Huawei пуска на българския пазар ново попълнение на изключително успешната си линия младежки смартфони - P smart. Новият модел се казва P smart Z и веднага се отличава с изскачащата си селфи камера. В подкрепа на индивидуалността на притежателя си, освен в син и черен цвят, той ще се предлага и в стилно зелено - Emerald Green.

Запленяващ дизайн

Задният панел на P Smart Z разполага с уникална разделителна линия, която играе решаваща роля в изграждането на неговия отличителен дизайн. Гладкият гръб на смартфона е облицован със специална копринена текстура, която отразява светлината по неподражаем начин, заигравайки се и с най-малкия детайл. Huawei P Smart Z е смартфон, който спокойно можете да оставите на масата пред себе си дори и в най-изисканата компания.

Вижте как изглежда Huawei P Smart Z >> >> >>

Изразителният Ultra FullView дисплей

Екранът на смартфонът ни все по-често се оказва екранът, на който гледаме филми или играем игри. Благодарение на изскачащата селфи камера, 6,59-инчовият дисплей на Huawei Smart Z няма никакви прорези, които да нарушават картината. Благодарение на този Ultra FullView дисплей, няма да пропуснете нито един филмов детайл и нито един противников играч няма да може да ви изненада лесно.

Иновативната Pop-Up селфи камера

Както вече стана дума, върху дисплея на Huawei P Smart Z липсва прорез за селфи камерата. Тя е скрита и изскача автоматично за 1 една секунда, когато искате да си направите селфи, и се прибира веднага щом приключите. Механизмът е много надежден и функционира нормално при температури от -20 до 60 градуса, така че можете да сте сигурни, че всеки миг ще бъде съхранен, стига да поискате.

Усъвършенствана AI фотография

Иновациите в мобилната фотография винаги са били основен приоритет за Huawei и новият P Smart Z не е изключение от тази тенденция. Неговата 16 MP AI селфи камера предлага оптимизиране на изображението в реално време в 8 възможни сцени, като също така интелигентно коригира интензивността на ретуширането. Като стана дума за ретуширане - P Smart Z предлага такова и на 3D портрети. Както предната, така и основните камери (16MP+2MP) могат да ретушират вашите портрети със светлинни ефекти и студийно качество, за да изглеждате по възможно най-добрия начин във всяка ситуация.

С Huawei P Smart Z няма нужда да се тревожите за качеството на снимките си независимо от ситуацията, в която се намирате. Захранваната от AI алгоритъм основна камера е способна да разпознае 22 категории и над 500 сцени в реално време, както и да анализира и оптимизира интелигентно сцените, така че всеки кадър да бъде по-точен и по-ярък.

И това не е всичко. С помощта на допълнителен 6Р асферичен обектив камерата ефективно абсорбира светлината, като по този начин подобрява контраста, осигурявайки по-качествени изображения.

През цялото това време можете да сте спокойни, тъй като има къде да съхраните всички тези спомени. Huawei P Smart Z разполага с 64 GB вградена памет, като тя може да бъде разширена до 512 GB. А до 11 август с тях можете да участвате и в конкурса Huawei InFocus Awards и да спечелите атрактивни награди.

Красота и мощ в едно

Под привлекателната външност на P Smart Z се крие подобрен 8-ядрен процесор Kirin 710F, който предоставя отлична оперативна скорост и намалява значително разхода на енергия. Смартфонът работи бързо и гладко дори когато играете игри с високи системни изисквания или такива със стрийминг на живо.

Батерията на новия смартфон на Huawei също е впечатляваща - тя е с капацитет от 4000 mAh и интелигентна енергоспестяваща система, което увеличава значително енергийната ефективност на P Smart Z.

Смартфонът функционира с EMUI 9, който осигурява изчистен интерактивен дизайн и множество интелигентни функции, които максимално улесняват потребителите.

Новият модел вече е наличен в търговската мрежа от понеделник, 22 юли, на препоръчителна цена без договор от 529 лева, както и с изгодни планове от мобилните оператори.