Време е да актуализирате вашия Window. Microsoft обяви, че ще прекрати поддръжката за Windows 8.1 през януари 2023 г. Ако все още използвате Windows 8.1 или по-стара версия, трябва да надградите своята на операционна система сега. Активирането на Windows поддържа платформата актуална и защитава вашите данни. Въпреки че активирането на Windows не е задължително, то е необходимо за сигурността и стабилната работа на компютъра. Новите версии на операционната система могат да получават актуализации и корекции за най-новите уязвимости, с което вашият компютър ще е защитен от зловреден софтуер, вируси или хакери. В момента Windows 10 Pro е идеалният избор за вас!

снимка: Godeal24

Активирането на операционната система Windows 10 Pro не е скъпо и въпреки че цената ѝ в официалния магазин на Microsoft e $199,99, в Godeal24 можете да получите оригинален и евтин Windows 10 Pro само за 7,42 €! Налице е и безплатно надграждане до Windows 11, а godeal24 предлага значителна отстъпка за пакет от пет активационни ключа за 6,14€ на компютър!

Специална цена: Оригинална операционна система Windows

Официалният лиценз за Microsoft Office на уебсайта на Microsoft е скъп, но на лятната разпродажба на godeal24 най-новият Office 2021 е само 26,69 €! Ако трябва да инсталирате Office 2021 за няколко души, рентабилният пакет излиза по 13,79 € за компютър!

Колкото повече купите, толкова повече ще спестите! Предлаганите комплекти са много изгодни!

Комплекти с отстъпка до 62% при използване на кода GOLE62

Вижте още Office предложения >>

50% отстъпка за други версии на Windows (Промокод: GOLE50)

Godeal24 също така предлага широк избор от софтуерни компютърни инструменти, както и известни игри, антивирусен софтуер, програми за редактиране на видео и други разнообразни продукти. Можете да се възползвате от невероятни сделки за известен софтуер като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни инструменти

Godeal24 е отличен избор, който ви позволява да спестявате до 90% от цената за офисен пакет. Лицензите, закупени от godeal24, са 100% оригинални, а за всякакви проблеми или трудности, които може да срещнете по време на процеса на покупка, godeal24 предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване, както и гаранция за връщане на парите!

Процесът на пазаруване е удобен и бърз. Просто добавете избрания продукт в количката и попълнете съответния промокод. Системата автоматично ще изчисли цената с отстъпка за вас, след това попълнете вашия имейл адрес. След като плащането е успешно, godeal24 веднага ще изпрати кода за активиране, информацията за поръчката и подробностите за инсталиране на вашия имейл. Няма нужда от изчакване на доставка, целият процес ще ви отнеме минимално време!

За повече информация може да посетите уебсайта на godeal24 чрез връзката по-горе, както и да научите повече за оценката на godeal24 от потребителите на Trustpilot!

Имейл за връзка: [email protected]

 

* съдържание на Godeal24