Коментари - Учени: В метеоритите има органични съединения | IT.dir.bg
назад

Учени: В метеоритите има органични съединения

Учени от Националната лаборатория "Лорънс Бъркли" в САЩ са установили, че метеоритите от астероидния пояс съдържат сложни органични съединения и вода.

Обратно в новината

Коментари - Учени: В метеоритите има органични съединения | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и от тези АМинокиселини е станало Дърво?????

Напразно ще бъде ходенето до Марс. Щом ние земляните сме успяли да осерем дори и метеоритите, няма съмнение какво ще намерим на Марс или другите планети. А нещо за миризмите могат ли да кажат?

По случайност, нямало нито време нито пространство, и видиш ли, отнякъде се пръкнала една свръх материална точка. Взривила се тая точка пак по случайност, и станала на вселена. После пак по случайност, както си удряли светкавици, някоя от тях ударила и създала първите органични съединения. После п случайност, те (органичните съединения) решили да се развиват, и се развили до живата природа която виждаме днес, и за което си нямаме още и представа как работи. Предполагам добивате представа колко глупаво звучи. Идея си нямаме още как стоят нещата.

Напротив. Имаме не само идея но и Божествено Откровение. Имаме и реална наука, която е в пълна хармония него.

Реалната наука най отговорно заявява че сте произлязъл от маймуна колега.

И дори всички тези случайности да са се случили, това не обяснява от къде е дошла душата, и кой е източникът на съзнанието. Чувал съм нелепи твърдения от недоучени, които имат самосъзнанието на неодушевени предмети, но това тяхно психическо отклонение не обяснява дори корените на въпросното самоСЪЗНАНИЕ.

Хилядите различни видове молекулярни машини в живите клетки необходими за осъществяване на техните биологични функции работят единствено когато са напълно завършени и фунционални. Тяхното съществуване в клетката има смисъл само когато са фунционални. Както един двигател няма да работи ако не са изработени всичките му съставни части и сглобени в правилна последователност от интелигентният му дизайнер, за да осъществява неговият предварителен замисъл.

РНК, ДНК и белтъците са много неустойчиви на ултравиолетова светлина, кислород и вода. ДНК е неусточйива дори в защиотената среда на живоат клетка която поддръжа постоянни вътрешни условия наречени стазис. Затова има нужда от постоянна поддръжка, осъществявана от специални ензими. Натуралистите не спират да мечтаят информацията, вселената, организацията и живота в нея да се са появили спонтанно без причина като чрез магия. Но такива неща не се случват в природата. Обаче се случва често егото на падналият в грях човек да иска да заеме мястото на Бог в неговият живот. Резултата от такъв грешен избор никак не е добър за човека и обещството, което иска да слуша егото вместо Бог и да се покланя на временното тленно творение вместо на вечният свят Творец.

Напразно си се хабил толкова да пишеш. Дано поне ти плащат добре. UV не е като неутриното да прониже скала от край до край. Установено е, че за микроорганизмите и органинчните молекупи е нужен 1мм скален слой за предпазване от UV. Затова вътрешноста на метеоритите е достатъчно защитена от UV.

Тези молекули са неустойчиви на UV лъчи, кислород и вода, което е научен факт. ДНК е неустойчива дори в защитената среда на клетката, затова са необходими ензими които постаняно се придвижват по нейнат адължина за да поправят структурата и. Не съм коментирал нищо за метеоритите.

Нищо ново. Просто са преоткрили теорията за панспермията, изказана още преди 25 века от Анаксагор и обсъждана през 19 и 20 век от много учени.

Доста ново. Не бива да се смесва хипотезата за наличие на органични вещества на астероидите и доказателство за съществуването на тези вещества. А за панспермията е още рано да се твърди каквото и да е, освен че засега е възможна, но недоказана.