Коментари - Учени: Земята вече е ”токсична планета” | IT.dir.bg
назад

Учени: Земята вече е ”токсична планета”

Учени категоризираха Земята като "токсична планета".

Обратно в новината

Коментари - Учени: Земята вече е ”токсична планета” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко! Вички ще умрем скоро - след само няколко десетки милиона години. Ако ни се размине то пък звездата ни ще приключи след около 5млрд. години. Не се кахърете! Сега за да се успокоят и невероятните учени и публицисти открили тази невероятна новина - нека помислят колко е средната продължителност на човешкия живот... Нека пак пробват да ни плашат...

"Когато и последното дърво бъде отсечено, Когато и последната риба бъде изядена, Когато и последното езеро бъде отровено, Тогава хората ще разберат, че не могат да ядат пари."

Тази еко истерия силно напомня езически пантеизъм или култ към творението. Питайте Ал Гор. Той е в кухнята на това безумие което тепърва ще набира сила в името на голобалният сатаниски контрол. А то произлиза от това че някой хора са забравили кой контролира тези неща и се грижи за творението. Изглежда разпрделителите на чужди блага искат да изземат фунциите му, което е някак свръхестествено безумно.

Тея лайнари не разбраха , че живата материя непрекъснато се адаптира към околната среда с цената на жертви. Така че , които от нас се адаптират по-бързо - те ще оцелеят ! Нема да се плашите ! Едни от нас ще умрете , други ще останем !

Трябва глобално правителство и ограничение на раждаемостта до максимум 2 раждания. Проблема с паплачта тип мангали се решава с материални стимули - 10 000 лева за кастрация на жената след първо дете и втори шанс 5000 след второ. ЗА трето никави помощи за четвърто рестрикции. Това гарантира продължение на гените, средства за издръжка на детето и образованието му, родителска грожа в по-голям обем и т.н. Особенно подходящ механизъм за територията на България.

Сатана споделя възгледите ти.

Е то не може хем евтинко, хем топличко, хем лесничко хем 7 милиарда.

Консуматорството до това води, не може на две години да сменяш телевизор, телефон, компютър и какво ли още не и да не се отразява на качеството на въздуха и природата - всеки един да се замисли колко боклук генерира и каква част от това се рециклира на 100%! Голяма разсипия!

Тоя пост от Нокиа 3310 ли го написа?

На телефон с шайба. Ало, ало, дуплекса, затвори бе.

Не се притеснявайте всички сме за там. Само с последния човек ще има проблем - няма да има кой да го погребе. Но като се замисли човек няма да има и на кой да мирише непогребан.

Фири

От гледна тиочка на Земята като планета тя доста дълго е била с такъв климат и атмосфера, че и най-мръсния химзавод е като Свеж парк по сравнение. Така, че много моля да не се спекулира със това сякаш земята е едно човекоподобно същество и много страда.Земята е огромна планета и човека пъпли по каменната коричка отгоре и си мисли, че прави нещо. Човека може да си осере сам пейзажа в това няма спор.На земята и е все тая. Пак да кажа, че е имало периоди с качествени вулкани избили до 95% от животинските видове.Космическа радиация. Удари на Астероиди. Така, че земята е вряла и кипяла. Да му мислим ние. тъпо е да режеш сам тънкото клонче на което седиш.

Всъщност изобщо не мислите, а преразказвате всеизвестни масови вавилонски митологии.

Прилича ми на журналист, платен паниьор, а не на учен. Според скромното ми мнение, най-важният проблем на човечеството е "софтуерен" (в главите на хората) - чудовищната алчност на група хора на Запад, които са готови на ВСИЧКО, и чудовищното манипулиране на съзнанието на обикновените хора по света. Всичко друго е последствие.

Чистият и екологичен Изток няма никакъв принос..

Фири

Пич, химията ще ни нахрани след което ще ни убие:) Иначе да замърсяването трябва да се ограничи. Просто е неприятно и излишно и е само заради интереса на малка група хора от бързи печалби. А иначе само изригването на един по-голям вулкан слага в джоба си цялата човешка дейност по "замърсяване".Защото токсични и замърсителни неща по нашата човешка класификация се оказват съвасем екологични от гледна точка на планетата ни.Примерно пепела от вулкана сероводорода и въглеродния двуокис са ем парникови ем токсични от човешка гледна точка газове ама не са такива от планетарна.Това също е един естествен процес който за нас е доста опасен като хора но за планетата изобщо не е.Да не забравяме и за последния голям катаклизъм убил динозаврите и сичко над 20 кила преди 65 милиона години.Без него едва ли бихме се появили въобще като вид.

Земята се чисти сама, със земетресения, вулкани,наводнения и и други бедствия! Тя сама ще регулира прираста на населението!

zeddd

За какъв прираст на населението говорите? Схванахте ли статията? Четохте ли я изобщо?

а ти чете ли я

Токсините ''боклуци'' са си били на земята от милиарди години! Човека не ги е произвел ,а ги е извадил в атмосферата и океаните. Същевременно такива ''токсични боклуци '' излизат от вулканите в особено големи размери!

Може да е токсична, но щом не е отровна, няма проблеми!

Когато Земята усети, че и пречим, може да си реши проблема точно за 24 часа. Няколко земетресения, вулкани и човечеството е дотам. Всичкия индустриален отпадък може да изчезне за няколко часа при обръщане на плочите. Само дето покрай него ще изчезне и останалото. Je suis Gaia

правилно Владо и след сто хиляди години земята ще започне на чисто от амебата и чехълчето

МИ ПРЕНАСЕЛЕНА Е ОТ ТОКСИЧНИ БОКЛУЦИ ,КОИТО СЕ РАЗМНОЖАВАТ С БЯСНО ТЕМПО.

Всеки си мисли, че другите са боклуци, а той е хубав.

Аре сега някой да разясни какви цифри са тези гигатони мегатрони и какви ли не още подобни. и да ги съпостави с нещо, което ще разберем!

Докато написа това тук, можеше да питаш гуглето

привет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.