Huawei обяви днес, че вече е възможно прехвърлянето и синхронизирането на данни от HUAWEI Health към Strava. Това означава, че всеки с носимо устройство Huawei вече може да прехвърли данните си в акаунт на Strava, възползвайки се от многобройните функции за проследяване на активностите си и ползите, които предлага общността от Strava потребители.

От днес, всички актуални данни и резултати от различните практикувани спортове, измерени чрез HUAWEI Health, както и подробна информация за активностите по маршрути, вече могат безпроблемно да се прехвърлят в Strava акаунта на потребителя.

Това означава също, че потребителите на Strava могат да се възползват от множеството функции на носимите Huawei устройства, включително дългия живот на батерията и прецизните данни за проследяване, благодарение на водещата TruSeen технология и мултисистемната двулентова GNSS технология.

Функционалността е достъпна в цяла Европа, включително в България, и е съвместима с всички носими устройства на Huawei, включително най-новите флагмани HUAWEI WATCH GT3 Pro и HUAWEI GT Runner.

Генералният мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония - Лиу Ганг-Скофилд сподели:

"HUAWEI Health продължава да бъде нашата основна платформа за прецизно проследяване на здравето и фитнес дейността на потребителите, притежаващи носими устройства Huawei.

Запознати сме с популярността на Strava и по-специално с нейните възможности за приобщаване и споделяне на информация. Именно затова, ние сме развълнувани да предложим на нашите клиенти избор и гъвкавост, като в същото време предоставим на потребителите на Strava многото функционалности, които притежават носимите устройства Huawei.

Радваме се, че правим още една положителна стъпка напред, изграждайки силна общност, фокусирана върху здравето и фитнеса в световен мащаб."

  1. Как да синхронизирате HUAWEI Health със Strava:
  2. Влезте в приложението HUAWEI Health
  3. Кликнете върху "Me"
  4. Плъзнете надолу и изберете "Privacy Management"
  5. Изберете "Data sharing and authorisation"
  6. Кликнете върху "Strava"
  7. Натиснете "Connect with Strava"
  8. След това ще бъдете пренасочени към уебсайта на Strava, където ще трябва да въведете данните за вашия акаунт в Strava и да влезете в него
  9. Разрешете на приложението HUAWEI Health да се свърже с вашия акаунт в Strava, като изберете "Authorize"

За повече информация относно свързването на Strava с приложението HUAWEI Health, моля, посетете инструкциите за свързване на сайта на Huawei България.

За HUAWEI Health

Приложението HUAWEI Health записва вашата активност в над 100 различни спорта, от начинаещи до напреднали нива. Независимо дали искате да започнете своето фитнес начинание, да следите здравето си или да управлявате удобно вашите смарт устройства - HUAWEI Health притежава това, което търсите.

Това е вашият интегриран съветник за здраве и фитнес. Пазете данните си поверителни или ги споделете с цел проследяване на маршрути - решението е Ваше. Най-новите здравни и фитнес функции са сигурни и лесни за употреба. HUAWEI Health+ се предлага и чрез абонамент за тези, които търсят платформа с допълнителни функционалности.