Новите безжични слушалки на Huawei - FreeBuds 5i, вече са на българския пазар и предлагат високо качество на звука с True Wireless Stereo (TWS), модерен стил и удобни функции, на препоръчителна цена от 189 лева. Те носят още характерните за серията FreeBuds активно шумопотискане (ANC), с множество различни ANC и EQ режими, като Dual Device Connection за едновременно свързване и лесно превключване между две устройства и операционни системи.

Стилен, комфортен и интуитивен дизайн за трендсетъри

Кутийката за зареждане на HUAWEI FreeBuds 5i е решена в изчистен дизайн, наподобяващ овално речно камъче с текстурирана повърхност, пресъздадена чрез техники за мастилено впръскване. Налице е избор от три основни цвята - Isle Blue, Nebula Black и Ceramic White.

Дизайнът е силно олекотен до 4.9g, което ги прави удобни за носене за по-продължително време. Самата слушалка е с дължина 29мм, което е скъсяване със 7мм в сравнение с предшестващия модел FreeBuds 4i. Така новият модел е още по-универсален и удобен за различни форми на ухото.

Впечатляващ звук, в който се потапяш

HUAWEI FreeBuds 5i са създадени за слушане на звук с висока резолюция и са носители на сертификат за Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Благодарение на мощен хардуер, добри алгоритми, LDAC™ HD audio кодеци и multi-EQ ефекти, оригиналният звук се възпроизвежда на нужната висота.

Multi-EQ ефектите на HUAWEI FreeBuds 5i позволяват на слушателя свободно да настройва аудио ефектите, избирайки например режими Bass boost или Treble boost, според характера на слушаната музика, както и според индивидуалните му предпочитания.

Отлично шумопотискане при музика и разговори

За да гарантират чист звук с минимална интерференция от външната среда, HUAWEI FreeBuds 5i идват с хибридна технология за шумопотискане, която надскача традиционното за in-ear дизайна пасивно блокиране на високочестотния шум. Те са екипирани с активно шумопотискане, базирано на два микрофона и хибридна технология. Така те засичат не само външния шум, а и излишния такъв от самия ушен канал, с което постигат максимална дълбочина на активно шумопотискане до 42dB. Разполагате с три режима - Ultra, General и Cozy, за да адаптирате шумопотискането според спецификата на мястото, на което се намирате - летище, метростанция, ресторант, офис или тих дом.

Телефонните разговори също са с кристално качество благодарение на функцията AI Noise Cancellation, която разпознава и усилва гласа ви.

Богата функционалност за по-лек живот

HUAWEI FreeBuds 5i идват с множество функции за управление, дълъг живот на батерията и IP54 водоустойчивост, всички те насочени към цялостното удобно и безгрижно използване на продукта. Двойната връзка позволява неусетно превключване между ваши устройства дори с различни операционни системи като смартфон, таблет, компютър или часовник. Така те са безценен партньор едновременно за музика, видео, телефонни разговори и конферентни срещи, където и да се намирате. Съвместими са с Android, iOS и Windows.

Животът на батерията достига до 28 часа с напълно заредена кутийка, а благодарение на функцията за бързо зареждане ви трябват едва 15 минути зареждане, за да си осигурите 4 часа аудио възпроизвеждане.

Можете да ги използвате дори като бутон за снимки - двойно потупване по слушалката може да активира камерата на телефона за чудесни снимки от разстояние, без да се занимавате със селфи стикове.

Цени и наличности

Huawei FreeBuds 5i могат да бъдат закупени от Технополис, Техномаркет, Зора, Yettel и партньори на дистрибутора Polycomp на препоръчителна цена от 189 лева. Предлагат се в бяло, черно и синьо според наличностите. Повече информация за продукта можете да намерите тук >>>

Huawei FreeBuds 5i

Снимка: Huawei

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО