Най-мъжкото списание е решило да развие собствен лейбъл за игри, а новият игрови контент се очаква да бъде готов до края на годината пише mcvuk.com. Тестовата игра е духа на култовата Grand Theft Auto, но се играе онлайн и през браузър.

Мастодонтът от развлекателната индустрия е подписал договор с немския разработчик на браузърни игри Bigpoint Games. По думите на Пол Лий, изпълнителен директор на Playboy, компанията ще заложи на съдържание с високо качество и ще привличат геймърите с професионална изработка на онлайн игрите.

Първата игра е MMOG - трейлърът може да се види на сайта Playboy. Играта се нарича Poisonville ни въвежда в измислен град в Щатите, където престъпността и корупцията управляват. Играчите преминат серия от мисии, където "противодействат" на корупцията, трупат респект и възстановят опетненото си име.

По време на играта, геймърите са изправени пред тежки предизвикателства: жените са Playboy-базирани, а всички транспортни средства се управляват във full 3D режим. Могат да участват в еднолични схватки, да се включат във войните на уличните банди и въобще да се вживеят във възможностите на виртуалната среда - единствено само през уеб браузър.