Коментари - Не беше само Чернобил: Кои са останалите големи ядрени инциденти | IT.dir.bg
назад

Не беше само Чернобил: Кои са останалите големи ядрени инциденти

Те са причинени от небрежност, корупция или дори обикновено мародерство

Обратно в новината
| Автор : Стоян Гогов

Коментари - Не беше само Чернобил: Кои са останалите големи ядрени инциденти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не всички дебили са русофили, палестинофили и вГЪЗрожденц,и но всички русофили, палестинофили, вГЪЗрожденци и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!

Чернобил не е никакъв инцидент! Чернобил е добре проведена операция на ЦРУ с цел да се навреди на СССР. ЦРУ се добира до Дятлов, вербува го а Дятлов разрушава реактора като го включва в опасен режим. Дали Дятлов е бил купен с пари или е бил принуден по някакъв друг начин не е от значение. Дятлов оцелява при взрива въпреки че се намира в епицентъра а години по-късно умира при мноиго странни обстоятелства. ЦРУ вероятно му е затворило устата за да не разкрие истината.

Ех тия блядки... всичко вършат с две леви ръце, а после все ЦРУ им срало в гащите...

А инцидента отпреди около 50 години с четирите ядрени боеприпаса паднали в Испания след сблъсък на краварски Б-52 със самолет цистерна за дозареждане във въздуха КС-135. При удара в земята предпазителите на единия боеприпас не издържат и в него се взривяват обикновените заряди монтирани в бойната глава част от тригерната верига. Плутония се разпръсква и заразява околността. Краварите не са почистили още напълно района, въпреки обещанията им дадени към Испания, член на НАТО също като нас.

Може и да не е бил само той, но ние ние бяхме облъчени от него, благодарение на БКП съветските лъжи и социализма, за който човешкият живот не значеше нищо!

Нека автора на статията да си свери времето и годините на инцидентите и да не пише глупости....

Авторът явно е пълен боклук, всички големи ядрени аварии са в СССР има изчезнали градчета, замърсени за векове реки и езера, замъсяване на океан и др. с много жертви.

най-големия "ядрен инцидент" е този в Хирошима и Нагазаки, няма по-голям, извършен умишлено "инцидент" с цел избиване на повече хора

ЦРУ са знаели за инцидента още от 1957 г. Те го пазят в тайна, поради притеснения от възможни сходни инциденти във все още неукрепналата американската атомна промишленост. По-голяма глупост скоро не бях чел.

НалЕ? Те ЦРУ са известни със своята искреност, никога нищо не крият от масовата общественост! :)

Докато се дават пари за оръжие и не се разработват (или използват) вече открити технологии е така. В крайна сметка - от 50-те няма развитие в тази област. Логично, защото нефта е по евтин и с по-големи (или по сериозни и огромни печалби) от евтин метод за енергия. Същото е и с перките и фото и т.н. - един безкраен цикъл да излежеш на почти нула и то невъзможно, но е "еко" ... тези, които останат след нас (ако има такива) ще споделят. както и да го погледнеш исторически - до 50-те год., бум в изследванията за енергия и после затишие ..... защо ли?

Ами като слушаш глупостите които говорят по новините ще си излъган и заблуден. А развитие има. Руснаците сега правят безотходен ядрен енергиен комплекс със затворен цикъл, който е нещо като перпетуум мобиле. И името на проекта не случайно е пробив. И този огромен, сложен и скъп проект се случва в момента докато ги чакат да фалират заради войната в Украйна и паралелно на производството на оръжие. Затова зашада иска да унищожи Русия за да не движи прогреса. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Статия с която ни подготвят за авариите които се очакват като построят американската АЕЦ и заради американският уран за АЕЦ Козлодуй, както и за проблемите които ще имаме като почнеме да складираме отработеният уран в България Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ай изчезни вече с твоя анал в инстаграм.