богоугодно дело.

кеф, нискоинтелигентните, незнаещи езици и как да ползват компютър и интернет търсачки, сега загиват и остават без пр0но и филми

Tи като си много интелигентен не знаеш ли че ново изречение се започва с главна буква?

Сървъра им работи но е настроен да "дропва" заявките тоест да не връща отговор, единствено собствениците мога да направят такива настройки. До няколко дена ще се разбере.

Няма замунда няма живот.

Само тъпаците ползват Замунда. Нямат богат каталог, но затова пък всеки потребител е надлежно регистриран и прецизно картотекиран какви ги дърпал оттам.

Пенчо я се връщай да свириш на дудука или там квато и да е флейта на мъжа си. Нагал лигльо. :))))))) хахахахаха

Ти за какво си мислиш, че не закриват Замунда. За да ви държат под контрол накуп по-лесно. Ха ха ха.

Бай ти Пенчо е голям тарикат и голям музикант. Свири на гайдите и флейтите на всякакви мъже, че чак им доставя ОГРОМНО удоволствие. :))))))

Е то па за музика, замундата е последното място където бих търсил!

Мине не мине петилетка и пак новина, че ще спират замундата. Последно, ще я спират ли, или да чакаме още пет години?

ivankata2

Мамицата им, аз ровя ровя тука http://zamunda-net.com и знам че не е същото, то каква била работата. То па един път да не е в мен проблема :D

Не се гаси туй, що не гасне!

Не разбирам къв е проблема,мъжете знаеме защо,и къв е проблема да си сваляме порно свободно,сгадже или без една. бърза си е нужна

могат да спрат замунда, ама нямат право, защото не предлага класифицирана информация. нищо военно, нищо от разузнаването, нищо за милиардите на богатите /евреи/.

Стига с тия торенти! Излезте малко навън, поканете някоя красива жена на вечеря, правете секс, научете чужд език...не може само филми и порно в тоя живот!

кибици бе дай им филми на аванта игри и порно тва е ... сън не ги лови

Ей Ванфам, фея такава, жрица на любовта, връщай се на магистралата, че клиентите те чакат, по-бързо!

Като легнеш до мъжа си оная му работа винаги да е готова и вдигната за теб, че да го поемеш целия! Трябва и да забавляваш и клиентите на магистралата, не забравяй! Хайде по-бързо не се пражи на разсеян, че те чакат клиентите на магистралата!

Не се прави на разсеян, чакат те клиентите!

Капитан салам е наточен за теб, ще те жигоса с един метален прът!

Духай на мъжа си Ванфам, фея такава.

Zamunda те осъжда да станеш голям тарикат и голям музикант. Свири на гайдите и флейтите на всякакви мъже, че чак да им доставяш ОГРОМНО удоволствие. :))))))

да я спират.. откакто минах на Kodi на ТВ-то изобщо не съм се и сетил за Замунда-та.. Всичко си има и не е нуждо да теглиш и да чакаш..

Ех ма си прoст. Кодито от къде дърпа филмите бе аланколу. От торент тракерите, Боже Боже колко си прoст

по кривата ти логика и Youtube не ти трябва, нека го спират. Кодито нали си го има...

Може да е някаква драма свързана с изборите ;) Ето конспирация над която да размишлявате.

Е, остава да спрат и замундата и хептен нищо няма да остане в тая страна...

Опалааа ... "Missing nameservers reported by parent" Спокойно деца. Ударени са от DDoS. Ден, два и всичко ще е наред.

Koito e sprial zamunda kato legene s jena da ne mu stane onaia "rabota", a ako e jena da ne se izdiga "samoleta" na maja i.

така е ще си кихате като араби !!! Българина трябва да се научи да си плаща а не да е тарикат че и с претенции .. кефя се максимално :) хаххаах

А па на кой му пука за клоун като теб? Ние си дърпаме торенти, ти се отдавай на еднополви ласки.

еи ванфам фея, хатер такав, да не ти стане оная "работа" като легнеш с жена! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И в момента сийдвам торенти от замунда, значи до сайта има достъп, пък ти се кефи на квото искаш.

Ти наистина си глупав. Нямам нищо против да си плащам за всичко! Съгласен съм дори да плащам 50-60% данъци, НО да живея в нормално устроена държава, в която като си платя сметките (+ платените услуги) да ми останат пари да живея нормален живот. Колите да не са масово на по 15 години. Като си изхвърлям боклука да не се смущавам от поредния пенсионер, който рови там, за да намери нещо да преживее. Да отидеш на кино със семейстовото ти стъпва минимум 50-60лв. това е около 12% от минималната заплата! Според теб това нормално ли е???

Да положа фекалии на помиярската ти муцуна аз!

Zamunda работеше и вчера (23.10) нормално...

ДЕМОКРАЦИЯТА В ДЕЙСТВИЕ А ИМА И ДРУГО - МАФИЯТА ИСКА ПАРИ

Ае пък ти на къде го изби... Баба ти при комунизЪма само торенти е теглила, ае бегай у лево. А колко трябва да си малоумен, че мафията да ти е виновна за DoS на торент сайт не знам.

в комунизма, по бай-тошово време кви торенти имахме ...ехеее.. Летоска по черноморието гигабайти на корем съм теглил. И беше евтинко ...и интернета и торентите с народни цени.

Поправка. Не са DNS-и. Пинговете са ми обичайни към стринг. Тук е нещо странно, но нашите явор-колевци нямат пръст. Тях ги търси за съвети в земеделието. Така де, ей сега ще се разровя какво се случва.

Руснаците какво се интересуват от торенти?? По-скоро ще да са ония идиоти, дето арестуваха собственика на Кикас.. Пиратите работят нормално - днес използвах сайта.

"координирани действия на ГДБОП против торент сайтовете" - тази опция я изключете. Нямат ресурс за подобно нещо. Проблемът е по дълбок. Дори през прокси не виждам двете замунди. Или са "ударени" сървъри ... хммм, едновременно ?! Или са изджаскани DNS-и. Ще се разбере.

FuckTheEU

Да...който теглил - теглил. Учете руски, техните тракери най-здрави излязоха.

"Руският телекомуникационен регулатор Роскомнадзор от началото на 2016 година реши да наложи забрана на 15-те най-популярни торент-сайта в страната." то бива бива да си перде с чугунена, съветска тиква, ама ти биеш всякакви рекорди.

Налагал, не налагал - всичко си работи...

FuckTheEU

Всички руски торенти си работят, забраната се заобикаля от самите руснаци в Русия, а ние, които сме в чужбина въобще не я усещаме, тя е само за Русия.

FuckTheEU

Личи си, че пишеш по шаблон и дори те мързи да отвориш няколко сайта да провериш.

А сега тия селски посрани памперси на какво ще лъскат бастуните......то демокрацията само това им даде и сега и това да го няма......направо да им връщат оф клубовете,че ще стане страшно:)))))))))

Ако тракерите спрат, и 2Mb интернет скорост ще е много!

Вярно - за порно и 5MBps е пре достатъчно

да ама не. за ХД ти трябват понне 15... иначе ша се чудиш оня пиксел коя част от анатомията е...

Когато падне "Арената" тогава ще призная ГДБОБ, че въобще правят нещо по торентите

Ти пък кой си в тая история?

Най-вероятно келеш нищоправец от музикаутор. Мечтае си келеша за свят без торенти.

На нашите русофилски свине приятелите. Сега видяхте истинската същност на руските си"братя"

Привижда ви се Путин навсякъде? В хладилника? В катаджията който ви спира? В тема за торент сайт? Мда, типичен пример за русофрения. Най-добре се лекува с лоботомия.

НЕ пипайте ZAMUNDA, че ръцете Ви изсъхнаха!!! Това беше коментар на друг преди година-две. Но е пак актуален сега! Оставете Замунда-та, преди тридесет години си разменяхме и презаписвахме касети, пак ли е било "пиратство" ?! Ако цените на музиката и филмите бяха нормални, нямаше да е така!!!

Цените на музиката и филмите са повече от нормални. За 10 лева на месец в Spotify ще си разцепиш гъза да слушаш всякаква музика, а за 20 лева - кеф ти Netflix, кеф ти HBO Go. Какво повече искаш, някой да ти плаща за да консумираш ли? Ей ама сте нагли бе!!

И кое ни е наглото?Ти голям плащач се извъди.Какво да гледам от посочените от теб източници.20 филма се повтарят по половин година.А финала на поста ти е доста по-нагъл от останалите мнения.И да цените са добри,ама доходите не. П.С. И моля да не ми обясняваш колко са тъпи всички работещи на заплата,и как могат да се изкарат повече пари.

Ако няма торенти, НЯМА да гледам, разбра ли, не плащам за безплатни неща. Не е твоя работа, при всички положения.

Арнаудов, не ти ща музиката бре. Тъпа и бездарна е. Ама ти ме караш да ти плащам, защото слушам радио в колата. Ама аз сменям станцията като чуя твоя повърня. Схващаш ли го ?!

Като легнеш до мъжа си оная му работа винаги да е готова и вдигната за теб, че да го поемеш целия!