Стартира изцяло нова линия на здрави мобилни телефони с обявяването на motorola defy - първото устройство на бранда в категорията.

Вижте как изглежда Motorola Defy >> >> >>

За да осъществи плановете си за този смартфон, Motorola избра за свой партньор Bullitt Group - световен лидер в производството на здрави мобилни телефони, за да създаде устройство, което може да се справи със стреса на ежедневието и предизвикателствата, които ни заобикалят. Motorola defy притежава реалната устойчивост, от която се нуждаят потребителите, без да прави компромис с производителността, мощността или живота на батерията.

Motorola defy подпомага мисията на Motorola да предостави значими иновации за всички и е тестван за устойчивост в реалния живот. Това е водоустойчив телефон, сертифициран по индустриални стандарти (IP68) и може да бъде потопен на дълбочина 1,5 м за 35 минути, благодарение своя двойно изолиран корпус. Освен това, той е устойчив на падане от височина до 1,8 м и е сертифициран по военни стандарти (MIL SPEC 810H), тестван за издръжливост при екстремна температура, вибрации и изпускане.

34% от потребителите са счупили или повредили смартфона си през последните три години, затова motorola defy предлага защита от ново поколение срещу това ежедневно разочарование. От падане от покрива на автомобила, до изплъзване от джоба Ви, от разсипване на кафе, до оставяне на слънце, този здрав смартфон е тестван до краен предел за да отговори на множеството ежедневни ситуации и случки, които Ви предлага денят. В свят, в който хигиената никога не е била толкова важна, колкото е днес, е също толкова успокояващо, че тази издръжливост означава, че можете да измивате motorola defy толкова често, колкото миете ръцете си.

Правете по-ясни и по-ярки снимки при всякакви условия благодарение на 48-мегапикселовия сензор с технология Quad Pixel, идеален е за снимки по изгрев или залез, както и за времето между тях - камерата се откроява значително в категорията на здравите телефони. Разгледайте своите снимки на 6,5" HD + дисплей, защитен от закалено стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus™. Добавете това, че никога няма да ви се наложи да пропуснете интересен момент, благодарение на батерията от 5000 mAh с TurboPower зареждане, което осигурява два дни живот с едно зареждане. Проектиран за хора, които се предизвикват ежедневно и имат нужда от телефон, който прави същото.

motorola defy се предлага в зелен металик или в черно, с елегантен, текстуриран дизайн, който го прави по-лесен за хващане, както и със сваляща се каишка за китка, с която да го придържате на ръката си и да намалите шанса от изпускане, слагайте я винаги, когато може да Ви бъде от полза.

Наличност и цени

motorola defy ще бъде наличен в избрани пазари в Европа и Латинска Америка през следващите седмици с цена, стартираща от 639 лв. Цената може да варира в зависимост от държавата. За пълна спецификация посетете www.motorolarugged.com. Изображенията могат да бъдат намерени на нашия уебсайт (вие се съгласявате с нашите лицензионни условия, когато изтегляте изображения или видеоклипове).

Moto Defy Спецификации

● Водоустойчив - до 1,5 м за 35 минути. Двойно изолиран корпус

● Устойчив на пясък, прах и мръсотия, влажност и солена мъгла - сертифициран по IP68

● Военни стандарти, MIL-SPEC 810H, тестван за издръжливост при екстремна температура, вибрации и изпускане

● Многократно тестван за устойчивост при изпускане от височина до 1,8 м (6 фута) върху стомана; структурно подсилена PCB; висококачествена каишка за намаляване на броя на изпусканията

● Истинска устойчивост в живота. Мие се със сапуни и леки дезинфектанти

● Мощна 5000mAh несменяема батерия, 20W TurboPower ™ зареждане. USB тип C. Водоустойчив порт. До два дни живот на батерията

● 6.5 "HD + дисплей, защитен от 0,7 мм дебело стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus™ и 0,5 мм вдлъбнатина. Може да се използва с мокри пръсти.

● Android ™ 10 (с надграждане до 11)

● 4 GB RAM, 64 GB ROM, увеличаване на паметта (microSD ™)1

● Qualcomm SD662 2GHz осемядрен процесор

● 48MP f / 1,8 основен сензор + 2MP дълбочина + 2MP макро, 8MP предна камера

● Текстуриран дизайн с допълнително сцепление

● Програмируем клавиш с режим "Натисни и говори" (PTT)

● Bluetooth 5.0, NFC

● 3,5 мм жак за слушалки (водоустойчив)

● Двойна SIM - Nano SIM + microSD ™

● 2-годишна гаранция

● Поддръжка на Android Enterprise

● 2 години актуализации на корекциите за сигурност

● Поддържа записване с Google zero-touch

● Предлага се в зелен металик или в черно