В интернет изтече нова информация за бъдещата серия смартфони на Huawei Enjoy 20. Тя ще включва два модела, а именно Enjoy 20 и Enjoy 20 Plus, като вече разполагаме с част от параметрите на Plus варианта, както и с техни изображения, предава Mobile Bulgaria.

Вижте изображенията на телефоните >> >> >>

Enjoy 20 Plus ще предложи LCD екран с диагонал 6.63 инча, резолюция Full HD+ и честота на опресняване 90 херца. В дисплея липсва прорез или отвор, тъй като 16-мегапикселовата селфи камера е поставена в подвижен механизъм. Освен това ще видим чипсет MediaTek MT6853, 6/8GB RAM и 128GB памет за файлове.

Батерията на телефона ще е с капацитет 4200 mAh, като ще се поддържа технология за бързо зареждане при 40W. Основната камера е тройна и включва 48MP, 8MP и 2MP сензори. В софтуерно отношение ще е използвана Android 10 с EMUI 10.1.

От наличните снимки виждаме Enjoy 20 Plus в син, зелен и лилав цвят, а Enjoy 20 - в черен и светъл градиент. Възможно е моделите да бъдат анонсирани през септември. Устройствата се очертават като един от най-изгодните избори за смартфон през втората половина на годината.