От 30 януари Huawei, заедно със своите партньори А1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет, ще пусне на българския пазар Mate 30 Pro1 в цвят Space Silver в комплект с черни безжични слушалки FreeBuds 3. Предложението е лимитирано до 100 бройки и е придружено с Premium Service обслужване, което ще направи първите притежатели на Huawei AppGallery смартфон у нас наистина специални.

Huawei Mate 30 е комбинация от върхови постижения в областта на производителността, базирана на изкуствен интелект, и на мобилната фотография и видеография, с които стои начело на теста на мобилни камери DxO Mark. Освен с изключителния си хардуер, Mate 30 Pro се отличава и с това, че е първият флагман, с който Huawei подава заявка за промяна на статуквото на мобилния пазар.

Той се базира на отворената платформа Android 10 AOSP с EMUI 10 без наличие на Google Mobile Services (GMS). В сърцето на неговата екосистема стои Huawei AppGallery - собственият магазин на компанията, в който ще намерите ежедневно увеличаващ се брой приложения от Huawei и трети страни. Те работят с постоянно обогатявания набор от софтуерни инструменти, познат като Huawei Mobile Services (HMS). HMS стои и в основата на екосистемата от свързани устройства на Huawei и услуги като Mobile Cloud, Themes, Browser и други.

Huawei FreeBuds 3 са безжични случалки с open-fit дизайн, базирани на първия собствен чип на компанията за носими устройства Kirin A1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с висококачествен звук благодарение на своя 14.2mm large dynamic driver, и с интелигентно двупосочно шумоподтискане. Околният шум се изолира в желаната от потребителя степен, а звукът при разговори, предаван към другата страна на линията, е кристално чист, благодарение на двойката микрофони и сензора за костна вибрация. FreeBuds 3 предлагат още безжично зареждане, включително и директно от Mate 30 Pro, и още множество екстри, работещи оптимално с EMUI 10, с който идва смартфонът.

У нас Huawei пуска лимитираното си предложение Mate 30 Pro + Free Buds 32 на препоръчителна цена от 1999 лв. за свободна продажба или с изгодни абонаментни планове от мобилните оператори. Количество е ограничено до 100 броя и първите 100 български потребители, които ще станат част от новата ера на пазара на мобилни устройства, ще получат и Premium Service следпродажбено обслужване. То включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти, специализирана услуга по горещата линия, както и възможност за индивидуална консултация с технически съветник.

Huawei е компания, ориентирана към своите потребители, и проактивно търси тяхното мнение. Тя се фокусира върху развойна дейност, с която максимално бързо да задоволи и надскочи очакванията на тези, които са й се доверили. За нея 100-те притежатели на Huawei Мate 30 в България са партньори в изграждането на нов, по-удобен и качествен начин на живот, комуникиран като Seamless AI Life.

Затова в рамките на Premium Service, те получават и възможност за участие в проучване на Huawei за потребителското изживяване с Mate 30 Pro. Компанията предварително изказва благодарност на всички, които попълнят регистрационната форма на уеб сайта consumer.huawei.com/bg, с която се съгласяват неин екип да се свърже лично с тях и след отговоряне на зададените им въпроси, да им изпрати подарък Huawei Band 4 в рамките на една работна седмица по куриер на посочения от тях адрес.

Mate 30 Pro с Free Buds 3 и Premium Service с възможност за получаване на Huawei Band 4 ще бъде изложен и ще може да се закупи от 30 януари от следните локации в София:

  • Теленор в The Mall на бул. "Цариградско шосе" 115
  • А1 в Mall of Sofia на бул. "Александър Стамболийски" 101
  • Виваком в Paradise Center на бул. "Черни връх" 100
  • Технополис Младост на бул. Околовръстен път" 265
  • Техномаркет на бул. Цариградско шосе" 92

За въпроси преди или спед покупката можете да се обърнете и към екипа на Huawei директно във Facebook, с имейл на https://consumer.huawei.com/bg/contact-us/, на телефон 0800 18818 между 9 и 18 ч, или на живо в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. "Леге" 6.