Защо Илон Мъск има нужда от биометричните ви и лични данни

Социалната мрежа Х (бившият Twitter) иска да знае кой е работодателят ви и каква е работната ви квалификация

Обратно в новината

Коментари - Защо Илон Мъск има нужда от биометричните ви и лични данни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Социалните мрежи са бичът на 21 век... тотално манипулиране и издухване... по-зарибени от наркомани, но за сметка на това все по-затъпяващи... когато спрат да се ползват, тогава човечеството ще може да продължи с реалното си развитие (изк интелект и по-нова версия на twitter не е реално развитие... а робско развитие)

Мъск брои наивните сърца, ей го на хехе ще живее с налъм вгз до края на живота си - само защото му повярва че ще метне бидоня за зеле в космоса. Да ама не, питайте хехе как се чувства с налъм отзад

Пича е изпълнител. Прави каквото му заповядат. Вкарва в регистъра кухите лейки .

Има за цел да преброява телета и безмозъчни измежду хората ;) те всички негови проекти опират до това в крайна сметка - дали ще брои ръкопляскания на гръмнал варел, доброволно евтаназия, доброволно само заключване в автономен ковчег или финансови далаверки...все едно

Защото SARS-CoV-2 можеше и да е по-смъртоносен.

Хайде една GDPR глоба за този!

спрете земята, искам да слязааааа....

Би трябвало да се получава заплащане от Х, ако искат такива лични данни, иначе нямат основание само заради предоставянето на услуги.

Ще му пратя анален секрет по пощата. Моля дайте адрес!

А не мое ли да го тура на жена му.

порното в туитър.

служи на дявола. И малоумниците още му помпат самочувствието.

И до сега сме живели без т'ва, ще продължим да си живеем без него

И то много по-добре !

човек трябва да е кръгъл идиот, за да си сложи личните данни в подобно нещо. Да не говорим за биометрична информация. Нали видяхте преди 2 години феойса кво прави с личните ви данни? Вкараш ли там лична информация, няма отърване. В списъка ви до живот!

Усещам рязко дърпане на децентрализираните социални мрежи. Нещо всички напират да мислят вместо мен и все за мое добро. Що така не знам.

Вече всеки работодотел ще получава инфо за кандидата или работника кои порносайтове посещава и дали е ЛГБТ или антиЛГБТ.

Аз , такова бих написал колко е дълъг надървен и цолажа, значи . Не знам , путките как ги мерят . Ако го вълнува някой освен Мъск и US govermend .На лични .

Защото е богопомазан от американското правителство.

И смарт часовници вече отчитат кога спиш ,кога тичаш или ебеш , кръвно пулс и захар , всичко това отива като информация някъде , къде точно не знам , но хич не е добре.

Ако си сложиш подобна простотия обаче

Всичко отива за създаването на изкуствен интелект. Правят статистически модели. По този начин софтуерът става по-интуитивен, икономичен и бърз, по-бързи телефони, компютри и т.н. Чудех се преди няколко години, защо при автомобилите Tesla, когато компютърът реши да смени платното, първо те предупреждава, потвърждаваш и след това сменя платното. Ами вече си се движат абсолютно свободно, без човешка намеса, точно както човек би шофирал. Събира статистически колко човека се преустрояват точно на определено място, ако е голям процентът, значи компютърът знае вече, че там трябва да се преустрои. Това е бъдещето! По-малко да мислим :)

това е умение - да караш...

едно време ни учеха да ЗАПОМНЯМЕ таблицата за умножение - да те събудят и да я издекламираш :)

пък си давам биометричните данни: - години 23 - ръст 1,46 м ( до ташаците 94 см) - ку.р 25 см ( ненадървен), фи -8 см - плешив, с тънък косъм. - с два кучешки зъби, за да си отварям бирата. - обичам мушмули и джанки - кривоглед, без диоптър - член на Партия " Ние сме бъдещето". П.С. Ташаците броят ли се, щото имам три и съм фен на уефски.

Стигането на овцете започна. Побързайте да се включите.

е копой на съвременния остатъчен индустриален капитал на Мурика. Далеч по-добре от финансиалистите де.. каквото му наредят това прави, като има някаква свобода за начинът, по който да го постигне. твитар / х е такъв пример

Никога не съм имал регистрация във Фейсбук,Инстаграм,Туитър или където и да било..... И,невероятно,но....... спя спокойно,храня се нормално и нямам намерение да ставам обект на наблюдение на когото и да било

Аре стига глупости бе. Какво общо има Мъск? Аз от години нямам профил във фейсбука точно защото ми искат копие на личната карта. Това е от поне 10 години преди Мъск. Те не ми го искат пряко, а ми блокират акаунта понеже ми бил хакнат профила, ама не по тяхна вина, а по моя и за да ми го отблокират трябвало да си изпратя копие на личната карта. Няколко пъти правих профили и всеки път едно и също поради което се отказах. И тука проблема не е изобщо във феисбук или Мъск, а в тия тъпи малоумни старци които управляват ЕС и го позволяват.

Те не са всички ,,старци,, , но е тъпо да си мислиш, че младите нямс да го правят. Те ти Зъкър и Мъск . А си имаме пример с шефа при нсс, който въведе камери и наблюдение в работата.

Тези социални мрежи си повярваха , че са незаменими. И си мислят , че всеки бълък ще им предостави всичко, само и само да е в Х, фейсбук, инстаграм, и подобни.................... хахаха.Наивници

Не бих си дал лични данни още повече биометрични данни.

Този е луд. Няма ли кой да го спре?

Този е комунист, това е то да си си сбъркал държавата. Ще ходи в Китай.

Не, този е фашист и затова да отива в Усрайна!

Защото е вампир? Защото се кефи на Оруел и иска да осъществи книгите му?

Бравос Илко! Стъпка по стъпка изпълняваш всичко от наръчника на Дж. Оруел - 1984!

Дойдохме си на думата! Честит ни бореца срещу цензурата! Странно ми е че има хора за които това е изненадващо.

?

Затова създадоха пръстовия отпечатък уж с цел само Вие да си отваряте телефона.Сега пък тия нахалници ,ви искат и данните от личната карта,за да Ви следят финансовите преводи.

""На практика живеете в WeChat в Китай. Приложението е толкова полезно в ежедневието, и мисля, че ако успеем да постигнем това в Twitter, то бихме постигнали огромен успех", споделя Мъск" Капиталистите на Запад винаги са насърчавали и възхвалявали "колосалния социален експеримент, който се извърши в ссср и кнр" Мокрият сън на западните капиталисти е да управляват народите, както комунистическите велможи в азия... За съжаление са много близо до целта...

+ + + + +

Че събира мамули на полето

У наше село ум казваме кочани.

Всяка първа статия има подвеждащи елементи.

Кой е толкова тъп,да дава доброволно данни,за себе си?

Пиши, че си ебач 7-ми разряд.

Хахаха, ами имаш ли GSM.. в локална мрежа ли си зад Виртуална мрежа или си към A1/Yetel/не-знам кво си рутерче.. С Андроид или iOS .. :) Ама китаец или ... Дали вече не си го направил... :)

Ще ви следят за всьо и вся, ще изземват компютрите ви за.най малкото нещо, всички накрая ще трябва да мислите, като един... В Библията се описва личност, която ще знае всичко за вас чрез технологиите и ще може да ви манипулира...

Е айде сиктир вече

да краднат базата данни на линкедин, там ги има

Ааа, от Фейсбука е по-евтино...

Радвам се,че повочето от съзнателния ми живот мина преди да дойдат големите дивотии!

И няма да ги продава на никого?! А стига ве...