Жена имплантира в кожата си LED светодиоди

Уинтър Мраз е трансхуманистка, чиито крак е 3D принтиран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може би действат като мигачи

направо си вкарайте жица в мозъка, директно да получавате тъпотиите от фейсбук

Еха-а-а, светодиод на пката, кеф, Коце, кеф!

тъпашките коментари по-долу. Някои от коментиращите не си дават сметка, че именно благодарение на такива импланти хиляди човешки същества живеят нормално, водят пълноценен живот - виждат, чуват, ходят... Това е част от бъдещето. Наскоро четох, че вече успешно е принтирано сърце от подходящи материали. Може би скоро ще бъдем свидетели на "монтаж" :))) на подобно сърце, което ще помогне за спасението от бича на съвременната цивилизация - болестите на сърдечно-съдовата система. Ето, това би било новина, а не че някъде създали ново средство за убиване, за отнемане на човешки живот!

разбира се, това ще е само за богаташите

Колко ли интересно ли би било да си имплантираш шарени светодиоди на главата на ...я?

Аз от кога чакам тааа технология . Сега че си прасна зелен диод на х..я и чевени диоди на гъза .... дан ма бъркат в тъмното...... уууууии.

Свят широк, шашкъни мноого :)

Това не е много по-различно от татуировките. Даже, поне за мен, е по-приемливо.

Ама сте малоумниииии..... я сега ми кажете може ли светодиод да не е LED?! Та нали зад това съкращение се крие Light-emitting diode! Както и да е ...

те по килограм силикон си имплантират, та това малкото ли няма да го намърдат някъде. Утре започвам да правя сутиени за безжично зареждане на импланти.

"Трансхуманизмът е американско субкултурно течение.." Проучете кой финансира това течение и ще се изяснят много неща. Французите навремето са казвали: Търсете жената. Сега евреите казват: Вижте пътя на парите.

Човешката простотия е безгранична!

Едно време като са почнали да си слагат контактни лещи, малоумници като теб са блеели същата песен.