Коментари - Учени обещават да живеем до 120 г. с ново хапче | IT.dir.bg
назад

Учени обещават да живеем до 120 г. с ново хапче

Руски учени разработват хапче с новооткрит антиоксидант, който ще удължи живота ни до 120 години.

Обратно в новината

Коментари - Учени обещават да живеем до 120 г. с ново хапче | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва бързо да дадат хапчето на Путин за да има време да ги ликвидира окончателно.

С новото хапче Путин ще може да оправя Расия още 50 гадини!

Направили ли са си добре сметката въпросните учени? Ето какви са възможните варианти при такова увеличение: 1. Отлагане на смъртта с 40 - 50 години. След 75-ата ще сме в голяма степен слепи, глухи и неподвижни. Някой ще трябва да се грижи за нас от 75 до 120 ни година. 2. Забавяне на процеса на растеж. Ще прохождаме на 2 години. Ще тръгваме на училище на 10 и ще учим до 38. Ще работим до 100 и всяка година ще ни повишават възрастта за пенсиониране с 6 месеца. Полово ще съзряваме на 30 години. 3. Третият вариант - да растем със сегашните темпове до 30; 40 или 50 години, след това да задържим на това ниво до 119-тата и после набързо да угаснем е невъзможен - винаги при всякакви хапчета днес ще сме по-стари от вчера и по-млади от утре.

Хапчето с водка ли се приема ? :)

Ами нали трябва да се прочисти стомаха от всичко вредно бе бай Харалампи. Няма да търкаш стомаха си с четка я. Приемаш водката половин час преди хапчето, за да почисти и дезинфекцира. Сериозната профилактика изисква и самото хапче да го приемеш с водка, тя водата си е идеална среда за развитие на бактерии.

Единственият начин да закрепим пенсионният фонд у нас. Ще вдигнат прага до 105 годишна възраст.

рунаците са много напред браво,ама имаше ли нужда и без това тъщата отсега досжда,само да не се добере до тоз"аспирин".....

хахахахаха евалата

Ами ,че то и сега сме подложени на ГЕНОЦИД, а представяте ли си кво става, ако се появи това хапченце? Ще ни унищожат както се работи по въпроса не до 2050, а до 2020.......

Ако, пием две апчета дали докарам 240 годин

Zatova ruskite ycheni jiveiat po 65 godini

Че то и сега живеем ДО 120г. ДО!!! :))

Да се надявам да не гомизобретят скоро , че има опасност моята свекърва, която е на 70 да го вземе и трябва да я търпя още 50 години хахаах:))))

А искаш ли теб да те "търпят" до 120 години?:)))

сменете лъжливото заглавие, бездарни дирници, и вземете преведете поне още 10 реда

А хапче за поумняване? Кога? Че доста тъп народ има вече. И не е важно колко си живял а как.

А до колко години ще можем да чукаме? Това е по-важно.

До 65, после ша чукаш на НОИ.

Прав е босът като иска да вдига възрастта за пенсиониране

Значи от утре ги пускам в продажба. Който умре, да се оплаче в Комисията за защита на потребителите.

По-банални коментари не бях чел. Доста от коментиращите, за да се направят на остроумни и оригинални коментират как в България ще вдигнат пенсионната възраст. След първия коментар вече не е много интересно да чета едно и също!

Учени обещават да живеем до 120 г. с ново хапче, кабинета Борисов" в проектобюджета за 2015 г. увеличава пенсионната възраст. От 1 януари мъжете ще се пенсионират при навършени 104 години и 88 години стаж, а жените - съответно на 100 години и 85 години стаж. Параметрите са част от пенсионната реформа, приета при предишното управление на ГЕРБ и замразена от правителството на Пламен Орешарски.

И като ми се отвори една перспектива за културно, интелектуално и духовно развитие - та в Крим и Донбас ще ходим за обмяна на опит тогава...

Това е лоша новина за родната пенсионна система....

не е вярно нашите политици да не са прости вече почнаха да увеличават пенсионната възраст превантивно

И сега можеш да живееш 40 по 3, използвайки една стока произвеждана в Колумбия.

Руските учени,от магаданският институт ли са?

А на колко водки са били руските учени, когато са решили да направят това чудиодейно хапче :)

Четох само до "руски учени". Няма сериозен руски учен останал в Русия.

В БОЖИТЕ РАБОТИ не се месете! Хапчета пият само болните и лудите! За руските най-най-най сме слушали много и не сме видели нищо да се е потвърдило.

Жалко, скоро почина една жена на 121 години мисля, а можеше да живее с година по-малко с това хапче. А онзи гуру дето твърди, че е на160 години??

Само да не го изписват по здравна каса в България, че ще бъде един живот :):)

Творецът ни предлага тази възможност откакто съществуваме на тази планета. Но ми се струва че малко хора ще пожелаят да получат тази награда, защото това изисква вяра, усилия на волята и изграждане на нужният характер и е свързана с известни трудности в днешният комерсиален свят. Слабите духом или заблудените ще я отрекат, вместо да направят усилие да се променят към по-добро.

Понеже по поста ти съдя, че си осъзнат, значи Творецът ще те остави да живееш 120 и без хапчета, нъл тъй :)))

Няма гаранция. Става въпрос за безсмъртие а не за конкретен брой години. Но вие би трябвало да го знаете, след като се наричаме християни.

Съдейки по коментарите ви, Кретенията е заляла страната или от както стана модерно туй чудо "ИнтернеДа", многото маргинали се научиха да натискат копчетата.. Такива глупости пишете, че ме е срам, че сме часто от една територия.

Леле крийте тая новина, че ще работим до 116 годишна възраст. Добре, че властващите са неграмотни...

Ресурси в света има колкото искате - вода, храна и прочие. Обаче определени групи от "елита" нарочно ви промивът мозъците с противоположно инфо, за да сте скромни да не гледате към богоизбраните.

В тази връзка забележи колко първосигнални минуса са му цъкнали на този с руския ник, под коментара ти!

Това не може да бъде никаква новина, просто защото не е актуална, т.е. не решава никакъв проблем от тези, пред които е изправено днешното човечество. Изключението може би е само в посока пътувания в космоса към далечни дестинации, където ползата от това "хапче" може да се докаже. Всъщност тази новина е по-скоро за отвличане на вниманието, отколкото някаква сензация. В света от дост време се клонират хора (от управляващите елити) и така им се продължава животът. Американците са водещи в тази област...

мале тъщата ........

България вече одобри вдигането на пенсионната възраст до 100 години.

Сега ще започне една търговия с руски хапчета, не е истина. Чак ме обхваща страх, като си помисля, колко кандидат безсмъртни ще се изръсят, колкото им посочат. То по телефона още кълват, а си представям, как и колко ще се ръсят пред руския блистер с "чудото". Поне може и правнуци да гледам, ако е истина това, ама едва ли ! :-)

И каква ще стане тя ? един милион работещи ще издържаме два милиона паразита (знаете за кои става въпрос) и 5 милиона пенсионери. И БСП ще е на власт постоянно.

абе как не ви е срам да си измисляте и да пишете глупости - Според д-р Скулачев новото хапче ще може "да отложи старостта" - може а не ще! случаите на инфаркт не се свръзват с митохондриите, това от къде си го изсмукахте?

Идеално, направете го и евтино и ще станем 40 милиарда. И без това няма достатъчно вода и храна, а евтината храна е ужасна.

Това,че няма достатъчно ресурси /храна и вода/, го говорят гестаповските медии....Има доста инфо из нет-а, ама кой да чете?! нали е по лесно да се гледа това което казват по БТВ , НОВА и тем подобни медии?

Моля ви, не пишете нищо за подобряване и удължаване на живота с нетрадиционна медицина. Българите са с най-голяма смъртност във всички възрасти, но "милите" ни управници ежедневно ни скъсяват живота с ограничаване на достъпа до здравните ни услуги и повишаване на годините за пенсия.

Не са управниците, не са... Ние ни скъсяваме живота сами

Бе то и боабът живее 1000г., ама си остава дърво.

Ама защо бе, защо съобщавате такива новини? Сега ще вдигнат възрастта за пенсия на 119години. Жена, дай ми валидола....

Да бе, 120 години, туй е като онзи дето го приемали в комунистическата партия, щото хапчетата сигурно не са съвместими с много работи: Та като влизал му казали: Трябва да си за пример. Не трябва да пиеш. Не трябва та пушиш, не трябва да ходиш по жени. И го попитали: готов ли си да дадеш живота си за компартията? -- Ами, да, защо не. То туй живот ли е.

Даже мога да разкрия съставките на хапчето-сибирски гъби,сланинка-тоненко,огурчик,чесън.водка царская-100 години за всеки

Те и за Еболата хапче откриха ...

Глупости. Това са пиянски фантазии на сибирски алкохолици. На тях все нещо им хрумва...

И днес изкара хонорарчето... нещастник!

Ама и вие сте едни от ДИР.БГ , как може да публикувате такава статия, сега нашите управляващи като я прочетат веднага ще дигнат пенсионната възраст до 119 г. :))))))))))))))))