Коментари - Защо Владимир Путин посети китайски университет, поставен под санкции от САЩ? | IT.dir.bg
назад

Защо Владимир Путин посети китайски университет, поставен под санкции от САЩ?

Харбинският технологичен институт е един от най-големите центрове за военни разработки в света

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Защо Владимир Путин посети китайски университет, поставен под санкции от САЩ? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До около 1926 г. Харбин е бил руски град. Вървейки по главната улица е все едно си в руски град. Там е и най-голямата тухлена катедрала "Света София". Има и руско селище, което може да бъде посетено от туристи. Много руснаци живеят и работят там, а и преподават в университетите. И изключително студен град! Там е най-големият фестивал на ледените скулптури. Голяма красота е! Та, Харбин е доста свързан исторически и културно с Русия.

Путин просто е отишъл да кандидатства за санитар в университета. За времената след края на специалната военна операция. А вие правите голяма новина.

Путин гледа като уплашен шебек.

Пука му на свободния свят кой какво си мислел че санкционира.

Питин знае как да се бъзика тънко с колективния запад :))))

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги. Гарантирам му че именно и единствено с моята интимна компания ще открие и получи плодовете на безкрайното физическо и емоционално удоволствие и щастие което може да му поднесе само истински страстно желаеща го жена - аз, само. Много съм сериозна и гарантирам, че сте открие една прекрасна неподозирана от него сфера на живота и то по всяко време ако реши да сподели интимният си свят с мен. От все тази искрена, млада, сериозна, красива, слаба, спортна фигура, дискретна, лоялна, преданна, и безумно страстно желаеща го жена-българка. Ще смеся пак постинга ми, защото ми го трият перманентно или ме плоблкират: Посетил е защото в Щатите се правят безумни пари от Висше Образование. Така че, когато някой държавен университет ти предлага иновация и откритие, а ти прибираш по 20 000 евро само годишна такса от студент, този някой ти пречи на бизнеса. А истината е проста: Образованието и науката са изкуство; то се определя от таланти; а те не зависят от това дали дипломата ти струва 20 000 евро на семестър или 700 евро от някой Държавен ВУЗ. Както казвам обикновено аз: Формулата на водата е Н2О на всички езици.

ИТ Новина !?

Що?

Ако не беше техническата революция и свободната пазарна икономика на Запада, след колко хиляди години Китай щеше да има компютри и самолети? Най-вероятно никога. Поне се опитайте да говорите истината. Китай окраде множество технологии, след Пинг-понг дипломацията на САЩ и глупавата идея да правят бизнес там. Не че не е имало плюсове, но като цяло беше глупаво. Целта на всички тези прикрити спящи империи е унищожение на свободата, която носи Запада.

А да кажеш нещо по въпроса за кражбите извършени от този "велик Запад". Колко неща откраднаха от Китай? Мммм Наясно ли си? Или за кражба се брои само в наши дни станалото. Я попрочети нещо за пиратите от "великия Запад". За колониалните държави също. И пак говори за Китай и кражби. Аман от еднокнижници.

Стана наистина досадно, неграмотни хора да ме карат да чета... Още по-досадно, слуги на огромни империи да реват против колониализма...

Досадното е да не виждаш по-далече от носа си, но да продължаваш да редиш опорки, които даже не разбираш. В нашата държава такива като теб се определят като чуждопоклонници. По точно определение е слуги на чужда държава и национални предатели. България не провежда колониална политика. Тогава чии интереси защитаваш?

Ами показал е на западналяците колко им струват санкциите, реална наука се прави в Русия, Китай, може би Индия. Запада само копира, внедрява... и претендира. За смях на кокошките.

Ти сериозно ли.... ?

Вярва си човека... факти няма, но вяра има цели кофи. За съжаление обаче, вярата ни стомаха пълни, ни болести лекува... За това и в рассията рупат брезови кори, а в китай бачкат за купа ориз...

Идиотите налагат санкции, а умните ги преодоляват и се развиват.

Може би за да дразни,тези които санкционират.